מתומצת
אין לאגודה שום סיכוי שמורי-הדרך שהצביעו ברגלים, יחזרו, עבדאן. ניסיתי, ובפורום השני לא רק שאיש משך 30 השעות האחרונות לא התייצב, אלא שפתאום איש גם לא כותב, למה? הוצב בפניהם אתגר שהם לא רוצים להיענות לו. בפורום הזה הפעילים התייצבו, ואני מקוה שנראה כאן רשימה שאיתה ניתן להתחיל, לא בודדים, אחרת המסקנה שהסקתי בפורום השני אאלץ להסיק גם כאן. אבל כמו שנאמר לפניי, לאגודה שבה הדינוזאורים הנוכחים שרק מפריעים למי שרוצה לעשות, לא חוזר בשום פנים ואופן. שים לב שבכל מה שקורה, ישנם כיום שני שופרות בשני הפורומים, אז חוץ מהחדשים נבחרי הקדנציה האחרונה, אף אחד לא עושה ולא מדבר ולא מסביר , כלום, גם אם יש ויכוחים זה בהחלט בסדר, אבל לאורך כל השנים השתיקה הזו מצביעה על חוסר התייחסות מוחלט וגורף, ולתחושתי, זילזול מוחלט במורי הדרך ע"י האגודה. אני לא יכול לשכוח את המחזה של רפי גלס יושב בוועדת הכנסת לנושא המשבר בתיירות (מה ששודר בערוץ 33) , יושב בצד ושותק כמו דג כאשר אף אחד לא מדבר על ציבור מורי הדרך, הציבור היחידי שנפגע אנושות ולא מפוצה על ידי אף אחד, והוא יושב בצד ושותק. זה שיגע אותי. אם אני הייתי שם הייתי מקים קול צעקה בשם מורי הדרך, זועק את כאבם, בתחילה בנימוס ואם זה לא היה עוזר, גם ברעש ובמהומה ואחר כך מרכז מסיבת עיתונאים ומצביע על העובדה שהכנסת מתעלמת מציבור מורי הדרך, אבל זה, הוא יושב ושותק כדג. לא עושה דבר, לא פועל, לא מדבר, לא מדווח על מעשיו לא שום דבר, כאילו מדובר במשרד פרטי שלו לענייני בטלנות. אז אם האגודה לא עושה דבר האגודה לא מדווחת לאף אחד מהחברים מה היא עושה לא מגישה דין וחשבון אין לי שום קשר איתה.