די לבכיינות

yosefrrel

New member
די לבכיינות

די, נמאס לשמוע את זה, "הערבים מרמים", "לערבים יש מדינות כפולות". כיאלו אין פה ישראלי אחד עם מדנה כפולה, כולם משתמשים במדינות כפולות. כן, אנחנו עושים את זה טוב יותר (גם את זה),יותר חכם ובעיקר מורידים עם זה מוקשים למדינות ערביות. אז במקום להתבכיין כל הזמן ולאיים לעזוב את המשחק, תרימו את עצמכם ותתחילו לתקוף. שכל אחד יעשה את בדרך שלו, בצורה שלו נוח אבל בתיאום עם אחרים (הבריתות בהן אתם נמצאים). יש לנו זמן ואנחנו יותר חכמים ואנחנו ננצח (לא כמו בלבנון, אולמרט לך הבייתה
). יש פה שחקנים מ ע ו ל י ם ורואים את זה כל יום, הערבים רבים מאיתנו וזה הייתרון היחידי שלהם וגם על זה אנחנו יכולים להתגבר, רק צרייך להיות בייחד ומתואמים. גם עם פחות אנשיים ופחות צבא אפשר לנצח, תאמינו, אחרת איך יש לנו מדינה?!

ntii

New member
כלאק לכולם יש כפולות

אם אתה רמאיי זה לא אומר שכולם כמוך תדבר בשם עצמך

HuriCaN

New member
זה שלך יש כפולות לא אומר שלכולם יש

ורוב הברית שלי בלי כפולות כולל אני... ואני זה שהייתי עם הרעיון לאחד את הישראלים וזה עבד יופי בהתחלה פשוט יש בריתות שתופסות תחת וגובה על המצב הזה ולא עוזרות בשיט, אלא דואגות לעצמם ותוקפות ישראלים... אין פה בכיינות, יש פה ניסיון לגרום למהפך... הכוח של הערבים זה האו"ם, ואם נשלוט באו"ם > נשלוט במשחק... שאנשים יתחילו להפסיק לדאוג לעצמם, אז יהיה על מה לדבר כל עוד אנשים דואגים לתחת שלהם ולא דואגים למי שבאמת רוצה לעזור להם אני מאחל להם התגוננות נעימה ...

Shaycs

New member
אחד כמעט לכולם יש כפולות זה נכון אבל אתם

באמת בוכים יותר מדי... אתם בוכים על הדברים הלא נכונים... וזה שאתם עושים את זה לא עושה כלום אני אישית כבר כמעט לא נכנס לפורום הזה רק בגלל זה... כל מה שיש פה זה רק בכיינות ולא מה שבאמת נועד הפורום הזה לעזור לאנשים ולענות לאנשים על שאלות... ועד שסוף סוף מישהו שואל אתם רושמים לו נוב נוב נוב.... זה כול מה שאתם עושים היחידים נראה לי שעוזרים זה אנשים מטוף וגם זה מועטים (אור במיוחד עוזר) וסהר אל תתמם לי אתה יודע טוב מאוד כמה כפולות יש גם לכם אני לא רוצה להגיד למי ובאיזה כוחות... אבל יש לכם... ושלא תבין לא נכון לא מזיז לי את התחת ... תהנו.. כל אחד ישחק איך שנוח לו.. אתם רוצים כפולות סבבה תהנו לא קריטי לאף אחד ... אבל אל תפיל את האשמה לדברים על "בריתות שתופסות תחת" כי אתה בן אדם טיפה יותר חכם מזה בניגוד לרוב פה.... ואם מישהו לא בחר את הדרך שאתה חשבת נכונה לא אומר שהם תופסים תחת כי בדרך כלל אלא שחושבים ככה זה האנשים שבאמת "תופסים תחת"

yaronr11

New member
גם לי אין כפולות

זה לא בעיה מבחינתי להשתמש בכפולות, אבל ברגע שאני משתמש בכפולות אני מרמה את עצמי...

yosefrrel

New member
יופי לכם, עכשיו אתם יכולים...

להמשייך להתבכיין(חוץ ממך יוסף, לפחות אתה מחזק), גם לי אין כפולות.

hakim

New member
כפולות

הם משתמשים בכפולות להעברת כוח\אדמה\אזרחים\משאבים ממדינה למדינה . ואני אישית עדיין לא "תפסתי" ישראלי אחד שמבצע זאת . אני גם בעד שהורדת ערבים תתבצע ע"י בריתות ישראליות ולא ע"י ערן אבל לצאת בהצהרה שכולם בכיינים ניראת לי קצת לא נכונה .ישנם שחקנים שמאוד ניפגעים שהם רואים שחקנים שמרמים ולא נעשה צדק איתם (ערן סוגר להם את המדינה ) . אני מסכים עם זה שיש לישראלים כפולות וגם עם העובדה ש"כל אחד דואג לתחת שלו" ( אופי ישראלי שנצבר עם השנים )

Shaycs

New member
וכרגיל...

מחזק .. אבל חוץ מהדואג לתחת שלו אומנם זה אופי ישראלי

freesoul21

New member
לאנשים אין בעיה עם כפולות, הבעיה היא עם שימוש

בכפולות כדי לקדם את המדינות האחרות שלהם. מצידי שלכולם יהיו עשרות כפולות כל עוד אין שום קשר ביניהם מבחינת אום,התקפות,סיועים וכ"ו.

למעלה