דירות

CanVan

New member
דירות

שלום לחברי הפורום. שאלה לי בנוגע לסוגי הדיור השונים. אנחנו משפחה עם 2 ילדים, חדשים בוונקובר, ומחפשים להשכיר מקום מגורים. אני הבנתי את רוב ההבדלים בין סוגי הדירות למיניהם, רק בדבר אחת חסר לי מידע - התופעה שנקראת בייסמנט. ראיתי כמה כאלה, הם נראו לי גדולים ומרווחים, והמחירים שלהם יחסית נמוכים יותר מסוגי דירות אחרים. אם כן מה החסרונות של הבייסמנט, ולמה הוא ממש לא מבוקש כפי שאני רואה?

lisi1818

New member
תשובות

i noticed i got sick a lot while living in basement apartment a few years ago. its damp, colder, and the air is just somehow different. never rented a basement apartment again.

I am living in a basement for 2 years in a row now...I am finally moving out just because I can't stand the environment anymore. It's so much colder! In the winter, I always have my heater on 24/7 and in the summer it's always so humid so I need my dehumidifier. Never again will I live in a basement. And like above poster said, I got sick more often and just overall no energy and always weak all the time

סכנה לבריאות השוכרים
החיים במרתף עשויים להיות מדכדכים במקרים של היעדר תאורה טבעית מספקת, אבל חלק מיחידות הדיור התת-קרקעיות מסוכנות ממש. המהנדס אליעזר גוכמן, מנכ"ל חברת הדס ביקורת מבנים, מסביר כי "בלא מעט בדיקות שאנו עורכים במרתפים שהוסבו למגורים נמצא ריכוז מסוכן של גז רדון, גז חסר צבע, ריח וטעם, והוכח שיש קשר ישיר בין ריכוזים גבוהים של הגז בבתי מגורים, לבין תוספת תחלואה בסרטן הריאות בקרב בני אדם הנחשפים לריכוזי רדון גבוהים במשך תקופות ארוכות. חדירת גז הרדון מהקרקע למרתף נגרמת לרוב בשל סדקים במעטפת המבנה, רצפות הבטון ובחללים בעלי מגע ישיר עם פני קרקע"

מקווה שתסיק את המסקנות ולא תסכן את המשפחה במיוחד הילדים שעלולים לחטוף אסטמה.

CanVan

New member
הרבה יותר מפחיד ממה שחשבתי

תודה על התשובה ועל הפירוט

TearGarden

New member
יש יחידות דיור

שהן garden level והן ברמה גבוהה. הכל תלוי איך זה בנוי וכמה אור ושמש יש... לא הייתי פוסלת הכל על הסף.

בהצלחה וברוכים הבאים לוונקובר!

dekelsagi

New member
עזוב שטויות

לכל אחד כאן יש מרתף בבית והרבה חיים במרתף שם הם בונים להם את ה man cave. יש מרתפים תחובים ויש שבנויים. ל תפארת. אני משכיר יחידת מרתף עצמאית בעלת מערכות שירות עצמאיות. החלונות גדולים והיחידה מוארת. חמים ונעים בחורף וקריר בקיץ. מדובר באיזור אלברטה.

salmahayek

New member
גם שלג מצטבר יש לקחת בחשבון

אני לא יודעת אם יורד שלג בחורף איפה שאתם הולכים לגור, אבל בחורף שעבר, שהיה קשה- ערימות שלג הצטברו בחלונות של דירות בייסמנט לכמה חודשים- אלא אם כן מראים תושייה ויוצאים לפנות כל יום... אחרת זה להיות תקוע מתחת לפני האדמה עם לבן בחלונות ולטעמי תחושה של ניתוק.

PuffDragon

New member
יש קיט לבדיקת Radon

זה לוקח כמה חודשים, אבל כדאי לבעלי בית.

למעלה