די לדיכאון הלאומי

digiman

New member
מי אתה חתיכת אפס שתטיף לי מוסר

אני לא צריך להסביר לכלב כמוף שאני שרתתי בצבא עוד בזמן שאתה עשית במכנסיים, לא שיש הרבה שינוי היום.

אבו-דני

New member
digiman

--- אפשר להוריד הילוך?....ובדוק אם זה FRIEND OR FOE לפני שמיירט בבקשה

nightbird אתה מאכזב את כולם

במקום להשתלח ביהודים, אולי תלך להשתלח באויבים? ואני מכיר אותך, אתה משרת בתור אפסנאי אז מה אתה מתהדר במילואים שאתה עושה? הרי אני יודע שאתה בורח מאישתך.... אז תפסיק עם הקישקושים שלא מוסיפים לאגו הקטן שלך שום תהילה.

nightbird

New member
דר כינה-מון ../images/Emo13.gif

גם אתה רוצה בננה? לא מספיק קוף אחד בפורום? מעניין, פעם אמרו שהאינטלקטואלים נמצאים בשמאל... לפי השרשור והצרחות שלכם פה עובר עליכם משהו קשה, אבל אני מבין לליבכם. התיסכול, התיסכול...
אם תקרא את ההודעה של הצרחן השני תבין באיזה ענין עניתי לו על המילואים ותראה מי משתלח במי, ללא סיבה וללא התגרות, ולכן הוא גם חטף את שלו כמו שאתה חוטף את שלך. אבל למה אני דורש ממך את המאמץ האינטלקטואלי הכרוך בקריאה? בוא נעשה דברים צעד-צעד. קודם נראה אם תצליח לקלף את הבננה בלי עזרה. זה ייקח קצת זמן, אבל אם תתמיד - תצליח.

nightbird

New member
דוקטור כינה-מון ../images/Emo13.gif

גם אתה רוצה בננה?
לא מספיק קוף אחד בפורום? מעניין, פעם אמרו שהאינטלקטואלים נמצאים בשמאל... לפי השרשור והצרחות שלכם פה עובר עליכם משהו קשה, אבל אני מבין לליבכם. התיסכול, התיסכול...
אם תקרא את ההודעה של הצרחן השני תבין באיזה ענין עניתי לו על המילואים ותראה מי משתלח במי, ללא סיבה וללא התגרות, ולכן הוא גם חטף את שלו כמו שאתה חוטף את שלך. אבל למה אני דורש ממך את המאמץ האינטלקטואלי הכרוך בקריאה? בוא נעשה דברים צעד-צעד. קודם נראה אם תצליח לקלף את הבננה בלי עזרה. זה ייקח קצת זמן, אבל אם תתמיד - תצליח.

אבו-דני

New member
nightbird הד´ר הזה גאון...

--- צא ולמד מהנסיון הבא...שמו לו בכלוב בננה בגובה שלא יכל להגיע עם ידו הארוכה..אבל לידו היתה קופסא..מה עשה? טיפס עליה והשיג את מבוקשו ואכל אותה בהנאה...אתה חושב שלך יש כזו אינטלגנציה? אגב את הצרחות שאני שומע ..זה בגלל אורגזמה? או בגלל הבננה?

nightbird

New member
הוא לא צריך קופסה, אבו-דני

הוא יגיע לבננה בעזרת זנבו הארוך. בנוגע לשאלתך אם הצרחות זה מהבננה או מהאורגזמה - שמת לב שבאופן מפתיע כינה-מון ו-digiman תמיד מופיעים ביחד?... מעניין

הכלבים נובחים והשירה עוברת

למי שאין מה להגיד, ומתחיל לקלל, אין סיכוי לזכות בויכוח, וכאן זה רק ויכות, לא המציאות במציאות לא יעזור לכם כלום צריך לעשות גבול יציב ובינלאומי למדינת ישראל וזה אומר לעשות החלטה, איפוא להציב את הגבול? לא נראה לי שממשלה קיצונית ימני משיחית מסןגרת להחליט שרון רק זורק החלטות ולכן לצערינו, יכפו עלינו את זה כי לכולם נמאס מהקזת הדם , שהולכת כאן רק שבעלי מוחות קטנים, שמקללים במקום לחשוב עדיין לא קולטים את זה הרי בסופו של דבר, נצטרך להיפרד מהם, כי אנחנו לא רוצים מדינה דו-לאומי. וכל החולמים על טרנספר או שיום אחד נתעורר ויעלמו כל הערבים - שימשיכו לחלום, יש יותר מידי ערבים באיזור ובכ-יותר מ-20 מדינות. הם לא ייעלמו....אתם קולטים? ולכל המתלהמים, אם אתם באמת רוצים לעזור-תתגייסו. בלי הרבה בירבורים ותירוצים. אתם יכולים להיות למשל אפסנאים או טבחים וזה בסדר, צה"ל צריך גם תפקידים כאלו.

