די וי די של סיינפלד

hillator

New member
די וי די של סיינפלד

אני מחפשת לקנות מתנה למכור לסדרה רציתי לדעת אם יש די וי די של "10 הפרקים הכי גדולים" או משהו בסגנון תודה מראש

SaintJohn

New member
לא שידוע לי

אבל אם תוכלי לברר איזו עונה של סיינפלד ב-DVD אין לו, תוכלי לקנות לו אותה. יש ב-DVD-ים האלה תוספות חמודות שקשה להאמין שמישהו שמכור לסדרה לא יאהב.

על איזה תוספות אתה מדבר, נעם ?

אם יש משהו חדש שלא ראיתי, אני רוצה לדעת מזה ... יש איזה קטעים מאחורי הקלעים או משהו ?

SaintJohn

New member
האמת שאני לא זוכר לפרטי פרטים

לי עצמי בעוונותיי אין עדיין אף DVD של הסדרה, ויצא לי רק לשאול את ה-DVD-ים פעם אחת מחברי הטוב AeroTom, וזכור לי שהיו שם למשל תוספות לפרקים של קריינות של ג'רי ולארי בין היתר, וגם דברים שהיה לכוכבי הסדרה ולכותבים להגיד על כל מיני פרקים. למשל, על איך שעשו את הפרק The Parking Garage, על הופעות האורח החטופות של הכותב לארי צ'ארלס, על הופעות אורח חד-פעמיות של שחקנים מוכרים ועוד הרבה אנקדוטות משעשעות.

Optimus_Prime

New member
לרכוש, לרכוש, לרכוש ת'DVD!

(בלי לצאת בהיסטריה) מה תעשו עוד 20 שנה, כשקלטות הוידאו שלכם ירקיבו ויצאו מכלל שימוש? (ואם אין לכם וידאו - שוד ושבר!) לרכוש את הDVD. חוץ מהתוספות שיש (ואפרט אח"כ) יש לזה ערך אחר - תיעוד. איך תראו לנכדים מה סבא וסבתא אהבו לראות שהם היו צעירים ?
בכל אופן, יש ה-מ-ו-ן תוספות בדיסקים, בין המגוונות אפשר למצוא הסבר על איך הסדרה הפכה להיות כה פופולרית, איך יוצרים פרק בסיינפלד, Sein-imation - הנפשות של סצינות מפורסמות של סיינפלד, פרומואים מיוחדים ששודרו (אלו בתקופת ברצלונה 1992 - גאוניים!) , הסברים לאיך כל דמות נוצרה ועוד ועוד. יש כמובן את כל התוספות הרגילות - commentary : במקביל לסאונד הרגיל - הערות של השחקנים, לארי דיוויד, אלק ברג אפילו.. (מומלץ להקשיב ללארי וג'רי ביחד - לפעמים הם פשוט צוחקים בצורה היסטרית מהבדיחות הכי קטנות..) yada yada - שורות טקסט שבאות במקום תרגום בפרקים מסוימים - השורות מוסיפות פרטי מידע רלוונטים (יותר ופחות) לגבי הדברים שמועלים בפרק.. המלצה - בהתחלה זה נראה ממש משעמם וטרחני, תנו לזה זמן.. זה מתברר כמשהו ממש נחמד :) deleted scenes - יש פרקים שיש אפילו "סיום חלופי" ויש פרק, Non-fat yougurt שמצולם פעמיים! bloopers - פיספוסים, פאשלות בעריכה, פאשלות של שחקני אורח.. ועוד לא ראינו את הDVD של עונות 8 ו9! אני מניח שהתוספות לעונה התשיעית יהיו מיוחדות..בייחוד לFINALE.

junir

New member
אין כמו ה COMMENTARY של לארי וג'רי

אחד הדברים הגדולים, זה שכל פעם לארי אומר, הסיפור הזה קרה לי, והסיפור הזה קרה לי. הבן אדם שרוט. אפילו ערך התערבות עם החברים שלו מי מהם הוא MASTER OF HIS DOMAIN אחד הדברים האהובים עליי ביותר זה ה- INSIDE LOOK במיוחד זה עם הסופ נאצי. כולם כבר יודעים שהסופ נאצי הוא אמיתי, ואף דומה לשחקן המגלם אותו. ג'רי אף ביקר אצלו אחרי הפרק, והבחור, עם כל הפרסום שהוא קיבל בעקבות הפרק, צעק על ג'רי NO SOUP FOR YOU. כמו כן, החיקוי של איליין להו הא של אל פאצ'ינו מ"ניחוח אישה" הוא מבריק, שכן היא לא צפתה בסרט מעולם, ואמרו לה תעשי ככה, נראה איך ייצא. עוד באותו פרק, כשג'ורג' מתחיל לשטוח בפני ג'רי כמה מגעיל כל הקטע של ה"שמופי שמופי", איליין פונה לבמאי ואומרת לו, מה אם איך שג'ורג' רוצה את התמיכה שלי בנושא, אני פשוט אעלם בשקט, והבמאי אומר " יאללה, תנסי." והמבטא של הסופ נאצי - מזויף!

מקווה שאספיק לחזור ...

אני אהיה במשחק שמינית גמר גביע המדינה של הפועל ר"ג מול כפר סבא, והוא מתחיל ב-18:30. אם המשחק ימשיך להארכה - אני לא אספיק להגיע. נקווה שתהיה הכרעה בתום 90 דקות. בכל אופן, בהצלחה לכולם !

למעלה