די כבר....

i4britney

New member
די כבר....

אתם מוכנים להפסיק לרדת על בריטני ספירס בפורום שלה זה כבר נמאס או לשים תמונות מגעילות היא זמרת מעולה שיודעת מה היא שרה ואיך לעשות קליפים פצצתיים עם מלא אנרגיה ואתם סתם קנאים מקנאים בה על זה שבלינק 182 הם סתם מכוערים שלא יודעים בכלל לשיר והשירים שלהם לא מצליחים כמו של בריטני הפצצה הם היו מתים להגיע לחצי מהקריירה הענקית שהיא בנתה לעצמה עד היום אז לכו לפורומים אחרים והייתם רוצים שבריטני תיהיה **** היא פצצה ופופלרית בכל העולם וזאת עובדה ואתם סתם קנאים גדולים שאין להם חיים !!!!!!

tom 1 8 2

New member
מהההה????????

מה אתה מבין בכלל בקריירה של בלינק? מה אתה יודע עליהם בכלל? אתה לא יודע כלום על בלינק או על הקריירה שלהם אז כדי שתשתוק. חוץ מזה מה כל כך גדול בקריירה של בריטני?! הקריירה של בלינק הרבה יותר גדולה מהקריירה של בריטני, עדיף שתדע משו לפני שאתה מתחיל לדבר, טוב?!? חוץ מזה מי מקנא בה בכלל, אנחנו אומרים את מה שאנחנו אומרים כי ככה אנחנו חושבים ואם אתם לא יכולים להתמודד עם זה אז זה בעיה שלכם. כדי שתכניסו לראש שלכם, שאף אחד מהמעריצים של בלינק לא מקנא בה. ולמה אתה עושה הכללות, לא כל המעריצים של בלינק באו לכאן לקלל אותה, בהתחלה זה היה רק אני וחברה שלי עכשיו חברה שלי כבר לא באה כי חסמו אותה ואני הבטחתי למנהלת לא לקלל אותה יותר, זה שעכשיו באה לכאן עוד מישהי ואמרה משו על בריטני לא אומר שכל מעריצי בלינק ככה, אז לא לעשות הכללות. פעם הבאה תחשוב אם אתה יודע משו לפני שאתה מדבר ואומר שטויות.

בוא נעשה קצת סדר...

אם מדברים על הצלחה ופופולאריות... בריטני לוקחת בגדול!!! לא סתם האלבום הראשון שלה "baby one more time" נמצא במקום עשירי ברשימת האלבומים הנמכרים ביותר!!! ולא סתם האלבום השני שלה "Oops!.. I did it again" נמצא במקום 17 באותה הרשימה!! שלשות האלבומים שלה נכנסו הישר למקום הראשון בארה"ב, באנגליה, ובכל מקום חשוב אחר, כולל בישראל!!!! לא סתם היא זכתה בהמון פרסים.. במיוחד באלה שהקהל מצביע להם!!!! אז בו נחשוב שוב... אמממ... מי יור פופולארי??? מי יותר מצליח???? כמובן שבריטני

tom 1 8 2

New member
טוב אז ככה

אף אחד לא דיבר על הצלחה ועל פופולאריות מדברים על זה שאתם עושים הכללה וזה מעצבן כי לא כל המעריצים של בלינק באים לכאן ומקללים אותה, וגם על זה שאתם מבינים בבריטני ולא בבלינק אז על תגידו משו שאתם לא יודעים. לא אמרתי אפילו פעם אחת שבריטני לא פופולארית ולא מצליחה, וזה ברור שהיא מצליחה ופופולארית ביגלל כל המעריצים שלה, אז רק אמרתי שאני לא מבינה למה מעריצים אותה.

אם את לא מבינה... את גם לא תביני

שלכל אחד יש משהו אחר שהוא אוהב.. ואם כולנו היינו אוהבים את אותו הדבר זה לא היה טוב.. בבריטני יש הרבה דברים לאהוב.. אם את לא רואה את זה אני לא אתחיל להרצות לך על זה.. את לא אוהבת את בריט, לא צריך!! אף אחד לא מכריח אותך לאהוב אותה!! רק תעשי לי טובה, אל תגידי עליה שום דבר רע.. כי את לא מכירה אותה!! וגם אל תרדי עליה ועל המוסיקה שלה... אני לא הולך ו"יורד" על המוסיקה של בלינק או של אחרים רק בגלל שאני לא אוהב אותם!!! את תאהבי אותם, אנחנו נמשיך לאהוב את בריט וזהו!!!!

