די נמאס

בוביץ

New member
די נמאס

הלכתי לראשון היום לחפש מכנסיים קצרים בזול יורת מה150 ברמת גן טוב החנות הראשונה של ה-xxx בבית אלברט מכנסייםן עולים 99 ש"ח!!!!!!!! המשכתי לטאנגר ומה קרה? הופלה הטינגר סגור משום מה ? העיקר כתוב על הדלת פתוחים כל יום משמומנה בבוקר עד 9 בערב והיה סגור דגווקא נראה שהיה שם יותר זול מכנסיים לפי החלון עולים 80 שקל גם קצת מוגזם אבל יותר סביר מ99.999 בכל מקרה אז חזרתי לאיקס איקס וקניתי שתי מכנסיים אחרי תחנונים הוא הסכים לי לשלם רק 180 ולא 200 גם משהו אבל עדיין יקר אין משהו זול לכל הרוחות?

DREAM111

New member
בוביץ יקר שלום

אינני יודעת איזה מידה אתה אבל יש בחנות ממול טנג'ר חנות שלהם יש עד מידה 50 ואולי אף יותר לגברים. כמו כן ליד התחנה המרכזית הישנה יש חנות במידות עד 76 משהו כזה. מפתיע אותי שאתה אומר שבחנות בבית אלכסנדר במחירים כאלו כיוון שנכנסתי אליו והוא הציע לי מחירים זולים יותר. בכל אופן יש עוד חנויות פשוט לנסות ולבדוק.

אם אתה יכול להגיע....

כחמישים דקות דרומה לאזור אשקלון... באורחן יד מרדכי או לקיבוץ נגבה שם ישנם בגדים לגברים במידות גדולות ואף גדולות מאוד (עד מידה 70) במחירים סבירים ביותר... לדוגמא חולצת טריקו עם הדפס מודרנית ביותר בסביבות ה - 50 ש"ח. יש להם גם ג'ינסים, דגמחים ואם איני טועה גם מכנסיים אלגנטיים... מקווה שייצא לך להגיע לאזור מלאה...שמאחלת טיול נעים ורכישה עוד יותר נעימה

בוביץ

New member
אמ סורי שהתעצבנתי

פשוט המחירים ממש יקרים והכי עצבן הטינגר שהיה סגור והיה אמור להיות פתוח.. ולמה כדי לקנות אני צריך לנסע למקומות כאלה רחוקים...?:

DREAM111

New member
בוביץ יקר

אתה לא יודע כמה אני מבינה אותך ויותר מכך מצדיקה אותך. איזו הצדקה יש לנו לנסוע מצד אחד של הארץ לצד השני כדי להיות לבושים במחיר סביר. מחיר הדלק לא עולה לנו
אבל המציאות היא שאין לנו מקומות נוחים לקנות. המציאות היא שהמחירים הם בשחקים ברוב המקומות. לגבי טנג'ר לדעתי המצב היה שהוא פשוט יצא מהחנות כבר לא פעם ולא פעמים זה קרה לי אבל אני תושבת ראשון כך שאין לי בעיה לחזור בשנית. אני מקווה שתמצא משהו במחירים סבירים במיקום קרוב יותר לביתך.

למעלה