די נמאס כבר!!!!

די נמאס כבר!!!!

היום קיבלתי הצעה מגונה מאיזה בחור (הפעם זה היה החשמלאי שבא לתקן משהו בלוח חשמל) והוא הרביעי השבוע!!! (ויש עוד הרבה כאלו כל הזמן, שבוע זה שיא חדש) נמאס כבר! קשה לי להבין מה הסיבה לכך, האם אני עד כדי כך סקסית שהם לא עומדים בפיתוי? האם הם חושבים שאני עד כדי כך נואשת שאני אקפוץ בשמחה על כל הצעה? איך אחרי זה מצפים ממני לא לחשוד בכל גבר שנחמד אלי שהוא איזה סוטה אם כל אלו שמתחילים איתי הם כאלו? הבחור של היום שאל ישירות "אז בא לך ללכת איתי למיטה?" ומה שאמר לי הבחור מיום שלישי זה לא לפורום שמכבד את עצמו. אוףףף נמאס כבר מאלו!

yogibear

New member
כן ....

כנראה שאת באמת עושה את זה תהני מכל דקה בחיים

yogibear

New member
עושה את זה ...

הכוונה : את כנראה באמת משהו משהו התכוון המשורר באומרו .... אז תהני מכל גרם של סקס-אפיל שגברים רבים מפיל

האמת

אני לא חושבת שאני כזאת משהו משהו כמי שזוכרת את עצמה עם בעל ו 30 קילו פחות, קשה לי לקבל את עצמי עם אקס ו 30 קילו יותר (אבל, אני עובדת על זה) תודה בכל זאת על המחמאה

אך יש משהו במה שהוא אמר

אם לא היינו סקסיות בטרוף, לא היו פונים אלינו בכלל ההצעות כאלו, ופעם ב.... לקבל הצעה מגונה זה אמרתי לך מרים את האגו
אז השתנו אולי דברים בחיים שלך, אבל זה לא אומר שאת לא סקסית, סקסית זה משהו שמתחיל בראש,, ועובר לחיצוניות. אנשים משתנים, ואולי דווקא כך מתאים לך יותר
אישה יפה..

הייתי רוצה לחשוב ככה

ואני משתדלת מאוד לחשוב ככה, בעיקר בגלל זה שאין לי כוונה להשתנות. אין לי כוונה לעשות יותר אפילו דיאטה אחת בחיים שלי. אני אולי לא מושלמת אבל זה לא אומר שמגיע לי לסבול ולמנוע מעצמי את הדברים הטובים בחיים
זה רק סוויטץ קטן שעושים במוח

מאוד מוכר לי../images/Emo13.gif אל מונית

אם אני הייתי סופרת את כמות ההצעות המגונות שאני מקבלת זה היה לוקח שבוע לפחות
תראי באיזשהוא מקום זה מרים את האגו, אך מצד שני זה גורם לחשוב (מה אני טובה רק לסקס) אך לא כולם הם כאלו, אני יכולה להבטיח לך... ואם זה לא נראה לך ההערות של החמרניפ האלו, פשוט כשמישהוא פונה אלייך בגישה כזו, תגידי לו מה שכתבת, שאת לא עד כדי כך נואשת
או שפעם הבאה תקראי לי....... תראי איך הם יורידו בשניה את הראש, אני עשיתי את זה לא פעם..
אישה יפה.

לחשמלאי אני הצעתי

שיצרף את אישתו אלינו והוא ברח עם הזנב בין הרגלים מזל שהיתה לו אשה, בטח הוא לא היה כל כך נבהל מההצעה הזאת שלי אם לא הייתה לו אחת. מה שכתבת זה בדיוק ההרגשה - מה אני טובה רק לסקס?

כל הכבוד,

הכי חשוב לענות בעוקצנות, ולא בעצבנות.
אני מכירה ומבינה את ההרגשה הזו, כי אולי זה משהו שיותר קורה לנו,(המבין יבין) אין לאף אחד שליטה על זה, זה תמיד היה קיים. בסוף עוד נפתח ספר, משפטים כדי להרחקי חרמנים
אישה יפה.

צפרדעית

New member
ראבק, לפחות את מקבלת הצעות ../images/Emo8.gif

תיראי בזה מחמאה ותמשיכי הלאה... נשים גברים ומה שבינהם ידוע כבר וברור אז גברים מרשים לעצמם...<למה אנחנו לא?> (אוף, למה אני לא מקבלת הצעות מגונות???) צפרדעית (שכבר הרבה זמן לא קיבלה שום הצעה, ובטח לא מגונה
)

yogibear

New member
צפרדעית ...