tom 1 8 2

New member
אני גם לא ממש רוצה להבין

אתה לא צריך להרצות לי ואני לא אראה את זה אם תעשה לי הרצאה. אני לא אומרת עליה שום דבר רע ואני לא יורדת על המוסיקה שלה, אני פשוט לא אוהבת את המוסיקה הזאת, אבל אני לא מפריעה לכם לאהוב את המוסיקה. זכותכם לאהוב אותה ואת המוסיקה ואם אתם מוצאים בה דברים מיוחדים שאתם אוהבים אז סבבה לכם, זה שמעריצים אחרים של בלינק באים לכאן ויורדים עליה לא אומר שכל המעריצים של בלינק כאלה ורק רציתי להבהיר את זה. כמו שאמרת, תאהבו את בריטני ואני אמשיך לאהוב את בלינק, אבל זה לא אומר שאני לא יכולה להגיד מה אני חושבת עליה, אני אומרת מה שאני חושבת בלי לקלל ולרדת עליה ובגלל זה אמרתי שזה מעצבן שעושים הכללות.

SAtAnic Soul

New member
רגע רגע, ואתה מכיר אותה?!

אתה מכיר את בריטני ספירס אישית? אתה מכיר את האישיות שלה? אתה יודע מי הבחורה בכלל? מאיפה אתה יודע שהיא לא יושבת לה באיזה וילה מפוארת וצוחקת על ילדים כמוכם שמעריצים אותה הערצה עיוורת?! תפתחו את העיניים כבר, אתם מעריצים בחורה שאתם אפילו לא מכירים!

לאנה

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

אררררר! אין שום קשר בין הצלחה ופופולריות לאיכות המוזיקה!!!, זאת עובדה שמוזיקת פופ יותר מצליחה מרוק, אז ברור מאליו שבריטני תצליח יותר אם היא שרה פופ!!!, חוץ מזה, אני חותמת לכם שהעובדה שהיא מפזזת בבגדים מינימליסטיים מאוד "עוזרת" למכירות הדיסקים הגרועים שלה!!!, בלינק כותבים, מלחינים, שרים, ומנגנים את השירים שלהם, בעוד בריטני רק שרה!, והקול שלה לא כזה מדהים, תסלחו לי!, היא מוכרת את הגוף שלה, ואח"כ מנסה לחפות על זה בכך שהיא "בתולה"..., חחח!, עאלק בתולה!, אני לא מאמינה לשטויות האלה אפילו לרגע..., בריטני אולי הייתה משהו מיוחד בהתחלה, אבל רק מלהסתכל על עטיפת הדיסק הראשון שלה, אח"כ על עטיפת הדיסק השני, ואח"כ על השלישי, אפשר לראות שהיא נשאבה לתוך התעשיה..., היא לא אמנית, היא סתם מוצר שיווקי!, הא לכם!
!, בלינק רולז!!!

i4britney

New member
אני עושה הכללות?

קודם כל אני לא עושה הכללות וכל אחד זכותו לאהוב את המוזיקה שלו ואם נריב מי יותר טוב ומי יותר מצליח בחיים לא נגיע לשום מקום כי כל אחד יגן על הצד שלו ויגיד שהוא יותר טוב ואם אתה לא מעריץ את בריטני לפחות תפסיק לרדת עליה ואגב אני מבין 100% במוזיקת פופ מכל הבחינות לא רק על בריטני

tom 1 8 2

New member
אתה לא עושה הכללות???

טוב אז מזה השורה הזאת: "אתם סתם קנאים גדולים שאין להם חיים" המילה "אתם" הכוונה לכמה אנשים לא רק לי. אולי תכניס לראש שלך כבר שאני בת. אתם חיים באשליות עם אתם חושבים שבריטני מושלמת ובגלל זה אתם מגנים עליה כל הזמן, בריטני לא מושלמת ואף אחד לא מושלם. אני לא מעריצה של בריטני(ואני גם לא רוצה להיות) אבל אני לא יורדת עליה. אתה מבין בפופ סבבה לך,מה אכפת לי, אתה לא מבין בבלינק כי הם לא פופ. פעם הבאה שאתה כותב משו כזה ומתלונן על זה שיורדים עליה, בבקשה אל תזכיר את בלינק כי הם ממש ממש לא קשורים. ועוד פעם אחת כדי שתקלטו אנחנו לא מקנאים בה ולא רוצים להיות כמוה.

cha ching

New member
די כבר...

!! די כבר להגיד את אותו הדבר מיליון פעמים!! יכולת לחסוך! יכולת בהודעה אחת ב-4 שורות מקסימום להכניס את כככככככללללללללל מה שכתבת שם! יכולת לקצר את ההודעה! יכולת לא להאריך אותה! קיצר-אין לך מה לרדת על בלינק...זאת לא כזאת נקודה רגישה, וגם אם כן-רדי על משהו שאת יודעת איך לרדת עליו ואת מבינה בו... אחרת את כמו הלידים האלה שאומרים "אנרכיה" ואין להם מושג מה זה (ע"ע-פורום רוק ומטאל)

SAtAnic Soul

New member
איזה הודעה מלאה בשטויות...

