מסכים עם רוב הטייק, אבל חושב שציון לא באמת בר השוואה לבאנקרו בתור כלי התקפי בכדורסל בידודים. באנקרו שחקן התקפה טוב מאוד שיגיע לג'אמפרים מהsweet spots שלו, ציון unstoppable באחד על אחד והוא ישמיד אותך אם ההגנה לא מתאימה את עצמה מולו. במובן הזה אני חושב שהוא כוח התקפי רמה מעל יתר השחקנים שמדורגים כאן (לא שאני חולק על כך שהוא שייך לדיון כעת בגלל הדברים מסביב).23. באנקרו
נתמקד בהשוואה שלו מול זאיון - שניהם מייצגים עוצמה פיזית/סקיל שקשה להכיל, שניהם שחקנים שפורחים בכדורסל יחסית בידודי. הטיעון בעד ציון מבוסס על יכולת הפיק שלו והעובדה שהוא מסוגל לשחק ללא הכדור בחלקים. כאמור לדעתי לא ניתן לבנות על המספרים שציון סיפק ב"שיאו", מכיוון שהוא צריך לנוח חצי עונה לפני ואחרי שיא היכולת, וכמובן שהיא לא שונה במהותה ממה שפאולו סיפק בפלייאוף, סביבה שציון טרם נבחן בה.
לבאנקרו יש קליעה שתאפשר לו לשחק קצת ללא הכדור ולדעתי הוא טיפה עדיף בהגנה, מה גם שמנטלית הוא לטעמי מאוזן מציון, שאמנם בשיא האנרגיות מאוד מרים את הקבוצה שלו, רק שיש לו ירידות במצב הרוח והליכה של ילד בן 8 מאוכזב לפעמים.
כן זה בסדר. רק אמרתי שזה עניין של כמה משקל לתת לזה מול היכולת. השוואה של יכולות כדורסל vs כשירות היא קצת יותר בעייתית מאשר יכולות כדורסל vs יכוחות כדורסל.אצל ציון חייב להיות אלמנט בסיסי, הזמינות היא סיפור הקריירה שלו בינתיים, הפעם הראשונה שאנחנו מדרגים אותו הרי. רוב העיסוק בו הוא סביב המשקל והפציעות.
לא הבנתי את הנקודה שלך. שההתעלות שלו במשחק הפלייאין שווה פחות כי הוא לא היה טוב נגדם במשחק עונה רגילה? שהיכולת שלו היא אקראית ואם אתה זורק קוביה מספיק פעמים אתה תיפול במקרה על משחק טוב?התייחסתי למשחק מכיוון שיש גבול כמה אפשר לעצור שחקן התקפה מעולה. היה לו משחק גרוע בחצי גמר הטורניר, ואז שניים טובים, ואז סטט גרוע פעם נוספת במשחק האחרון של העונה הרגילה (המקום השישי היה in play?). סביר ששחקן הרמה הזאת ייתן משחק גדול בשלב מסוים מול אותה יריבה, לכן התייחסתי גם לעונה הרגילה. ובוא, לברון/איידי זה מצ'אפ נהדר נקודתית, אמנם לאורך זמן קשה מלברון לבקש לעצור אותו, אפילו אם הוא מגובה באיידי.
כן אז אני אומר שאצל ציון צריך לקבל הכי הרבה משקל ביחס לאחרים, כי הוא הכי שמן. אצלו זה עוד יותר מורכב כי אחרים החלו להיפצע בשלבים שונים וכבר נבחנו לאחר שהתאימו את הסגנון וכו', אצלו פחות ברור כמה יהיה אפקטיבי באינטנסיביות של ריצת פלייאוף במידה ויצטרך לשחק אחרת.כן זה בסדר. רק אמרתי שזה עניין של כמה משקל לתת לזה מול היכולת. השוואה של יכולות כדורסל vs כשירות היא קצת יותר בעייתית מאשר יכולות כדורסל vs יכוחות כדורסל.
