די כבר עם ציפי משהיד

perrinat

New member
זאת המילה שחיפשתי../images/Emo103.gif

תודה

jony225

New member
והיא גם סנובית מגעילה

היתי בצילומים והיא פשוט תופסת מעצמה המכוערת הזו

limli

New member
מה טוב בסשה המעצבנת?

היא נכי קרציה ויש לה פרצוף מכוער ואנשים מתחילים להמאס ממנה. בהתחלה היא שרה יפה אבל אז מתגלת האישיות המגעילה והסנובית שלה!

נטלישו

New member
וואי קלאודיה! יש לי כמה שאלות אליך!

איך את שומרת על גזרה כזאת אחרי ההריון והכל? איך היה להופיע בקליפ של ווסטלייף? מתי את חושבת שתפרשי מעסקי השואוביז???

נטלישו

New member
סשה בנאדם נפלא!!!

היא מהממת פי אלף יותר מציפי והיא גם בנאדם נפלא! הפרצוף שהיה לה ביום שישי היא בעצמה אמרה שזה היה ככה באותו רגע ובכלל היא לא כזאת במציאות... שזה פשוט כי היא היתה עצובה בגלל החבר שלה... היא בנאדם מדהים! אתה עוד תראה שהאישיות של ציפי תתגלה והיא סנובית פאקאצה-תחת!!!

שלומית16

New member
איכס דיי כבר!!אתם פשוט מגעילים

תפסיקו עם השמועות האלו על סשה וציפי !!!ותדברו בשם עצמכם! סשה לא נמאסה על כולם בכלל הרבה עדיין אוהבים אותה מאוד כמוני ואת הקול שלה!!! ואיך בדיוק האישיות שלה התגלתה?בזה שכילדה אחת שהלכה לצילומים סיפרה לכם שהיא סנובית ומגעילה!!ובכן, מי שמגעיל פה זה אתם אולי תסתכלו על עצמכם ועל איך שאתם מתבטאים לפני שאתם מבקרים אחרים מבלי להכיר אותם!! אתם הורסים את הפורם בשמועות הכוזבות והעוקצות האלו!אף אחד פה לא מכיר את האופי של סשה או של ציפי אז אני לא מבינה איך אתם אומרים שהם סנוביות אין לכם אפילו זכות לעשות את זה עם כל הכבוד ואין לכם כבוד בקשר לזה!!!ועוד משהו קטן!סשה היא ממש לא מכוערת ומי שאמר את זה היה מת להיות מכוער כמוה!!וזה באמת חבל שאתם מגיעים לרמה כזאת !במקום להעביר ביקורת על הקול שלה שאת זה אתם כבר מזמן לא עושים אתם מעבירים עליה ביקורת לגבי הכל אבל לגבי הקול לא ! קשה לכם להגיד שאתם לא אוהבים את הקול שלה. אתם חייבים להכניס עוד דברים מגעילים מעבר לזה נכון?!!?

rain girl

New member
ואם כבר על מישהו שעושה

פוזות ומתלהב יותר מדי אז זה ג'קי טולדו. לא יודעת למה אבל לא אהבתי את ההגזמה שלו בהתנהגות. זה היה בקטע שהם היו צריכים לשחק מול קבוצה אחרת ב:מי יזהה את השיר . אבל בניגוד לזה אני חושבת שהוא שר טוב. אחד הבולטים שם. אנשים תתחשבו יותר באיכות של הזמר ופחות באיך שהוא מתנהג כי בעצם בסוף זה מה שקובע.

EyaL 18

New member
אתה חתיכת חצוף!!!!!

אתה בכלל לא מכיר אותה... היא למדה פיתוח קול כל החיים שלה!!!! היא היחידה שיודעת באמת באיזה סולם שרים... אני מכיר אותה אישית... היא הבנאדם האחרון שהיית אומר עלו שהוא סנוב!!!! פאק כמה אני מתעצבן שאני קורא את דברי ההבל האלא!!!! היא תמיד ככה קופצנית. כי כזאת היא. אין בנאדם אחד שלא מכיר אותה ולא מת עליה! אתה יכול לבדוק את זה. היא הייתה היום בבית שלי. היא לא הפסיקה לפרגן למתחרים שלה! (לירון לב ומיכה). היא מוזיקאית מטורפת(מנגנת על פסנתר, וחליל צד) והיא יודעת להתנועע רק בדלל שהיא גם מדריכת סלסה!!!! אז תן כבוד... וחכה לעוד שבועיים!

../images/Emo45.gifאני ממש מתה על ציפי וממש

גם לא הבנתי מה יש לך נגדהההההה ת'אמת. זה מה שאני אוהבת אצלה... שהיא קופצנית כזאתי ומלאת חיים... וחוץ מזה שהיא שרה מדהיםםםםםםם

למעלה