1. היא לא זמרת מעולה, היא זמרת שחוזרת על עצמה, מה לעשות, תקראו את המילים של השירים ותבינו. 2. יודעת מה היא שרה? לא נראה לי. חצי מהשירים שלה לא היא כותבת. 3.לעשות קליפים פצצתיים? סליחה? מה פצצתי בזה שהיא שרה ותוך כדי כך 3 בחורים מחרמנים אותה עד כדי דרגה של סרט כחול? 4. בריטני לא בנתה לעצמה שום קריירה. הכול הכינו בשבילה, היא הייתה צריכה רק לשיר. 5. היא פצצה ופופולרית בכל העולם רק היא אומרת מה שילדות קטנות ומפגרות שחושבות שהן גדולות- רוצות לשמוע. 6. קנאים? ממש לא. אנחנו מודים כל יום לה´ שלא עשנו כבריטני. 7. אין לנו חיים? גם לא נכון. אני אגיד לך למי אין חיים. לילדה שיש לה 1,100 תמונות של שרמוטה במסווה של כוכבת פופ.

i4britney

New member
תתחיל להרגיע ומהר...!!!

קודם כל תתחיל להרגיע כי בריטני לא שרמוטה היא מצליחה ופופלרית בזכות עצמה ובזכות המוזיקה שלה והשירים שלה וזה שהיא מפגינה סקסיות ואנרגטיות בשירים שלה זה לא אומר כלום וכל היופי זה שהשירים שלה מדברים על אותו נושא זה מה שאני ומיליוני מעריצים אחרים שלה אוהבים אז אם זה לא מוצא חן בעיניך לא מפה ואגב אם תקלל אותה ותגיד לה שרמוטה עוד פעם אחת אני יפתח את הפה שלי ותאמין לי שזה לא יהיה נעים פה לכל הפורום כי בינתיים כל מי שקילל אותה פה לא ירדתי לרמה שלו רק דיברתי אליו יפה אז תיזהר ...

SAtAnic Soul

New member
איזה רמה שכלית נמוכה, כל כך מתאים

למעריצים של בריטני קודם כל אני מבקש, לא לאיים, אני משקשק פה. דבר שני, שמעת על סימני פיסוק?! דבר שלישי, ההודעה שלי מלאה בעובדות נכונות, ומה שאתם, מעריצים עיוורים, לא יכולים לעשות הוא דבר פשוט מאוד: להתמודד עם זה.

לאנה

New member
ברור שתאהב את השירים שלה!

אתה יודע למה?, כי אתה זכר, ואיזה זכר לא יאהב לשמוע שירים שובינסטיים כמו של בריטני?!, "איים אה סלייב פור יו" - היא בכוונה מדרדרת את המין הנשי לשפל המדרגה?!, ועוד אח"כ היא טוענת ש"היא עבד למוזיקה"..., היתה רוצה!, אם היא הייתה עבד למוזיקה היא לא הייתה מביישת את המילה ושרה!, "איי וואז בורן טו מייק יו הפי" - WTF?!, מה זה אמור להביע?!, שבלעדי החרמן שמפזז לידה אין לה חיים?, שבלי ההמרחויות שלו עליה אין לחיים שלה משמעות?!, או פליז, בריטני היא סתם מטומטת!, ואני בכלל לא אתפלא אין לה מושג על מה היא שרה!, היא פשוט קמה בבוקר, מתיזה עוד קצת מי חמצן על השיער היותר-מדי-מלא-בקרם שלה, שמה עדשות כחולות, לובשת מפית שולחן גזורה, במקרה הטוב, יוצאת לאולפן ההקלטות, מקבלת מילים רדודות ובלי משמעות, שרה, מוכרת, ומצהירה הצהרות שיקריות!, זה סדר היום שלה!, בלעעע על בריטני!!!!!

K © B I

New member
לא הבנת מה אמרתי לך מקודם?

אתה לא רצוי פה!!! אף אחד לא רוצה שתיכנס לפה ולא מכריח אותך, אתם כלכך פתאטים, רק העובדה שאתם ניכנסים לפה כל 5 דקו אורמת שיש משהו שאיכפת לכם בבריטני!!!! עלובי נפש...יאללה ברחו! ולא....אתה לא מצחיק!

../images/Emo15.gifלאנה ?!?!?!?!?../images/Emo98.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה... : ) מה את עושה פה שד טזמני שכמותך ? : ) עוד ירשמו שאת משתתפת בפורום הזה ... פאדיחה נוראית... ועוד משהו : ראיתי שאנשים משווים פה את בריטני ספירס לבלינק 182 ?!?!? ממש הגזמתם... בושה אפילו לכתוב דבר כזה... מה השקר בכלל ?!?!? הם עושים מוסיקת רוק... בריטני ספירס עושה מוסיקת פופ... ביי...

למעלה