די...לא יכול יותר...

WishMaster

New member
די...לא יכול יותר...

קם בבוקר , מתקלח , מכין משהו חם לשתות , פותח את החלונות , נושם אויר צח , מדליק סיגריה , לוקח שאיפה , מתיישב על הכורסא , מתרווח בנוחות.. מסיים סיגריה אחת , מדליק את השנייה , מסתכל לעבר המחשב , קם אליו , מדליק אותו , מתחבר לאינטרנט , קופץ שניה לשירותים , חוזר למחשב , הולך מכין עוד כוס קפה , מתיישב על המחשב... נכנס לצ`אט , מקליד את הכינוי שלי , מחכה עד שיתחבר לשרת , בינתיים מסיים עוד סיגריה , נשען על הכסא ומחכה... מתחבר לשרת , נכנס לחדר הקבוע , אומר שלום לכולם , מתחיל לדבר עם אנשים , קופץ לפורום לראות הודעות חדשות , פותח את המייל , מדליק את המערכת , שם גלגל``צ , מדליק עוד סיגריה , שותה את הקפה... הרעב תוקף , הולך למטבח , מכין משהו קל לאכול , מתיישב בחזרה על הכסא , יש לי הודעה בפרטי , עונה , מצפה לתגובה , בינתיים מציץ שוב בפורומים , אולי משהו חדש נכתב בזמן הזה.... מתנתק לרגע , צריך את הטלפון , מסיים עם הטלפון , מתחבר שוב , בינתיים מכין עוד כוס קפה , מדליק עוד סיגריה ( הלכה כבר חצי קופסה ) , שוב מקליד את הכינוי שלי , מחכה להתחבר לשרת , מתחבר , שוב נכנס לחדר הקבוע , שוב אומר שלום לכולם , שוב נכנס לפורומים , הרי לא הייתי פה במשך עשר דקות , הרבה זמן.... רואה הודעות חדשות , קורא אותן , מגיב עלייהן , חוזר לצ`אט , עובר רגע חדר , לראות מה שלום כולם בחדרים האחרים , פוגש כינויים שלא פגשתי מזה זמן מה , אומר שלום , קורא בשמם , מקבל ברכת שלום בחזרה , חוזר לחדר הקבוע , אומר שלום לאילו שהצטרפו בזמן שלא הייתי , מסיים עוד סיגריה , הולך להכין עוד קפה.... שוב קופץ לפורומים , שוב מחפש הודעות חדשות , שוב קורא אותן , שוב מגיב על מה שלא הגבתי קודם , שוב מדליק סיגריה , שוב חוזר לחדר הקבוע , שוב אומר שלום לאותם האנשים , שוב מקבל הודעה בפרטי , שוב מגיב לה , שוב מחכה לתגובה , שוב משתעמם , שוב הולך לעשות טיול בין החדרים , שוב רואה את האנשים שראיתי קודם , שוב אומר להם שלום..... שוב חוזר לחדר הקבוע , שוב אומר שלום לאותם האנשים , והפעם...חידוש... הולך לשחק בחדר טריוויה... שוב מפסיד בטריוויה , שוב חוזר לחדר הקבוע , שוב אומר שלום לאותם האנשים...... די.....לא יכול יותר...

בדוייה

New member
וויש

תודה ששיתפת אותנו. זה היה.. המממממ - מוכר? אבל מה שיש לי לומר זה שלכולם זה נמאס. אנחנו חייבים למצוא תחביב. או שפשוט ללכת לעבודה?! אני מציעה לך ללכת לשחק בינגו בבית אבות... אני רצינית!!! תנסה... זה אחלה של דבר אתה יודע איזה צחוקים רצים שם??? מה קרה לך... משהו עצבני חבל``ז הרבה יותר שווה מהצ`אט הזה המכונה אצלי ``שאט`` חחחחחחח אז יאללה לילה טוב... מקווה שהבוקר הבא יהיה מלא תוכן וכיף. בדויה

shanikoo

New member
תחשוב על הצד החיובי-אתה לפחות מעשן.אני הפסקתי,מה לי נשאר??:-(

יעזור אם אני אגיד שאני מכירה את ההרגשה?פשוט אצלי נכנס בי``ס לתמונה.הכל חוזר על עצמו,הכל די סתמי כזה.והעיקר,למי באמת יש כוח????? שיצביע.....

וויש?

אני שותף להרגשה שלך... זה ממש איום ונורא.... אם תמצא פיתרון, `רינג מי אפ`, כמו שאומרים, או קי? או לפחות תשאיר הודעה בפורום....

צפרדעית

New member
תגיד.....

ווישי אתה בטוח שאתה לא נמצא אצלי בבית??? יו לרגע חשבתי שאני פה מדברת... עכשיו אתה מבין למה כ``כ רע לי... למה אני מנסה (ללא הצלחה) להיגמל? לא יכולת להציג את המצב בתיאור מושלם יותר אבל אל תדאג... מתיי שהוא זה יעבור לנו שלך בידידות צפרדעית!

שלום צפרדעית

אני מיצטער שלקח לי כ``כ הרבהזמן להיכנס לפורום ולימצוא אותך . את בטח לא זוכרת אותי . דיברנו רק פעם אחת . קשה לי בינתיים להיתנתק מהחדר והפורום הקבועים שלי , ולחפש את הבנות שקרובות אלי יותר בגיל ובמנטליות . נקווה להמשך ... -

למעלה