די אייץ' אל

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
זה בטח עלה פחות מ-50 ש"ח-אם אתה מוכן לוותר
זה עלה 134 שקלים (עם המשלוח).
אתמול שוב שלחתי מוקדם בבוקר מכתב למנכ"ל DHL
הודתי לו (בציניות)על כך שהוא לא חזר אלי, אבל הודתי לו גם על כך שהוא הפנה את הבעיה שלי אל הנציגות שלו
שהיו מאד חביבות רק שעדיין לא פתרו את הבעיה.
אמרתי לו שאני מאד מיואש ומה שנותר לי לעשות עכשיו זה רק לתלות את עצמי על עץ גבוה כשמעלי תלוי שלט "באדיבות DHL".:-D
זה כנראה נגע ללבו.
כי מיד אתמול בשעה 10 לפנה"צ למרות שהם לא עובדים בשישי התקשר אלי מנהל מחברת בזזר (החברה הקבלנית של DHL)
והבטיח לי חגיגית שביום א' המשלוח יגיע אלי
"ואם לא"? שאלתי.
"אם לא,אז יש לך עכשיו את הנייד שלי. תתקשר אלי בכל שעה, תגיד לי שלא קיבלת ואני באופן אישי יביא לך את החבילה"
פששששששששש. וואלה הופתעתי.
חחחחחח :-D
זה גרם לי לחשוב שמא הייתי קצת נודניק מדי כלפיהם.
אני חייב ל הפסיק עם הצורך לסיפוקים המידיים האלה.
להתחיל בגיל 70 להיות יותר סבלני. |אליהו|

מ ש ה 53

Well-known member
הודתי לו (בציניות)על כך שהוא לא חזר אלי, אבל הודתי לו גם על כך שהוא הפנה את הבעיה שלי אל הנציגות שלו
אמרתי לו שאני מאד מיואש ומה שנותר לי לעשות עכשיו זה רק לתלות את עצמי על עץ גבוה כשמעלי תלוי שלט "באדיבות DHL".:-D
זה כנראה נגע ללבו.
כי מיד אתמול בשעה 10 לפנה"צ למרות שהם לא עובדים בשישי התקשר אלי מנהל מחברת בזזר (החברה הקבלנית של DHL)
"ואם לא"? שאלתי.
"אם לא,אז יש לך עכשיו את הנייד שלי. תתקשר אלי בכל שעה, תגיד לי שלא קיבלת ואני באופן אישי יביא לך את החבילה"
וואלה.. סיפורים שלא מהעולם הזה.
בתקופה האחרונה נתקלתי לא אחת ברכבים פרטיים שעוסקים במשלוחים קטנים. אלה רכבים ללא לוגו והנהג פשוט מוסר את המוצר ללקוח אפילו מחלון הרכב.
ככה קיבלתי מיקרוגל, סננים לתמי 4, קפסולות קפה ועוד מוצרים בגדלים דומים.
והנה, הזמנה שביצעתי ביום ד' בערב, הגיעה אלי אתמול בשעות הבוקר. ולא לא התבלבלתי. אתמול = יום שישי.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
וואלה.. סיפורים שלא מהעולם הזה.
בתקופה האחרונה נתקלתי לא אחת ברכבים פרטיים שעוסקים במשלוחים קטנים. אלה רכבים ללא לוגו והנהג פשוט מוסר את המוצר ללקוח אפילו מחלון הרכב.
ככה קיבלתי מיקרוגל, סננים לתמי 4, קפסולות קפה ועוד מוצרים בגדלים דומים.
והנה, הזמנה שביצעתי ביום ד' בערב, הגיעה אלי אתמול בשעות הבוקר. ולא לא התבלבלתי. אתמול = יום שישי.
אז או שאתה בר מזל
או שאלוקים פשוט אוהב אותך.|מלאך|
אני מאד מקווה שאני אתבדה אבל כשקורים לי מקרים כאלה אז אני חושד שמא הם איבדו את החבילה שלי
ולכן הם "מורחים" אותי עם סיפורים שונים ומשונים.
זה אולי יישמע כמו קטע תבוסתני כזה אבל
למדתי מכל הסיפור הזה לקח חשוב.
לא לדרוש או אפילו לבקש שליח עד הבית
אלא ללכת לאחת מנקודות האיסוף הקרובות לבית מגורי
זה תמיד עובד.
זה בדיוק 10 דקות על הקורקינט.
זה קטע של: "אל תהיה צודק, היה חכם".
עשיתי טעות ועל טעות משלמים. :-D

palmony1951

Well-known member
זה כנראה נגע ללבו.
"ואם לא"? שאלתי.
אז אתה צריך להודות לי, על שעוררתי אותך ?.
כי אני מכיר אותך.
אבל אני בעצמי הייתי מוותר אולי, גם ב-134 שקל!