nightbird

New member
אתה צודק, כינה-מון

מי שהתחיל לקלל ולצרוח זה אתה וחברך לחיים digiman. מסיבה בלתי ברורה לחלוטין הוא פתאום תפס עצבים והתחיל לקלל, ואחר-כך הגעת אתה וניסית לעזור לו. מה יצא לכם מזה, חוץ מזה שחטפתם קצת? 21 המדינות הערביות לא ייעלמו כמובן, ואיש אינו מדבר על העלמתם. מה שכן חייב לקרות הוא שהם יהפכו למדינות שפויות ודמוקרטיות. אין דרך אחרת לסיים את טירוף המלחמה של האזור הזה. כל עוד קיימים משטרים אפלים, מונהגים על-ידי רוצחים וטרוריסטים בסוריה, עירק, אירן והרשות הפלשתינית, לא יהיה שקט.

resh0

New member
אני קיללתי??? לא ענית לשאלתי.

להזכיר לך שלהבדיל מהמדינות שמסביבנו, בישראל מתקבלות החלטות באופן דמוקרטי ע"י העם ונציגיו בכנסת. ואכן בשאלת ההחלטה על מיקום הגבול, לא תתקבל ההחלטה ע"י "ממשלה קיצונית ימנית משיחית" וגם לא ע"י "ממשלה קיצונית שמאלנית תבוסתנית". למה לכפות??? בקרוב תערכנה בחירות והעם בישראל יקבל החלטה דמוקרטית!!!! כל רשימה לכנסת תציע לציבור הבוחרים את החלופה שלטענתה יש ללכת על-פיה והציבור יחליט!!!! אני סומך על הכרעת הציבור באופן דמוקרטי, ואתה???? אני מתחייב להרתם למימוש ההכרעה הדמוקרטית, גם אם לא החלופה המועדפת עלי תועדף ע"י ציבור הבוחרים. ואתה??? אינני יודע מהיכן יש לך מידע נרחב על פילוח ציוות החיילים בצה"ל עפ"י עמדותיהם הפוליטיות. כל שאוכל לומר בעניין זה כי מתוך הכרותי את צה"ל, לא נערך מחקר כזה ואף אחד גם לא מתכוון לערוך מחקר כזה. ואם לא נערך מחקר, אז דבריך הם קישקוש!!! אנחנו בהחלט ניפרד מהפלשתינים לשלום!!!! יתכן כי חלום הטרנספר יתקיים ויתכם כי חלום התבוסתנות יתקיים. יתכן ששחלום אחר יתקיים... הכל תלוי בהחלטת הציבור!!! לא בהחלטת הראיס.

RUB28

New member
NIGHTBIRD הוא בעצם תוכנת מחשב

של אחד בשם NIGHTMARE שלפני שיצא לעשות מילואים בקליפורניה השאיר 50,000 הודעות בהתאם למצב.

nightbird

New member
השמאל הקטן יוצא מהחורים ../images/Emo13.gif

ומנסה להתחכם בסירבול הטיפוסי

אלי.

New member
אוווו... זה יהיה קשה ...

חשבתי שאני גומר את העניין במי-חמצן 5%, ומתחיל לחיות בשלום ושלווה סקנדינביים. באסה
...

nightbird

New member
אתה יודע מה - נוותר לך על השיער

תחזיק את הראש למעלה והכל יהיה בסדר. אם יש לך זמן - תשלח ל-digiman ו-rub28 הסבר מנוקד עם ציורים, שיבינו שאנחנו לא באמת מדברים על ענייני סָפַרות

אלי.

New member
למעלה ?

ראבאק, זה מאלץ אותי לצאת מהמרתף
... נו טוב, לפחות אפשר יהיה לשמוע משהו אחר, חוץ מקורין ו"דרכנו"

למעלה