די נמאס לי!!

Musi© Gi®l

New member
לי קרה שלקוח העיר לי הערה

בעלת אופי מיני <ככה נקרא לזה?> אני מודה שזה די הגעיל אותי אח"כ והציק מעט אבל לבכות בגלל לקוחות ?!?!? עם כל אלה שצרחו עלי קיללו אותי זילזלו בי ממממממ לבכות בגללם?!?!?!? אני יכולה לבכות כי העבודה שוחקת וכי הנהלים מפגרים לעיתים,וכל כך הרבה אטימות והכל חרא גם בחיים, אז הדמעות לא ממש שואלות אם להופיע. אבל ספציפית לבכות בגלל איזה לקוח אידיוט?!?!?!?!

אני חשבתי ש"עידנת" את מה שאמר

לא הייתי מתפלאת לשמוע שהוא קרא לך במילה המפורשת. יש מקום לתלונה על הטרדה מינית, שאשתו תדע איך הוא מתנהג ויותר טוב, שהרב שלו ידע. תחשבי על זה קצת, אם הוא דיבר ככה אלייך הוא בטח עושה את זה גם לאחרות.

Mip Mip

New member
אבל כפרה עליך, למה לבכות?

אז הוא חתיכת חולה נפש פסיכופת שאין לו מה לעשות בחיים חוץ מלהתקשר לבנק ב3 לפנות בוקר ולנסות להחזיר בתשובה את הבחורה שעונה לו. אני במקומך הייתי צוחקת לו בפנים או שעוצרת את זה באמצע ואומרת לו לילה טוב אדוןX ומנתקת לו בפרצוף. שמישהו יבוא אליך בטענות.

In Limbo

New member
אומנם אני עושה את זה רק חודש וחצי

אבל באמת יש שיחות שיכולות לתסכל מאוד. רק לפני כמה ימים עניתי לטלפון ב'X שלום מדברת רעות' והבחור עוד לא אמר שלום, רק צרח (הייתי צריכה להרחיק את האוזנייה מהאוזן) 'נשבר לי הזין מהשירות שלכם, אתם חבורת מטומטמים' בלה בלה בלה. אז שמתי אותו על החזק שיחה, שישמע קצת את הג'ינגל המעצבן שלנו, והעברתי אותו לאחראית משמרת. אני לא צריכה לסבול את הצרחות האלה...

Mip Mip

New member
אחרי שנתיים

של מתן שירות פשוט פיתחתי אדישות יוצאת דופן. לא איכפת לי. אני לא רבה ולא מתווכחת עם לקוחות יותר. לא מתעצבנת ולא לוקחת ללב. פשוט על הזין שלי... ממליצה לכולם לאמץ את זה. הרבה יותר כיף לי מאז שהחלטתי לשנות גישה.

אזרח111

New member
שאלה

למה את לא מפתחת אדישות יוצאת דופן כלפי ימניים בעמדתם הפולטית? :)

Mip Mip

New member
כי זה משהו חשוב ועקרוני

ומשפיע על איך יראו החיים שלי במדינה הזאת. ולמה לעזאזל אתה כל הזמן לוקח את הדיון למחוזות לא קשורים? יש הרבה פורומים שקשורים לאקטואליה ופוליטיקה... זה פורום נותני שירות.

ולמה אתה לא מפספס אף הזדמנות

לויכוח? מה הקשר עכשיו לפוליטיקה ומה אתה רוצה ממנה? כמו שהיא אמרה זה פורום נותני שירות ועל פוליטיקה תדבר איתה במסרים. אתה יכול לפעמים להגיב למישהו בלי להתווכח איתו?

תקראי גם את את ההודעות שלו

הוא הכניס נושא פוליטי לא קשור עכשיו ובא בטענות למיפי שדרשה ממנו שיפסיק. אני רבה איתו?

למעלה