די נמאס לי!!

די נמאס לי!!

איך אתם יכולים להחזיק כל כך הרבה זמן במתן שירות ללקוחות? אני מרגישה שאני מאבדת את השפיות שלי כבר. המתינו יותר מחצי דקה על הקו - טורחים לציין ש"אני מדבר מפלאפון / סלקום / אורנג' וזה נורא יקר לי" (להזכיר לך שאני בנקאית, ולא עובד בשירות לקוחות של חברות הסלולר?) נגביתה עמלה מסויימת (ואני מתכוונת למשל משהו בסך 1.21) - מדברים איתי כאילו העמלה הזאת מנותבת ישר לחשבון הבנק הפרטי שלי ("יודעת מה.. תהני תקני עם זה קרמבו/ מסטיק עגול" האמת שבפעם הראשונה ששמעתי את זה מלקוח זה הצליח לשעשע אותי, עד שגיליתי שלכל הלקוחות אותו חוש הומור מפותח) מתקשרים לבצע פעולה בחשבון - יגידו - תעשי את זה מהר... אני רוצה לראות את המונדיאל!!! (מה אתה רציני? אם זה כל כך לחוץ לך תתקשר אז אחריי המשחק אולי????????) בקיצור אני לא מבינה! אוקיי, אז אתם שונאים את הבנק הספציפי הזה, מתעבים כל מה שקשור למוקד שלו, תמיד מציינים שבבנק אחר אתם יכולים לקבל ריבית יותר אטרקטיבית / הלוואה בתנאים הרבה יותר טובים / פטור מעמלות ל 500 שנה וכו' אז תעברו כבר בנק !!!! טוב תסלחו לי פשוט הייתי חייבת להוציא קיטור, אני אחריי משמרת מאוד ארוכה ומאוד מתישה... והלקוחות הצליחו להוציא אותי מדעתי. כן, היה גם אחד שקילל אותי סתם ככה כי התחשק לו. טוב את מי זה מעניין בכלל.

זה בסדר, לכולנו נמאס../images/Emo24.gif

כולנו עוברים הרבה גועל נפש בעבודות שלנו, וכולנו מדברים עם כל מיני יצורים הזויים בעלי בקשות שונות ומשונות, שלפעמים גם לא מתנהגים אלינו יפה כי "מבחינתם אנחנו זה החברה, ולכן מותר להם להוציא את זה עלינו". זה כל כך מרגיז, אבל בסופו של דבר לקוחות כאלה תמיד יש ותמיד יהיו, אז אין לנו יותר מדי הרבה מה לעשות חוץ מלקחת נשימה עמוקה, לספוג את הזוהמה שהם שופכים עלינו, ובסיום השיחה לנוח כמה דקות, לשתות כוס מים, לשאוף קצת אוויר, ולשכוח מזה. תנסי לחשוב על זה שמי שמתנהג אלייך ככה- בסופו של דבר זאת בעייה שלו. בסוף היום את כמו כולם תלכי הבייתה לנוח, וכל החרא הזה יהיה כבר מאחורייך- זאת לפחות המחשבה שהכי מנחמת אותי במצבים כאלה. מקווה שהצלחתי לעודד אותך אפילו במקצת, וברוכה הבאה לפורום שלנו

