מזל טוב!! אחלה מספר!!
Y yogibear New member 20/7/02 #20 מזל טוב ../images/Emo124.gif ../images/Emo141.gif מאחל לך שתגשימי כל שתרצי
ר רוז בת 37 New member 21/7/02 #21 מזל טוב../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif שיהיו לך סיבות רק לצחוק ולהיות מאושרת גיל נפלא ומבחינה נומורולוגית זוהי שנת הזיוג אז בהצלחה
מזל טוב../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif שיהיו לך סיבות רק לצחוק ולהיות מאושרת גיל נפלא ומבחינה נומורולוגית זוהי שנת הזיוג אז בהצלחה
1 1אישה יפה1 New member 21/7/02 #23 מזל טובבבבבבבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif|4u אני מאחלת לך, את כל האושר בעולם שיהיה לך, ושכל משאלות ליבך ייתגשמו אישה יפה.
מזל טובבבבבבבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif|4u אני מאחלת לך, את כל האושר בעולם שיהיה לך, ושכל משאלות ליבך ייתגשמו אישה יפה.
M maxima ושמנה@ New member 21/7/02 #24 קולולולולו...מזל טוב ושמחה טוב.... הרבה אושר, עושר, בריאות ו "כושר".... מאחלת לך שכל משאלותיך יתגשמו.....ושכל החיים תצחקי (גם בדרך אל הבנק) אוהבת מקסימוששששששש
קולולולולו...מזל טוב ושמחה טוב.... הרבה אושר, עושר, בריאות ו "כושר".... מאחלת לך שכל משאלותיך יתגשמו.....ושכל החיים תצחקי (גם בדרך אל הבנק) אוהבת מקסימוששששששש
ע עופר 123 New member 21/7/02 #26 מזללללל טוב !!! הרבה אושר, בריאות, מזל, הצלחה, והרבה-הרבה-הרבה-הרבה-הרבה הודעות ב"שמנות ויפות"... שלך, עופר
מזללללל טוב !!! הרבה אושר, בריאות, מזל, הצלחה, והרבה-הרבה-הרבה-הרבה-הרבה הודעות ב"שמנות ויפות"... שלך, עופר
ב ב ר נ ד ה New member 21/7/02 #27 ../images/Emo65.gifמזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif
צ ציפורשיר New member 22/7/02 #29 אני לא מבינה.... מה רע בזה שבחור מתחיל איתך? תקחי את זה כמו שזה מחמאה. זה שבחורים מתחילים איתך לא קשור למימדי גופך - בחורים מתחילים איתך כי את מושכת אותם, אז מה בדיוק הבעיה?
אני לא מבינה.... מה רע בזה שבחור מתחיל איתך? תקחי את זה כמו שזה מחמאה. זה שבחורים מתחילים איתך לא קשור למימדי גופך - בחורים מתחילים איתך כי את מושכת אותם, אז מה בדיוק הבעיה?
א אל מונית New member 22/7/02 #30 בזה שבחור מתחיל אין רע אבל חשמלאי נשוי, 15 שנה מעלי בגיל, שבא אלי לתיקון משהו ומציע לי להכנס איתו למיטה לפני שהוא הולך - זה לא להתחיל, זה מגעיל
בזה שבחור מתחיל אין רע אבל חשמלאי נשוי, 15 שנה מעלי בגיל, שבא אלי לתיקון משהו ומציע לי להכנס איתו למיטה לפני שהוא הולך - זה לא להתחיל, זה מגעיל