די לקישקושים = ר-ש-י-מ-ה !!!

די לקישקושים = ר-ש-י-מ-ה !!!

מכיוון שלאף אחד לא היתה היוזמה, החלטתי לקחת אותה לידיים. מכיוון שאין לי אמצעים לפנות אישית למורי-הדרך, זו פעולה שהאגודה היתה צריכה לעשות אלא שהדינוזאורים מסרבים בעקשנות להבין שרוב מורי הדרך נטשו אותם, ומדוע, אני פותח יוזמה, ובואו נראה אם באמת מדובר ב-"קשקשנים" או "ברברנים" וכו. נא לשרשר אלי הודעות בה יכתוב כל אחד בכותרת (אין צורך בתוכן) את: שמו הפרטי שם משפחה טלפון ונראה אם יש מה להתקדם עם זה או שבאמת מה שאומרים על מורי-הדרך הוא נכון......... פרטיי: מאיר שפירא 050-7755448

מכיוון שאתה יודע את התשובה

אז להזכיר לך בעקבות מקרה מדריך מתחזה שאתה מסרב בכל תוקף להעביר את תלונתך עליו בכתב כל מי שמצטרף לאגודה ויש כאלה מצרף צילום של תעודת מורה הדרך שלו קפיש

הבנת נכון. אני, לא מתכוון להגיש...

תלונה. מכמה סיבות: א. אני לא חבר אגודה יותר. ב. כמו שטיפלו בתלונה הקודמת שלי, כך יטפלו בנוכחית. ג. פשוט הפסיק להיות איכפת לי. אני רק רוצה להזכיר לך ולכולם, שלמי שאין שיניים, לא יכול לנשוך. חגי

כבר עניתי לך על זה:

את זה אני לא מתכוון לעשות, בטח עד שלא יטפלו בתלונה שלי מלפני מס' שנים. הרי לתלונות ולדפים, אין משמעות. ואלמלא לא הייתי מכבד את הפורום, הייתי כותב מה יש כן לעשות עם הדפים הללו. זה מה שיועיל לתיק של "אגודת מורי הדרך נגד אריק בן חורין"? הרי שהחומר שכבר יש באגודה נגדו מספיק די והותר, ומי כמוך כאיש חוק, יודע כי עבירה של "קבלת דבר במירמה", היא עבירה פלילית, ובוודאי שיש עוד דברים בגו. חגי

נכון יש דברים בגו

אבל הנושא זה האגודה הודתה ולך נתנה תשובה ביום הבחירות כי האגודה נכשלה בנושא בן חורין ובמקרה דנן קשה מאד להוכיח "קבלת דבר במירמה" ממי שלא קיבל שום דבר מהאגודה אלה אפילו נתן משלו תשאל את שפירא הוא היה אחד מגדולי החוקרים במחוז ת"א ב. כן יעשו אם זה לא יעשו אם זה אתה שכחת כשאתה היתה בקורס נקראת לבירור במשרד התיירות לא ישנת לילות מתלונה של מי שהוא ומה בקשו ממך תאריך , מקום , שעה, ואם אפשר שם הקבוצה

ואגב קישקוש....

אתם, אנשי מזכירות האגודה, לא צריכים את התמונה או הדו"ח שלי. יש בידיים שלכם יותר חומר מאשר לכל אחד מגולשים, על מנת להגיש תלונה, גם אם התיק ייסגר מחוסר עניין לציבור. ההתנהגות של אנשי מזכירות האגודה מזכירה לי את הסטיקר של "ביטחון שדה", זה עם שלושת הקופים: לא רואה, לא שומע, לא מדבר. חגי

עברו 48 שעות, ומצבנו מטופש.

אם אלו כל הנרשמים,ואנחנו כבר בצהרי יום שבת, כנראה שלמורי הדרך לא איכפת מעצמם, יש כמה אנשים רציניים שמבינים את הענין ואת הצרכים, ואין לי אלא להסיק שכל היתר אדישים, אז על מה להילחם? עבור מי שלא איכפת לו? על זה נאמר בזמני:"אעמ"ל-חע"ז" (אין עם מי לדבר, חבל על הזמן").

מאיר, אתה טועה. מסקנותיך חפוזות.

כל תהליך נעשה ע"י קבוצה קטנה שמוליכה את הציבור השקט קדימה. יש קבוצה גדולה של מו"ד שמחכה למעשה שיעשו המעטים. היאוש מכה בכל אחד אבל אצלי תמיד שמורה הסיפור שלך אודות הצפרדעים שנפלו לחבית חלב. וזה מוליך אותי קדימה, ומן הראוי שיוליך גם אותך וגם את מי ששרשר פה.

למעלה