די נמאס לי

or198300

New member
די נמאס לי

בקשה תצילו אותי אני מרגישה שאני לקראת מוות אל תתנו לי למות אבל אני מרגישה לבד אני חיה פשוט בשקר נמאס לי מהחיים המגעילים האלה משהו בקשה תעזרו לי אני פגועה אני מיואשת חסרת אונים צריכה אותכם

אולי תתקשרי לער"ן

יש שם אנשים שמחכים לשיחות עם אנשים כמוך שקשה להם מאד הם מיומנים מאד להקשיב לכואבים תמצאי את הטלפון שלהן בגוגל יש להם מוקד ארצי

היי אור

בגלל זה כולנו פה בפורום כי החיים זה משהו שאנחנו מרגישים שקשה להתמודד לבד ואנחנו רוצים להתמודד ביחד
אני חושבת שכולנו מכירים את הרגעים הקשים האלה וחשוכים האלה שמשתלטים עלינו, אבל לכן אנחנו פה עוזרים אחד לשני, למצוא את הנקודות אור, למצוא את הדברים שגורמים לנו להעלות חיוך על הפנים, למצוא את האמון מחדש בבני אדם. זה קשה אבל זה תהליך שווה! והאמת שאני מאוד מזדהה עם מה שאת כותבת- הרבה פעמים כשאנחנו מרגישים פגועים, אנחנו מרגישים מיואשים וחסרי אונים. זה מין ערבוב כזה של תחושות שתמיד באות ביחד. כי בעצם- אם מישהו פגע בי אז אני חסרת אונים כי הרי הוא פגע בי ואז התחושות שלי כביכול לא בשליטה שלי! אני ממש מבינה אותך אבל אפשר ללמוד גם לעשות את זה אחרת. מי פגע בך שאת מרגישה ככה?

or198300

New member
לילה טוב

אני לא יודעת מה אני עושה בשלב זה בחיים שלי אני נמצאת באיבוד שליטה בחיים שלי הלב שלי פצוע ואני לא יודעת אם אוכל לרפאות אותו יכול להיות באמת שאני מעדיפה לברוח ולא לדבר על מה שכואב כי אני מתבישת במה שקרה הגוף שלי כבר לא שורד את הכאב העינים שלי כבר לא יכולות להוציא דמעות מרוב שהם בכו יותר מידי. אני חטפתי מכות מחגורה זרקו עלי מאפרות עשו מספיק דברים שנורא קשה להתמודד איתם לבד והכי כואב לי זה המילים שספגתי ואחרי כל זה כולם הפנו לי את הגב אף אחד לא באמת רצה לשמוע אותי וגם אם משהו החליט לשמוע לי זה רק מתוך רחמים ולא כי באמת אכפת לו ואני לא רוצה שירחמו עלי אני רוצה פעם אחת שלמשהו יהיה אכפת ממני מה זאת בקשה גדולה ?

לילה טוב אור

קודם כל, זו לא בקשה גדולה מדי. נהפוך הוא- זה הדבר הכי אנושי שיש. דבר שני, בעיניי גם אם מישהו יקשיב לי מתוך רחמים, הרי שהוא עדיין עושה את זה כי איכפת לו ממני. הרי אם לא איכפת לו ממני אז הוא אפילו לא היה טורח להקשיב לי. חוץ מזה, למדתי שלפעמים אני מפרשת התנהגות בצורה מסוימת אבל הבנאדם שהתנהג ככה התכוון מסיבות אחרות לגמרי! את יודעת, לפני כמה שבועות דיברתי עם מישהו בג'יי דייט. והוא ישר רצה את הטלפון שלי וזה קצת עצבן אותי כי בקושי דיברנו ומה הלחץ? אבל אחר כך, כשסיפרתי את זה לידיד שלי, את יודעת מה הוא אמר לי? "כנראה שמצאת חן בעיניו ולכן הוא רצה את הטלפון שלך מהר כל כך כדי לא להפסיד אותך". לפעמים אנחנו יכולים לפרש משהו בצורה שלילית אבל הבנאדם בכלל התכוון למשהו חיובי!
אני מבינה שמאוד כואב וקשה לך עכשיו. את נשמעת לי מאוד אנושית, מתמודדת עם דברים שקשים וכואבים לך. וזה כבר נקודה לטובתך!
נכון, לפעמים אנחנו מאוד רוצים לברוח אבל האמת שאני חושבת שאם אנחנו בורחים יותר מדי רחוק וליותר מדי זמן, בסוף זה עושה לנו עצוב יותר
אני רוצה ללכת לישון כי אני עייפה. בבוקר, אני אבוא לפה שוב לפני שאני יוצאת מהבית כדי לבדוק איך עבר עלייך הלילה ומה הרגשת. לא כי אני מרחמת עלייך אלא כי איכפת לי ממך. אני מכירה מעצמי את התחושה המאוד קשה הזו שמרגישים כאב ששורף וחותך. במצבים האלה, אני תמיד מנסה להיאחז בדברים הטובים שיש לי בחיים. ולכולנו יש. וכמובן שחשוב מאוד מאוד לבקש עזרה של מישהו מקצועי. זה מה שעזר לי המון במהלך החיים! לילה טוב בינתיים.