משתפרת1

Well-known member
אתמול במשך כל היום "הוצפתי" בהודעות SMS מחברת DHL אודות חבילה שצריכה להגיע באותו יום.
בשעה 18:30 אף קיבלתי הודעה נוספת שהשליח שלהם בדרך אלי והוא יגיע בשעות הקרובות (הוא בטח מגיע מאילת)
בכל אופן, איך שקיבלתי את ההודעה האחרונה אני ואישתי יצאנו לחדר המדרגות כדי לפרוש את השטיח האדום המיוחד שאנחנו שומרים לאירועים כאלה.
אישתי בכלל רצה מהר לחדר השינה כדי להתאפר, היא הבטיחה לי שאיך שהשליח יגיע היא תקפוץ עליו משמחה.
תחבק ותנשק לו את שתי הלחיים. |נשיקה|
בקיצור, לא מניה ולא מקצתה.
בשעה 23:00 עליתי על יצועי מאוכזב קשות.
סתם שילמתי יותר כסף לחברת אמאזון.
חשבתי ש DHL הם ליגה א'
לעניות דעתי הם אפילו לא ליגה זין.
יכול להיות שאני היא הסנונית הראשונה של השירות הרע עבור הלקוח.
כי מעולם לא קרה לי דבר כזה.
תכף אני הולך להתקשר אליהם ולשטוף את האמא שלהם. :-(
לנו זה קרה עם חברת צ'יטה שהיתה צריכה להעביר לנו משהו (מתנה לנכד) שקנינו לעזריאלי. קיבלנו בבוקר קיבלנו הודעה שהמשלוח יגיע אחה"צ. המשלוח לא הגיע. למחרת התקשרתי לחברה, אמרו שהיתה תקלה ויגיע באותו יום. לא הגיע. למחרת היה יום חמישי והבטיחו שיגיע. חמש דקות לפני שסוגרים את המשרדים התקשרתי כי שוב לא הגיע, הבטיחו שיגיע ביום שישי למרות שזה לא יום עסקים. לא הגיע. בראשון הגעתי למנהלת שהבטיחה שיגיע. לא הגיע, אז השתמשתי במספר הטלפון שלה שוב. הבטיחה בירור יסודי. בשלישי סוף סוף אמרה שבין 4-6 זה יגיע, והיא עוקבת אישית. סיפרה שהחבילה היתה ברכב של המוביל, אך אשתו נכנסה ללידה, המפתחות היו אצלו ולכן לא יכלו לקחת את החבילה ולהביא לי. אני לא שמעתי על לידה שנמשכת שבוע שלם... אבל לפחות ביום בו עקבה המנהלת אישית- החבילה הגיעה.
כעת כשסיפרת את סיפורך אני מרגישה שאני בחברה טובה.

palmony1951

Well-known member
לנו זה קרה עם חברת צ'יטה שהיתה צריכה להעביר לנו משהו (מתנה לנכד) שקנינו לעזריאלי. קיבלנו בבוקר קיבלנו הודעה שהמשלוח יגיע אחה"צ. המשלוח לא הגיע. למחרת התקשרתי לחברה, אמרו שהיתה תקלה ויגיע באותו יום. לא הגיע. למחרת היה יום חמישי והבטיחו שיגיע. חמש דקות לפני שסוגרים את המשרדים התקשרתי כי שוב לא הגיע, הבטיחו שיגיע ביום שישי למרות שזה לא יום עסקים. לא הגיע. בראשון הגעתי למנהלת שהבטיחה שיגיע. לא הגיע, אז השתמשתי במספר הטלפון שלה שוב. הבטיחה בירור יסודי. בשלישי סוף סוף אמרה שבין 4-6 זה יגיע, והיא עוקבת אישית. סיפרה שהחבילה היתה ברכב של המוביל, אך אשתו נכנסה ללידה, המפתחות היו אצלו ולכן לא יכלו לקחת את החבילה ולהביא לי. אני לא שמעתי על לידה שנמשכת שבוע שלם... אבל לפחות ביום בו עקבה המנהלת אישית- החבילה הגיעה.
עם צ'יטה לא היו לי בעיות

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
עכשיו שאת אומרת "צ'יטה" אני נזכר שפעם הבן הגדול שלי עבד אצלם.
אני רוצה שתביני, הבן הזה שיהיה בריא הוא לא בדיוק השפיץ של עפרונות המשפחה. :-D
יש לו רגעים הזויים.|פנים|
אז יכול להיות שבתקופה שהוא עבד שם הוא "הנחיל" לשליחים את המורשת המהוללת שלו.|חיוךרחב|
ועל כך אני חייב לך משתפרת התנצלות אישית. |4U|
יכול להיות שאני (אמנם בעקיפין) הוא זה שגרם לך לצרות עם "צ'יטה".
כי אם הייתי משתמש באמצעי מניעה באותו הלילה, אז ייתכן שכל זה לא היה קורה לך. :-P:

מ ש ה 53

Well-known member
עכשיו שאת אומרת "צ'יטה" אני נזכר שפעם הבן הגדול שלי עבד אצלם.
אני רוצה שתביני, הבן הזה שיהיה בריא הוא לא בדיוק השפיץ של עפרונות המשפחה. :-D
יש לו רגעים הזויים.|פנים|
אז יכול להיות שבתקופה שהוא עבד שם הוא "הנחיל" לשליחים את המורשת המהוללת שלו.|חיוךרחב|
ועל כך אני חייב לך משתפרת התנצלות אישית. |4U|
יכול להיות שאני (אמנם בעקיפין) הוא זה שגרם לך לצרות עם "צ'יטה".
כי אם הייתי משתמש באמצעי מניעה באותו הלילה, אז ייתכן שכל זה לא היה קורה לך. :-P:
לאמי ז"ל היה פתגם שאמר ש"בכל מים אתה תמצא דגים שונים". אז בצ'יטה עבד פעם אבא של כיפה אדומה... ובDHL עובד הבן דודה שלו. נו... הכל יתכן.
שהרי בתוך עמנו אנו חיים.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לאמי ז"ל היה פתגם שאמר ש"בכל מים אתה תמצא דגים שונים". אז בצ'יטה עבד פעם אבא של כיפה אדומה... ובDHL עובד הבן דודה שלו. נו... הכל יתכן.
שהרי בתוך עמנו אנו חיים.
לסיום הפרק.
אתמול סוף סוף היגיעה אלי החבילה.
אמנם באיחור של 3 ימים, אבל בשורה התחתונה היא כאן.
היא היגיעה הביתה.
הינחתי את החבילה על הכרית שאני ישן.|ישן|
כדי שאוכל ללטף אותה כל הלילה. זה גם עשה לי לחלום טוב . :-):
לדעתי הסיפור הזה היה יכול להיגמר לא טוב אלמלא התערבותם האישית של המנכ"ל מר יאיר ביטון
ומנהל התפעול של חב' בזזר אורן נוימן.
רק בזכותם הדברים הסתיימו על הצד הטוב.
אחרת, החבילה הזאת הייתה מגיעה למאדים. |חללית|

הלקח החשוב שלמדתי מהמקרה המצער הזה הוא
שכשמגיעה אלי חבילה חדשה...
חס וחלילה חס ושלום לבקש שהיא תגיע עד אלי הביתה.
לא תודה. |4U|
לבקש שהיא תגיע לתחנת חלוקה.
רק שצריך פשוט ללמוד איזו תחנת חלוקה אינה עמוסה.
אני מצאתי אחת כזאת באיזה מרכז מסחרי דווקא בתל אביב.
מקום נידח ושכוח אל, מזכיר את המרכזים המסחריים של דימונה וירוחם.
בצהריי היום, אף כלב לא מסתובב שם. |כלב| :-D

נערך לאחרונה ב:

GoldenEyes

Well-known member
לסיום הפרק.
היא היגיעה הביתה.
לדעתי הסיפור הזה היה יכול להיגמר לא טוב אלמלא התערבותם האישית של המנכ"ל מר יאיר ביטון

לא תודה. |4U|
ובא לסבא גואל (חבילה) :)

מ ש ה 53

Well-known member
לסיום הפרק.
היא היגיעה הביתה.

לא תודה. |4U|
שמע... היו משלוחים שקיבלתי בנקודת חלוקה... אם בחנות כלשהי (וגם אז היה בלגן שלם) ואם באתר תיבות מקודדות עם קוד שאתה מקבל במסרון. אבל היות שעד היום, מרבית המשלוחים הגיעו אלי הביתה בכבוד וללא בעיות... אמשיך להזמין בעיקר הביתה, ככל שזה לא ממש מייקר את המשלוחה וככל שזה אפשרי. מה שכן, דווקא משלוח אחד שהוזמן מעלי אקספרס, באמצעות הדואר, עבר לעולם הנשייה וזאת בגלל ברדק איום ונורא בדואר ישראל. משלוח שעלותו הייתה כ-350 ש"ח והדואר גם לא לקח אחריות.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
שלוח אחד שהוזמן מעלי אקספרס, באמצעות הדואר, עבר לעולם הנשייה וזאת בגלל ברדק איום ונורא בדואר ישראל. משלוח שעלותו הייתה כ-350 ש"ח והדואר גם לא לקח אחריות.
ברור שהדואר לא יקח אחריות.
כפי שבכל בית יש שירותים
כך אין כמעט בית שלא קרה להם שאיזו חבילה נעלמה והלכה לעזאזל.

למעלה