די מאוכזב מהקטע...

magy

New member
רק מנהלי האתר

יודעים את הפרטים האישיים ומישהו מהם מסר לו.... או שהוא יודע לחדור לפרטים של אחרים במחשב בגלל עיסוקו.......בתחום....

magy

New member
אם פעם בנעוריי

הייתי רואה בזה מחמאה. התעקשות להשיג אותי וכו' היום אני מבינה שהשגת פרטיי בדרך לא חוקית היא גם עבירה וגם מעקב מי צריך מישהו שיודע מה אתה חושב.......? מפחיד...

אכן........ביקשתי

לדעת איך השיג את הפרטים האלה? ותשובתו היתה:"אספר לך רק בארבע עיניים" אחכ' יצא לנו להיפגש ועמדתי על כך שיספר מנין המידע.וזה בערך מה שאמרת מגי...לבתו היתה גישה,או תוכנה מסויימת והיא השיגה עבורו את הפרטים[מי יודע?אולי לה היו קשרים עם האתר] לא נעים שאין שמירת סודיות כשנרשמים לאתר ומבקשים פרטים אישיים.

magda

New member
שירקאן יקר מצטערת מכל הלב...../images/Emo140.gif

זה לא יקרה יותר זה בטוח ולא הייתה לי כוונה רעה בכלל, את זה אתה יכול להאמין לי...זו הבטחה שלי מול הפורום לעולם לא להזכיר שמות, ובטח לא את שמך.

שירקאן1

New member
זה בסדר מגדה תהיי רגועה

ברור שלא הייתה כוונה רעה . יום נעים ו

גאיה ק

New member
שירקאני

צר לי על הרגשתך ומבינה אותה. מנדה נשמעת מצטערת ומתנצלת. זה קורה ואכן אפשר להתייחס לזה גם כאל לא סיפור גדול כדבריך. אם זה היה מאוד חשוב לך יכולת לבקש ממגי למחוק את ההודעה,זאת אופציה. תרגיש טוב,הכי טוב שאפשר! יום נפלא.

Yaara77

New member
זו סיבה טובה להשתמש בשם האמיתי

ואז לא תחשוש שיידעו, רחמנא ליצלן, מה שמך שלא לדבר על הסקלרוזה... אתה יודע כמה מאמץ צריך לזכור ניקים בפורומים שונים...

שירקאן1

New member
הצעה

"אני מציע שנעשה ועידה התכנסות, כדי שנדבר על כך אחרת איך נעבור את היום." מה התגובה הבאה בקשר לכך.

magy

New member
כן, בטח

נעשה התכנסות אחר כך התנתקות נזמין את האו"ם נקים ועדה חקירה ועדה בודקת פורום החווה נביא מחו"ל בורר ונלך לישון........... ארטיק קרטיב, .............ארטיק קרטיב............ המסך יורד.......

שירקאן1

New member
זה חדש את מהקריות לא יתכן?

אז איך לא נפגשנו, כל כך קרוב ואם זאת רחוק. מוזר.

למעלה