בוקר טוב אור../images/Emo42.gif

מקווה שהלילה עבר עלייך בסדר. בינתיים, אני בטוחה שעוד אנשים יצטרפו לשרשור הזה, וכל אחד יוכל לתרום מנסיונו ומהחיים שלו. שיהיה לך יום טוב בינתיים.

אור בוקר אור

מקווה שישנת טוב הלילה וכפי שאמרתי לך בקשי עזרה מקצועית הכוונה לשיחות תפני לרופא/ ת המשפחה שתפי אותה במה שאת עברת ובקשי שתסייע לך במתן עזרה כי טיפול תרופתי לא רק עוזר צריך שאיש מקצוע כלומר פסכילוג יקשיב למצוקה שבה את נמצאת מקווה שתוכלי לעבור את היום ברוגע

אור יקרה, אנחנו רוצים לעזור לך, להקשיב לך

לתמוך בך, אם לא היינו רוצים-לא היינו טורחים להגיב, לא היינו מציעים עזרה. מה קרה שגרם לך להרגיש ככה? איך נוכל לעזור לך? שולחת חיבוקים וחיזוקים, את לא לבד-זיכרי זאת!

yamkachol

New member
אור היקרה,

לאור מה ששיתפת אותנו, הרגשתך האיומה ונוראה, בהחלט מובנת. כל אחד מאיתנו , אני מניח, לו היה במצבך, היה מרגיש בדומה לך. ראשית, מה שעברת, מראה על טיבם של אנשים אילו, שבעצם , נראה לי שעדיף לך, אם אפשר, להתרחק משכאלה. אין סיבה שבעולם שיתנהגו כך כלפיך. שנית, לו אני במצבך, נראה לי שהייתי הולך למספר פגישות לטיפול (פסיכולוגית, עו"ס), כדי שיעזור לי לעשות סדר בבלבול אותו אני חווה, בהרגשת חוסר השליטה על חיי, אותה אני מרגיש. אולי ראשית, לפגישה אחת, לייעוץ איזו עזרה מתאימה. נראה לי, שעם עזרה כזו, יש אפשרות לחזור להרגשת שליטה על החיים. אנו בני אדם , לא מכונות עם לב של אבן. קורה לנו במהלך החיים שנופלים, ומתאים לבקש יד לעזרה לקום, ולהמשיך במסע החיים. כל הכבוד לך על ההתמודדות.

or198300

New member
חברי היקרים

אני חשבתי המון על כל מה שכתבתם לי ואני החלטתי לקחת את הדברים לידים אני אשמח שתמשיכו להיו איתי פה בפורום ולהקשיב לי כי אני צריכה את זה בערב אני יספר לכם מה עשיתי בינתים שיהיה לכולם יום נפלא . תודה על הכל

מצפה לעדכון ../images/Emo20.gif

שמחה לקרוא שאת חיובית יותר ומנסה גישה אחרת. אנחנו פה בשבילך

למעלה