לא אמרתי לבטל אמרתי קצת התקזז. והטיעון לא מורכב או משונה, תיתן לשחק טוב מספר מפגשים עם stakes מול אותה יריבה וסביר שהוא יצליח לספק משחק טוב, אחרי שהשניים הראשונים עם חשיבות היו חלשים.לא הבנתי את הנקודה שלך. שההתעלות שלו במשחק הפלייאין שווה פחות כי הוא לא היה טוב נגדם במשחק עונה רגילה? שהיכולת שלו היא אקראית ואם אתה זורק קוביה מספיק פעמים אתה תיפול במקרה על משחק טוב?
פלייאין מדמה את האינטנסיביות של הפלייאוף, זה שהוא הצטיין במשחק צריך להיזקף לזכותו. גם העובדה שהצטיין מול קבוצה פיזית עם סייז ושחקן הגנה מהטובים בליגה. לא צריך להיסחף כי זה סה"כ משחק אחד, אבל גם לא צריך לבטל אותו בטיעונים משונים.
אני עם טל. זאיון איזה 5 שנים ברוטו בליגה, ללא משחקי פלייאוף. נעלם כל הזמן. בהתחלה היה גם קטע שכאילו הוא לא רצה לשחק. עונה שלמה פספס, שתי עונות של 24 ו-29 משחקים. בסופו של יום הקייס של הפציעות שלו כל כך חריג, שבכל משקל שתתן לזה, זה ידרדר אותו רחוק בדירוג.אני מצפה שיהיה לו קשה יותר מאשר מול יריבה שהתנסה מולה במשחקים חשובים וקיבל בראש. הקיזוז כביכול נעשה עם משחק הטורניר ובהנחה שהמשחק האחרון בעונה הרגילה היה לכל הפחות מונע מפגש מול הלייקרס, אם לא מוציא אותם מהפלייאין בכלל. שוב, בהנחה שזה היה המצב כי כבר עבר זמן.
זה שהם סיימו יפה את העונה במשחקים עם אינטנסיביות גבוהה יש משקל, אני כן התחברתי לטיעון הזה, רק שצריך להוסיף שאחרי אותו סטרץ' אינטנסיבי הוא נפצע.
חושב שההיילשות של ג׳ימי מסבירה את המחשבה שלי על מיאמי ואיך זה קורה למרות באם. אבל גם מחוץ למסגרת הזו, באם זה כבר לא פוטנציאל. זה מה יש. זה לא רק עניין של אופציה ראשונה אלא כבר גם של סטאר קוואליטי - אני מצקשה לחשוב על שחקנים הגנתיים פרופר שדירגנו כאן, או שחקני 2way מובהקים כאלה. דריימונד? גם שחקנים מהסוג הזה בקושי נכנסו ל-20 והליגה מפוצצת בכישרון.נהניתי לקרוא את הטייק על דיים. הרבה ממה שכתבת נכון, אני התרשמתי שיש ירידה מסוימת באתלטיות שלא מוסברת על ידי הדברים שציינת. צריך לומר שעברו לא מעט שנים מהפעם האחרונה שלילארד סיים עונה מוצלחת מבחינה קבוצתית כך שחובת ההוכחה עליו.
כן דירגתי אותו מעל השמות שציינת למעט אדבאיו שהאימפקט שלו על ניצחונות גבוה יותר מהסקילסט שלו (ובכל מקרה הם די קרובים אצלי).
לגבי אדבאיו אני קצת מופתע מהעובדה שדירגת אותו מעל באטלר, ואמרת שקבוצה בהובלתו לא תגיע רחוק פר הגדרה, ומיאמי כזכור פיינליסטית 2023. איך שלא מסתכלים על זה something doesnt add up.
לגבי ג'ורג' לא ברור לי איזה פרגון מגיע לו על העונה האחרונה. זז חצי צעד אחורה במהלך העונה הרגילה והיה חלש בפלייאוף.
בכל אופן הוא בקונצנזוס מחוץ לטופ 20 של כולנו- לא מובן מאליו.
מופתע לטובה מהדירוג שלך לוומבי, חשבתי שיתקדם אצלך עוד הרבה (כנראה אצל כולנו בעונה הבאה).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.