דיר אמיגוס

דיר אמיגוס

אני מודעת לעובדה שהתמונה כבר התפרסמה, אבל גיליתי גילוי חשוב עליה. הפוסטמה שמאחוריו זאת מיכל!!!!! שערוריה!!!!!!!!! (מיכל - יצור כונפי ומגעיל שמתעקש לבלות איתו את חייה) ובכן, חברים יקרים, כאן מגיע תורכם! אתם מוזמנים להגיד כל מה שבא לכם: קללות, גידופים על אמא שלה, הבטחות, איומים, בקיצור , תפרקו עליה את כל לחצי היום!!!!!! לכו על זה! פה מותר!

רעיון מצויין!!!!

מיכל! קופה מטורללת! תראי מה עשית לחברה שלי! היא התחרפנה לחלוטין!!!!!!!!! קודם, המצב עוד איך שהוא היה נסבל, אבל תראי אותה עכשיו באיזה מצב עצוב היא נמצאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תיחנקי ג´ירפה!!!!!!!!!!!

הסברים בבית המשוגעים ../images/Emo11.gif

רוני (דליה מכפר עין הוד) ושגיא (האיש ההוא) הם זוג ... שגיא חבר של רוני רוני חברה של שגיא יש קפיש ? והכונפה קשורה לעניין כי רוני (המשוגעת!) היא משוגעת גם ככה (על שלמה) ומטורפת (לא רק בגלל שלמה) לחלוטין, וזה שלשלמה יש בת זוג לחיים (והיא לא רוני) מטרף אותה עוד יותר. ושגיא המסכנצ´יק שלנו צריך לסבול את הטירוף בחיים האמיתיים בעוד אני סובלת את זה (ומשתתפת) באופן וירטואלי. ובקרוב אצלי גם בחיים האמיתיים (בזכות שלמה). בקיצור, שלמה אשם בגלל שבגללו נוצר הפורום (אוהבים אותך שלמה) רוני אשמה כי היא הגננת ואני סתם נקלעתי לכאן (או שלא) זהו :) צ´או ווליאם- ברוך הבא לבית המשוגעים של שלמה בהדרכת הגננת רוני, המצב קשה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וויליאם

New member
ממש "לגעת באושר" כאן

נה נה נה נה נה נה יש ביצפר מחר עם מבחן חשוב בהיסטוריה, ואני לא יכול לישון כי אני לא זוכר כלום. אני עומד למות. היה נעים להכירכם. נה נה נה נה נה וועקנין, מה הקטע שלך? היא כתבה את זה בצחוק, יש לה הומור מטורף כזה. אולי אתה חושב שזה לא מצחיק, אבל לדעתי זה כן. ואם זה ילדותי מדי לטעמך, לך חפש מקום אחר.
הגננת, אני איתך!

קורא מה בעיתון ריכלו עליי ועליה

כלבים נובחים שינבחו.....ימים כאלה ואם היה מתברר שהוא הומוסקסואל היית אוהבת את שיריו פחות
שלמה ארצי עושה מוסיקה, נפלאה בעיניי, וזה מה שמעניין.

מה אתה אומר!

קודם כל, אין לי כלום נגד הומוסקסואלים, להיפך, ורואים שאתה לא מכיר אותי. אבל זה בכלל לא רלוונטי. דבר שני, מה הקשר בין מה שאתה אמרת למה שאני אמרתי????????? אותי מעניינת המוזיקה שלו, וגם החיים הפרטיים שלו, וזכותי להתעסק ולדבר על שניהם. מה זה מפריע לך?

למה צחקה מיכל ../images/Emo35.gif

מה שאמרתי נוגע לעניין תגובתך הלא תרבותית והלא מנומסת לזוגתו של האיש שאינך יודעת אודותיה דבר וחצי דבר. אני מרשה לעצמי לייחס זאת לגילך הצעיר.

הומור

לפרסם תמונת אישה שכל חטאה הוא היותה בת הזוג של אדם נערץ עלייך,ולכנות אותה פוסטמה זה הומור? איך את נגיבה כאשר את כועסת ורוצה להעליב? זה שאת יודעת או לא יודעת אודותיה לא נותן לך זכות כלשהי, נהפוך הוא.

Az_24

New member
מי מעצבן פה את רוני???

בטח שיש לה זכות לכעוס על הפוסטמה וגם לקרוא לה ככה...

Az_24

New member
רוני, למה לא אמרת???

שאין לך כלום נגד הומוסקסואלים.... את יודעת כמה זמן ישבתי מכווץ בארון בגלל שחשבתי שאת נגדינו
שמישהו יבוא להוציא אותי כבר... אהה, ועוד משהו: ע ל ה מ י ם ש מ י ם ח ס כ מ י ם . . .

וויליאם

New member
שלמה יבוא להציל אותך...

ואני כבר שמתי חסכמים, ונכשלתי בהיסטוריה, ואני עומד למות. אתם קולטים שהולכים להרוג אותי ואתם אדישים????????????

למעלה