די כבר עם ציפי משהיד

הבורקס

New member
די כבר עם ציפי משהיד

בהתחלה היא נראתה לי חמודה ועם קול נעים, אבל ככל שמתקדמת התחרות היא נהייתה ממש מעצבנת, מתלהבת כזאת, קופצת כמו אני לא יודע מה וכולנו זוכרים את הזיוף שלה (כן! שלה!) בשלישיה עם ליטל ועלמה. למה אוטומטית אנשים כותבים אותה בגמר, מה כל כך טוב בה, מה היא הוכיחה חוץ משיר נחמד בהתחלה, למה להתקבע על בנאדם? היא מבחינתי עוד לא הוכיחה את עצמה בכלל

YoungJew Playa

New member
כל מילה בסלע???? Fuck off

אז די מהר יבוא הים הקולי שבבחורה הזאת וינתץ את הסלע המזורגג הזה! (כמה פיוטי אני!).... אם יש שם בכל החבורה הזאת משהו שיודע לשיר, ולשיר באמת זאת ציפי משהיד. משפטים כמו "ממש מעצבנץ, קופצת כזו, מתלהבת" - חסרי כל משמעות. אתה בוחר כוכב לא חברה... זה כמו משפטי נינט-שירי, כולם הצביעו לשכנה ממול כי "שירי יותר מדי זוהרת... נינט היא ביתית"... ציפי משהיד מדהימה - אני מחכה בקוצר רוח לסולו שלה, שאחריו, אני בטוח - לא יהיו ספקות לגבי מיקומה בשלישיה הסופית. הבחורה חמוד, כיפית, חיית במה והקול שלה מרטיט. כל מי שרוצה להתווכח איתי על האיכויות הקוליות שלה מוזמן להתחבר איתי באייסיקיו ואני אשלח לו את האודישן שלה עם "עוד יום".... ברגע ההוא היא כבשה אותי! ולגבי הזיוף?? מאיפה הבאת את זה??? אם כבר משהו מהשלישיה הזו זייף (ואני בכלל לא חושב שהיה זיוף, סתם ריקי גל זרקה משפט לאוויר - בטח הייתה בהיי מהחומר של הלילה קודם, חזק בבלבלות של הסמים!) - אבל אם כבר משהו זייף זאת תהיה ליטל - שטוב שנשלחה הבייתה כי היא פשוט נפלה בהשוואה לעלמה וציפי.... לגבי התקבעות מסכים איתך - אבל כמו שאנשים כבר הציבו את סשה וסקעת בגמר, ועל זה אתה לא מתלונן, אין שום סיבה שתתלונן על ציפי - הכוכב האמיתי של התוכנית הזאת, מכל הבחינות!

הבורקס

New member
אתה רק מוכיח מה שאמרתי

גם אני אהבתי את הביצוע ל"עוד יום" שכתבת עליו, אבל זה היה השיא שלה. מאז היא פשוט כבר לא עושה לי את זה. והקופצנות הזאת זה כן דבר חשוב, כי אנחנו לא בוחרים מנחה לערוץ הילדים. היא כאילו יודעת לשיר בדיוק, "כמו שצריך", אבל פשוט לא מרגשת, אין לה בקול עומק מרגש, הכל טכני ומקצועי ומדויק. אבל הכי מפריע באמת זה ההתלהבות. אם מיכל רשף היתה מתנהגת ככה (ואני לא מתומכי מיכל רשף, ממש לא) כבר היינו נכנסים בה. ואני מציע לך לשמוע שוב את השלשה טוב טוב. ליטל אמנם היתה שם צפצפנית קצת אבל לא זייפה

ילדונת5

New member
מתה על שירי מימון! היא ע-נ-ק-י-ת

ראית איך אתמול במופע לחיילים בערוץ איך 10 היא שרה את "כשאת עצובה"?, פשוט להתעלף מהקול המהמם הזה ! מתי כבר היא תוציא סינגל? עוד מעט מי שיזכה בכוכב נולד 2 (בעזרת השם הראל סקעת) יוציא את השיר שלו ושירי עדיין תתקע באקזיט. זה נפלא שהיא מנחה אבל לפעמים נדמה שהיא שוכחת כמה אנחנו צמאים לשמוע אותה שרה ושרה !

AmiTutiT14

New member
היא באמת נהייתה קופצנית מעצבנת.

זה הדבר היחידי שאני לא סובלת בכוכב נולד (חוץ מאת ריקי גלל). הם מתחרים בניהם מי יותר פקצים. זה כאילו עיצבון סמוי. משהו מאד ילדותי פקצי ומעצבן. משהיד באמת ניצחה בקטע הזה. היא תמיד חייבת לקפוץ בשיר שקט. היא קופצת כמו קנגרו

חחחח כמו קנגרו ../images/Emo6.gif

חחחח הרגת אותי אבל היא באמת מעצבנת מתלהבת יותר מידי ורוקדת מוגזם. גם לא שרה מדהים לדעתי..לא אוהבת אותה!

היא מתלהבת ואפשר להגיד תזזיתית

אבל עדיין אני חושב שהיא מלאה בכריזמה ושרה יפה , כך שלדעתי יש לה מקום לפחות לנסות ולהכנס לשוק המוזיקה בישראל .

ילדונת5

New member
גם אני אהבתי אותה בהתחלה-אבל...

עכשיו היא קופצת וזזה כאילו שלפו אותה עכשיו מ"חמישיית הג'קסונים"... יש לה קול טוב וזאת עובדה אבל למה היא מקפצת ככה ומתלהבת כאילו היא על ספיד או משהו?! נ.ב. מישהו מכיר את הזמרת לאה לופטין? (שוקולד מנטה מסטיק) כי ציפי ממש דומה לה, אבל הגירסה השחורה כי לאה בלונדינית

קליספרה

New member
מחכה לראות את הסולו שלה

כדי לראות מה היא שווה באמת. עד עכשיו היא בולטת לי - וחלק מהעניין בתוכנית כזאת הוא לבלוט. לטעמי היא נראית מדהים זזה מצויין ונשמעת מצויין. אחרי הסולו נהיה חכמים יותר.

אני מתה עליה..../images/Emo95.gif

לא משנה כמה היא קופצת וכמה היא מתלהבת..היא פשוט מתוקה
והיא שרה נפלא
וחוץ מזה גם זמר שמוכר תקליטים כמו לחמניות מזייף..לא אשכח לעולם את הזיוף של סולן משינה לפני כמה שנים טובות כששר עם להקתו בתוכנית של דן שילון..אבל זיוף של החיים הוא דפק..שרק צריך אוזן..לא משנה אם היא מוסיקלית או לא..כדי לשמוע..אז היא זייפה פעם אחת. לא קרה כלום וזה לא עושה אותה זמרת פחות טובה

למעלה