די מאוכזב מהקטע...

שירקאן1

New member
די מאוכזב מהקטע...

לא ציפיתי לזה....

magda

New member
../images/Emo6.gifחהחהחהחהחהחחה......./images/Emo6.gif

תיראי איך אני מבלבלת אותך

גאיה ק

New member
ואני

מאוכזבת שאת מאוכזבת מזה ששירקאן מאוכזב ממי שהוא מאוכזב.

היי שירקאן. אתה גורם עצב וסקרנות

לחברי הפורום בכך שאתה מדבר ברמזים שלא ברור למי הם מכוונים...למה אתה עושה לנו את זה?שתף אותנו או הסתר מאתנו.... שיהיה לך ערב קסום

שירקאן1

New member
לא מזכירים שמות ואותי הזכירו. מאוד

לא מצא חן בעיני. לא סיפור גדול ... חלק נכבד בפורום יודעים את שמי . עכשיו כל תפוז. בוקר טוב

שירקאן היקר.

אני מבינה את התחושה, אבל אני מקווה שהדבר נעשה בתום לב, ללא שום כוונה להרע לך. אתה באמת חושב שכל "תפוז" קורא אותנו...?
קרה לי פעם מקרה דומה, אך יותר מביך - מישהו כתב לי מייל מאד, מאד, מאד אישי ושלח אותו בטעות לפורום שבו הכרנו (ורובם הכירו אותנו), במקום לתיבת הדואר שלי... הטירוף למצוא את המנהלת שתמחק - היה היסטרי ומופרע
קח את זה בקלות, ושיהיה לך יום נפלאאאאאא

magy

New member
ולפעמים

כשמוחקים הודעה כולם שואלים למה כי כולם נמחקים בעקבות ההודעה ולפעמים אף אחד בכלל לא שם לב שהיה כתוב משהו כי קוראים מהר ולא נדבקים לפרטים קטנים תודה על תשומת הלב צביה. כן, אני צביה. אף אחד לא סיפר וגם אם כן אז מה?< מה קרה? מי מת? אני צביה..... מה לעשות........??????????

magy

New member
ועוד משהו

כשאנשים מתחילים להעלב אחד מהשני סימן שמכירים.......... שנפגשים סימן.....שזה פורום......... חחחח

שירקאן1

New member
אם אף אחד לא מת .

אזאפשר גם איזור מגורים לא ומספיק עם הציניות הזאת.

magy

New member
בטחחחחחחחחחח

אני גרה בקריות על יד חיפה............. בין עכו לנהריה...............

magy

New member
אוףףףףף

התבלבלתי............. בין חיפה לעכו........ מה עושה נהריה בסיפור?

magy

New member
למה לצמצם..........?

אני גרה בקרית ביאליק.......... זה הכי מצומצם שאני מכירה.........

גם לי קרה

שמישהי שהכרתי בפגישת פורום.שלחה לי מסר אישי ושכחה לשלוח לתיבת המסרים אלא כתגובה בפורום.היא הרגישה מאוד לא נעים ואני הבנתי את הטעות. בכל מקרה צריך להיות מובן מאליו שצריך לשמור על פרטיות ופרטים בכלל ממסרים אישיים. קרה לי דבר מוזר נוסף .לפני שנתיים וחצי בערך.באתר הכרויות קופידון מי שלא עשה מנוי לא יכל לראות את תוכן הפניות .אבל היתה מתקבלת אצלו הודעה על מסר.והיה לי מעין "טלפון שבור" כזה כי שנינו לא היינו מנויים.בתגובתי דחיתי את הפניה מסיבות שהיו לי אז.אבל מה שהוא ראה זה שיש מסר[ללא אפשרות לדעת מה תוכן המסר]לבסוף חשבתי...כנראה שלא הבין ענין ולא הגבתי יותר. כעבור זמן מה....נשמע צלצול הטלפון בביתי.לא זיהיתי מי מדבר ולא הכרתי כמובן.אבל רק מתיאור רקע[נוף]התמונה שלי באתר מיד אמרתי:"מקופידון"
. הייתי בהלם איך השיג את מס' הטל' שלי וכתובתי מבלי שאמסור פרטים כלשהם באתר.

למעלה