Black Star

New member
join the club ../images/Emo13.gif

הכי אני לא סובלת את אלו שבאים לתקן את המכשיר שלהם ואז מתפלאים שזה ייקח את ה-30-40 דקות. אני באמת ובתמים לא מצליחה להבין מה עובר להם בראש, שאני אקיש על המכשיר השבור עם מטה הקסמים שבידי והופ, הוא יהיה מתוקן? בנוסף, אולי זו רק אני, אבל נראה לי נורא מוזר שאנשים מגיעים למרכז שירות, לוקחים מספר לתור, מחכים 10 ד', 20 ד' (תלוי במצב המתנה) ואז כשהם מגיעים אליי אין להם מושג מה מס' הטלפון שלהם. ואני אמורה לנחש אותו כי אני קוראת מחשבות? האמת שנראה לי שהם חושבים שיש לנו רשימה עם שמות. כבר קרה לי (בעיקר עם לקוחות עסקיים, האמת) שלקוח בא ואמר "זה מכשיר של חברת משה לוי בע"מ" או משהו בסגנון. וואו, איזה כיף לך. בכלל, איך זה שלא מקטרים פה יותר על עסקיים? אם יש משהו שאני שונאת זה לקוחות עסקיים, כאלו שחושבים שמגיע להם הכל. רק לפני יומיים איזה ערס קטן ועסקי צעק עליי שהוא בכלל לא צריך להיות פה, אנחנו צריכים לבוא אליו למשרד ולהתחנן בפניו שייתן לנו לתקן לו את הטלפון. יש גם את החביבים שבאים, מטיחים את המכשיר בשולחן, אומרים לי "תתקני את זה" וקמים ללכת. מה אתה אומר... סליחה, רק התעוררתי אז יכול להיות שאני יותר קוטרית מהרגיל. בעצם לא, אני מקטרת על הדברים האלה בכל שעה ביום
יעלי

יגאל ממ

New member
ממש לא רק את...

זה בסדר מאמי.... זה לא רק את.. גם אני לא סובל עסקיים. לפעמים נדמה שהם בטוחים החברה בבעלותם..

../images/Emo24.gif

ישראלים זה עם נחמד, הייתי שמחה לומר לך שזה משתפר בסוף אבל אני לא אשלה אותך. מה שכן, לפעמים מפתחים סוג של חסינות ולומדים לענות לבדיחות האלו.

אזרח111

New member
יש לי שאלה ...

אחרי תקופת זמן מסויימת, השחיקה פשוט גוברת או שמפתחים עור של פיל וכבר לא חווים את העצבים האלו? נראה לי יותר הגיוני לפתח עור של פיל. כי אחרי שיחה ועוד שיחה ועוד שיחה, למי כבר אכפת אם הלקוח הוא עצבני או לא, פשוט מדקלמים לו איזה נוסח שירותי ושיתפוצץ. מקסימום אם אין לו זמן הוא מוזמן לנתק. זו הגישה שלי בכל אופן. המקרים היחידים בהם אני מתחיל להתעצבן ולהתרגש זה מתי שאני יודע שהלקוח עצבני בגלל חוסר מקצועיות שלי, ואז זה באמת כואב. אבל למזלי זה קורה לעיתים רחוקות. :)

מותר לי

New member
השחיקה גוברת ../images/Emo122.gif

ואני דווקא אומרת את זה מהכיוון שלך: גם אני חשבתי שמפתחים עור של פיל וזהו. מנסיון שלי (כמעט שנה שיכולה לשים את כל הלקוחות הטמבלים שלכם בכיס הקטן) העור של הפיל מתפתח דיי בהתחלה, אבל גם לו יש סף סיבולת, ומתישהו נוצר "חור", ואם תופסים את זה בזמן- שוב מפתחים עור של פיל עד לשחיקה הבאה. קורים ל"חורים" האלו "תקופות רעות בעבודה" אפרופו חוסר מקצועיות: מישהו אמר לנו "אנשים הגיעו לירח והיהודים עדיין פותחים תיקים", לא טוב לו? שלא יגיע! וכנ"ל אליך: לא טוב להם שיש נציגים חדשים ובלתי מנוסים? אז שלא ישתייכו לחברת אינטרנט כזו או אחרת!

אזרח111

New member
שימי לב שיש צדק כלשהו בדבריו

שאחרי תקופה של אלפי שנים, אנחנו עדיין נמצאים במצב בטחוני רעוע מוקפים באוייבים. לעולם לא נמצא שקט. אני דווקא מסכים עם הבחור ההוא.

מותר לי

New member
שים לב

הוא לא דיבר על המצב הביטחוני, הוא דיבר נטו על פתיחת תיקים (במקור המשפט היה אחר, אני שיניתי אותו קצת אבל העיקרון נשאר) לא הפריע לו המצב הבטחוני, הפריע לו שהיהודים לא מספיק מתקדמים בשביל שיעבירו את המזוודות בדיקות מבלי לפתוח אותם גם אנחנו הסכמנו איתו, אבל מה לעשות, יש הוראות ויש איומים כלשהם ואנחנו חייבים לתת מענה לכולם...

