די לשקיות מים!!!!

זה ממש יעזור.............

חכו כל כלב בא יומו!! תראו מה נעשה לכם ברונדו שלנו נבוא עם מכוניות ונעיף על כולם ביצים לפניםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא חרא של ערסים!!!!!!!!!!! ונסיים בשיר יפה!! על ארסנל יש המון מה לדבר קבוצה ענקית, אבל מזומנים קצת חסר... ארסנל היא הקבוצה הכי שחורה עם הנרי, וילטורד ופטריק ויירה אפשר להגיד שהם קבוצת חלומות חזקים מאוד בכל העמדות, אבל כדאי שדניס בסוף העונה יפרוש אחרת מילאן תתן להם בראש!!!

kRaNcH

New member
רונדו 2004 הדבר הבא!!!

סבלנות היא הדרך המהירה ביותר לקבל ביצה

haimgl

New member
קודם שנעבור טסטים ../images/Emo3.gif

ואחרי זה נעשה תוכניות בקשר לרונדואים וביצים...

אמן!!

כל מי שנוהג אצל לורנס איש ערב פשוט לא יודע לנהוג..... תראה אותך ואת שנברג... ולסיום כמה משפטי חוכמה: "נכון שהאנגלים המציאו את משחק הכדורגל, אבל הם עשו זאת רק כדי שהאיטלקים ישחקו אותו". "Italians don't beat you, you only lose to them"

haimgl

New member
עכשיו עזבתי את לורנס...

ושנברג זה לא חוכמה, הוא גולם...

לורנס מורה מספר אחד!!!

מצחיק, יודע ללמד, כיף לבוא לשיעורים שלו... מי שלומד אצלו שימסור לו ד"ש מדנינו

בהחלט די ../images/Emo70.gif

בעיית שקיות המים בהחלט בעיה שיש לעצור אך הפתרון לשקיות המים הוא כמובן לא לזרוק בחזרה שקיות מים או ביצים הפתרון הוא לאתר את הזורקים ולנקוט נגדם בצעדים. לכן לא מספיק לומר שכבה ט' וי' באופן כללי. יש להביא שמות של תלמידים ספציפיים, שנתפסו בשעת מעשה.

™Tornado

New member
תמגרו כבר מביה"ס את כל הערסים

המטומטמים האלה, מה אתם משאירים את האפסים הכלומניקים האלה בבי"ס? הם ממילא לא לומדים. משנה לשנה זה נהיה יותר גרוע, מזל שכבר סיימתי ללמוד. אתם צריכים לפתור את העניין הזה. כל הג'ונגל של מצדה מגיע פתאום לבניין המרכזי בכיתה ט, ואז החיים שם זה בכלל סיוט. אל תקבלו מכל הג'ונגלים של העיר את התלמידים האלה, הם ממילא לא תורמים לאווירה; הם רק תורמים כסף לקיוסק של בי"ס ולחברות הטבק, ומצדיקים את קיומם של הספסלים בחצר. נמאס מהם...

ALINNE

New member
אשכרה..

למה מחכים עד סוף כיתה ט' להעיף אותם?? הם עושים אווירה ממש מגעילה בבי"ס..

bumblefoot

New member
../images/Emo105.gif

הבעיה היא לא עם שכבות ז' וח'.. הם לא עושים כמעט בעיות..סתם הרבה פוזה.. הבעיה היא עם השכבה שלי. הם גם הוסיפו לנו השנה "כיתת בגרות רגילה" שהכניסה אליה דורשת רק התנהגות טובה וממוצע ציונים של 60 ועוד 2 נכשלים רוב השכבה שלי נשארה.

Chen Kuki

New member
זה בדיוק העניין

הבית ספר התחשב בתלמידים האלה כאילו בכלל אכפת להם מהלימודים.. ואנחנו צריכים לסבול את השקיות מים ושוקו שלהם! שונאת שונאת שונאת!

ALINNE

New member
אני לא מאמינה

שיש בעירוני ג' כיתת מב"ר...... עד לפני לא הרבה זמן התיכון של עירוני ג' היה נחשב ממש טוב.....

כיתת מב"ר לא מורידה את רמת בית הספר

כיתת מב"ר זה ראשי תיבות של כיתת בגרות רגילה - כיצד הגדלת מספר התלמידים שבסוף שלוש שנות חטיבה עליונה יצאו עם תעודת בגרות זה הורדת הרמה? בסך הכל בית הספר נוקט בצעד חשוב ביותר - נתינת סיכוי ליותר תלמידים להשיג בגרות - ומי כמוכם יודע מה החשיבות של תעודת בגרות בחברה הישראלית. הסיכוי הזה לא נעשה רק על הנייר - לקלוט אותם בבית הספר. הם לומדים בכיתה קטנה יותר, דבר שמקל על עבודת המורים ומכאן על הישגי התלמידים. ולומדים במקצועות שבהם הם ניגשים לבגרות יותר שעות - הלוואי שמשרד החינוך היה מתקצב את כל הכיתות כפי שהוא מתקצב את כיתת ההכוון, ההישגים של כולנו היו טובים יותר. מכאן שהרמה לא רק שלא תירד אלה אולי אף תעלה בזכות כיתת הכוון.

galll17

New member
סלח לי על הזילות

אבל זה ממש לא כמו שאתה מתאר את זה תקרא לי משוגע אבל הרמה בבצפר בדיוק ההיפך ממגמת עליה

הכללות זה תמיד רע

התלמידי שנשארו בבית ספר בכיתת ההכוון - משמע כיתת בגרות רגילה הם בהחלט תלמידים שמסוגלים להגיע לבגרות רגילה כמו יתר בוגרי עירוני ג'. הם גם תלמידים שלא נתקלו איתם בבעיות משמעת - לכן קישור השארת תלמידים אלה בבית הספר בנוגע לשקיות המים / שוקו זה הכללה חסרת שחר. אמרתי וביקשתי תנו לנו שמות של תלמידים מסוימים שזרקו מים ונטפל בהם, להעליל באופן כללי על כיתה מסוימת זה ממש לא לעניין ולא יפתור את הבעיה. אני רוצה רק להזכיר לכם שגם שנים קודמות נזרקו שקיות מים מהבנין המרכזי. שנה שעברה ולפני שנתיים ביום השמיניסט הועפו שקיות מים למגרש הכדור עף בעיצומו של המשחק המרכזי מורים נגד תלמידים (כמובן שהשקיות נזרקו לצד המגרש של המורים). וזריקת שקיות מים לא התרחשה רק בימי שמיניסט.

ALINNE

New member
יש הרבה הבדל

בין מה שהיה פעם לבין מה שעכשיו. וביום השמיניסט זה תםוי שיהיו שקיות מים אבל לא מידי יום!

למעלה