די ג'יי

שניאור3

New member
די ג'יי

מחפשת די גיי' למסיבת בת מצוה רק לחברים בירושלים בתאריך 10.1.2008 יום חמישי בבקשה להתקשר לפל 0509840843 רותי

כמה את משלמת.זו נהייתה כאן שיטה!

שמתי לב שהפורום כאן נהיה מקום מפלט של הרבה אנשים שיודעים שיש כאן הרבה תקליטנים שרעבים לעבודה ומוכנים לעבוד בכל מחיר.אז הם למדו שיטה. מפרסמים שהם מחפשים תקליטן למסיבה משאירים טלפון.בינתיים די ג'יאיים מתקשרים להציע את עצמם.המפרסם כמובן רושם את המחירים ובסוף לוקח את הזול ביותר שהציע את עצמו.כמה עצוב.עד כדי כך שפעם באמת הצעתי את עצמי סתם בשביל לראות את התגובה של מישהו שפירסם כאן.אמרתי לו 300 שקלים והוא לא חזר אליי.איפה הימים שאנשים היו משלמים בשביל איכות ולא בשביל המחיר.אל תהיו פראיירים ח'ברה ואל תצאו בפחות מ 700 -800 ש''ח למסיבה.

alexkarpel

New member
700 -800 מה אתה צוחק ?

מסיבה בבית מינימום 1500 מועדון גדול -1000 דנס בר 500-750 חתונה 4500 -6000 פחות מזה לטווח הארוך לא משתלם

מסכים עם אלכס.אבל יש בעיה גדולה.

המקצוע הזה בבעיה גדולה.שוק התקליטנים הולך וגדל.יש מלא ילדים ששוברים את השוק ועובדים גם ב 300 שקל למסיבה.שכן שלי די ג'י בן 19 חייל לקח אירוע בסילבטר ב 450 שקלים לח'ברה שכל השנים היו רגילים לשלם למסיבה 1200 שקלים.וכמותו יש עוד אלפים.פשוט לא מעריכים אותנו כבר.עוד בעיה שנוצרה היא רוב הגנים והאולמות נותנים תקליטן מתנה בדיל עם המנה.אני למשל הפסדתי ב 4 החודשים האחרונים 4 אירועים של אנשים קרובים אליי שמתחתנים.האולמות נותנים לדי ג'י אחד להיות מונופול אצלהם במקום ובכך פוגעים לאנשים בפרנסה.

alexkarpel

New member
סבבה אבל צריך לנסות לחנך את הילדים והקהל

מי שמוכן לקחת סיכון שיהנה

dj mango

New member
אלכס כואב לי להגיד את מהמה שאני אומר אבל...

לצערי המצב שתיארת בגדר חלום אני אומנם צעיר אבל לא לוקח 300 שקל אבל אם אני אתן הצעת מחיר של 1500 לא רק שיצחקו לי בפנים יהיה גם חתיכת זבל [סלחו לי על השפה] שיעשה ב1000 שקל פחות ממני ויהרוס לכולנו תשוק וחבל הלוואי והיה אפשר לפח על זה אבל זה תחום פרוץ מכל הכיוונים ואי אפשר אפשר רק להתחייב לשאר הקולגות לשמור על מחירים ברמה ככה כולנו נרוויח

alexkarpel

New member
מה שתבקש ככה יתיחסו אליך

אני מעדיף לא לצאת לעבוד מאשר לעבודבמחירים כאלה שהם בגדר משפילים אלו שמוכנים לעבוד בגרושים לא יחזיקו זמן רב מעמד האמן לי .שמי שמוכן לשים כסף טוב על dj לא יבחר בהם אלה במי שהוא מיקצוי ושומר על שמו ומחיריו הטובים

צודק בהחלט כל הכבוד.

ככל שתיקח מחירים טובים יותר ככה יעריכו אותך יותר.די ד'גי זול לא מעריך את עצמו כנראה.

דור דקל

New member
נורא מסכים עם אלכס

בסופו של דבר כל אחד מעריך את עצמו לפי כמה שהוא חושב שהוא שווה אם אתם חושבים שאתם שווים 400 שקל בסילבסטר - בבקשה אבל קבלו זאת כהבטחה - מי שירצה אירוע ברמה לא יזמין אתכם...

למעלה