תודה על התגובות

בזמן האחרון אני לוקחת את הלקוחות בצורה יותר מידי אישית, לא יודעת איך אני יכולה לשנות את זה. מנסה לגרום לדברים לחלוף מעליי. לגבי מה שנאמר פה - לפתח עור של פיל - אני עובדת שם יותר משנה וחצי ואני מרגישה שחוקה - אבל עדיין קורה שאני בוכה אחריי שיחות. לא יודעת איך אני מגיעה בכלל למצב כזה. בכלל אנשים התחילו להגעיל אותי עם הטמטום והחוסר רגישות שהם מפגינים. שוב, לא כולם - אבל הרוב המכריע. בכל אופן, תודה על הפירגון והעידוד. מקווה שיהיה טוב יותר.

לפעמים

אין לי בעיה שמקטרים ומתלוננים אבל כשהם מתחילים להפנות את הכעס לא כלפי הנהלים / הבנק / החוקים אלא כלפיי אישית. יש כאלו שחושבים שאם אני עובדת במוקד טלפוני של בנק אז אני יכולה לתקן כל דבר ולשנות כל נוהל. אבל בתכלס מה זה תלוי בנו? בכלל השיא היה כשעבדתי לילה, בשעה 3 לפנות בוקר התקשר איזה לקוח דתי (ככה הציג את עצמו) כדי לבדוק משהו בחשבון שלו. אחריי שעניתי לו על כל השאלות שלו, הוא התחיל לצעוק ולהטיף ואמר שלא מאמין איך אני בתור בחורה עובדת בלילה ושיש שמות לבנות שעובדות בשעות הלילה. אפשר לחשוב מה אני עושה שם באמצע הלילה. והוא עוד אומר לי בסוף השיחה - תתביישי לך את בושה ליהדות מדברת עם בחורים זרים באמצע הלילה - וניתק. אז למשל אחריי השיחה הזאת בכיתי כי אלו דברים שאנשים בכלל לא אמורים להכנס אליו כשהם מתקשרים לבנק. סתם דוגמא... שלא תחשבו שכל שטות שנאמרת שוברת אותי, כי מחלק מהתגובות שקראתי פה ככה זה נשמע. תודה לכולם על התגובות.

איזה חוצפן!

בהתחשב בכך שיש לך את הפרטים שלו, את יכולה להגיש תלונה על הטרדה מינית ואני לא צוחקת - ברגע שאדם מדבר ככה זו הטרדה מינית. הוא בעצמו בושה לא רק ליהדות אלא לכל המין האנושי.

איפה?

"מה את עובדת בלילה, יש שמות לבחורות שעובדות בלילה" וזה כשאני לא יודעת אם זו הגירסה האמיתית או המצונזרת. הוא השווה אותה לנערת ליווי למקרה שלא הבנת, וזו נחשבת הטרדה מינית. אותי ניסו לשכנע להוסיף לתביעה שלי נגד המעסיק הקודם סעיף על הטרדה מינית היות שהשף צעק שאני "זונה" כי ביקשתי רוטב בשביל לקוח, ובעל הבית במקום לטפל בו בא אלי בטענות למה אני מרגיזה אותו מה שהופך אותו לשותף (לפי החוק ברגע שהוא לא התערב בזה הוא שותף להטרדה).

זה מה שאמר לי

ואני לא משקרת.. השיחות אצלנו מוקלטות כולם כיוון שמדובר בכסף של אנשים, ועוד התחיל לצטט לי פסוקים מהתנ"ך להוכיח את "צדקתו", השיחה הזאת היתה יותר מידי בשבילי. כי מי הוא שישפוט אותי לפי שעות העבודה שאני עושה, אם אני עובדת לילה אז זה בגלל שיש שמות לבחורות כמוני ולא כי אולי אני נמצאת במצוקה כלכלית? בגלל זה אני אומרת שאנשים בדגש על לקוחות חסרי רגישות. הנציג שעבד איתי באותו הלילה נלחץ כשהתחלתי לבכות וכעס על זה שלא ניתקתי ללקוח בפרצוף וגם הציע כמוך להגיש תביעה אבל לא רציתי את כל זה, כי זה נראה מוגזם מידי. תודה על ההתייחסות של כולם פה.

למעלה