את יודעת שיש חוק שיוויון הזדמנויות ואיסור אפלייה בין המינים ואת יודעת שבסיפור יש את הצפרדע שקיבל נשיקה ... והפך לנסיך ... ולכן, אם נחזור לשורה הראשונה, הרי שכל מה שחל על צפרדעון חל גם עליך, בעיקר לאור החוק שחוקק. ולכן צפרדעית, אני בטוח שאף אחד לא יעבור על החוק ויתן לך את הנשיקה האמיתית שתהפוך אותך לנסיכת המלאות באותו הרגע. סבלנות ילדתי, סבלנות

yogibear

New member
צפרדעית - שכחתי

אולי את בעצם רזה ולכן קורה מה שקורה ?

איך לנפנף מטרידים סדרתיים ../images/Emo6.gif

1. "סליחה, לא נפגשנו כבר פעם?" "יכול להיות, אני פקידת קבלה בקליניקה-און" 2. "תגידי, לא פגשתי אותך כבר פעם באיזשהו מקום?" "כן, בגלל זה אני לא הולכת לשם יותר" 3. "סליחה, הכסא הזה פנוי?" "כן, וגם זה תיכף יהיה פנוי אם תשב פה" 4. "נו, אז בא לך לבוא אליי?" "אתה חושב שיש מספיק מקום ל-2 אנשים במחילה?" 5. "אצלי או אצלך?" "שניהם. אתה אצלך ואני אצלי" 6. "אפשר לקבל את הטלפון שלך?" "הוא בספר הטלפונים" "אבל אני לא יודע את השם שלך!" "גם השם שלי בספר טלפונים" 7. "נו, אז מה את עושה בחיים?" "מעמידה פנים שאני אישה" 8. "בחייך, שנינו בפאב הזה מאותה סיבה!" "כן, להתחיל עם בחורות" 9. "אם אני אראה אותך ערומה, אני אמות מאושר" "ואם אני אראה אותך ערום, אני אמות מצחוק" 10. "בשבילך, אני אלך אפילו עד קצה העולם" "באמת? ואתה מבטיח להישאר שם?"

../images/Emo6.gif בהחלט נותן חומר למחשבה....

אני מבטיחה להשתמש בזה, ולתת פה דיווח

רוז בת 37

New member
אל מונית יקרה וחמודה

אני רק רוצה לומר לך שאין כל שייכות בין היותך שמנה ולבין ההצעות שאת מקבלת.נקודה תהליך דפוסי חשיבה עצמית ודימוי הם תהליך שמתבשל עם השנים וככל שאת מתבגרת את למדה להעמיד את הדברים בפרופורציות ראליות יותר ויותר. נראה שאת מושכת וסקסית וזו תכונה מבורכת לכל אישה בלי קשר למעמד מוצא או גודל גופה. ואני רוצה לבשר לך יקירתי כששקלתי 40ק"ג פחות היו לי אין ספור הצעות "מגונות"
וכן כי רוב חברותיי "הכוסיות" האנורקסיות מקבלות אין ספור הצעות מגונות כאלו.אישה סקסית משדרת נשיות סקסיות ומיניות וגברים כמו דבורה לדבש מתחרפנים מזה ולסיכום יקירתי אין בך כל פגם או אשמה את אישה יפה מתוקה וכנראה בעלת אישיות סקסית אז אל תתני לאף חרא לתת לך להרגיש רע להפך קחי את הידע הזה ונצלי אותו לאינטרסים שלך בחיים ואני מאחלת לך שהחשמלאי הבא יהייה גבר חלומותייך פנוי סקסי חתיך חלומי ושאהבה תשכון בביתך ובליבך תמיד אני שולחת לך המון חיבוקים
שבת מבורכת והמשך שבוע שיספק סיבות טובות רק לחייך

תודה רבה על החיבוקים, במיוחד היום

היום אני בדיוק בת 33, איזה מספר מצחיק - בדיוק מספר הקילואים העודפים
It´s my birthday and I´ll cry if i want to, cry if I want to, cry if I want to, you would cry to if it happened to you .... סתם שיר

חנן44

Well-known member
כאן אין קילואים עודפים

כל גרם מיתקבל בברכה

למעלה