דירוג הפורום: מקומות 20-22

Rapgamer

Well-known member
נמשיך עם 3 שחקנים בסיבוב.
ניר יצטרף אלינו כשיוכל.
בהצלחה!

OrEl74

Well-known member
מנהל
22. פוקס
חששתי מהדירוג הזה, היתה לי הרגשה שתקטלו אותי אז אני שמח לראות שהפעם חשבנו זהה פחות או יותר.
הבעיה העיקרית שלי איתו היא שהוא אמור להיות המנהיג של הקינגס, בפועל זה נראה שאין להם באמת את השחקן הזה שהוא האלפא המובהק... מניח שבגלל זה הם הביאו את דרוזן.

21. ג'ימי
זה מעניין מה שקורה עם השחקן הזה, כאילו כבוי כל העונה ואז מגיע הפלייאוף והוא נהיה פריים לברון.
העונה זה לא קרה והוא די התרסק, אני תוהה אם הוא עדיין מסוגל לזחוב קבוצה בפלייאוף כמו שהוא עשה בפלייאןף הקודם או שהסוס הזה נגמר.
ובלי קשר, מהמר על זה שהוא לא יסיים את העונה במידי מיאמי.

20. קובי וויט(וומבי בשבילכם)
עזבו פירוט וכו'
אם השחקן הזה לא יהיה טופ 10 בסוף בעונה הזאת, אני אופתע מאוד.
צריך עוד לעבור תהליך התבגרות שזה הגיוני כמובן.. בסהכ בן 20.
אבל הוא בעיקר צריך להראות שהוא יותר מסתם פריק סטטיסטית ושהוא באמת משפר את הקבוצה שהוא משחק בה בלפחות עוד 15 ניצחונות כבר בעונה הזאת ואני גם מאמין שזה יקרה.

Rapgamer

Well-known member
שלי

תקציר הפרקים הקודמים:
28 סיאקם, 27 באנקרו
===העברתי טייר של שחקנים שמסוגלים להוביל התקפה, או להיות אופציה שנייה מצוינת.
26 קיירי, 25 פול ג'ורג', 24 לילארד, 23 וומבי.

22. אדבאיו- התעצב לכדי סקורר אמין ומשמעותי, מוסיף פליימייקינג מהטופ אוף דה קי, שחקן הגנה לדעתי טופ 5 בליגה. הוא מוקף כאן בגארדים שקולעים 26 למשחק אבל לדעתי האימפקט שלו בשני צדי המגרש לא נופל משלהם.
מתעכב כאן קצת על שתי השוואות:
באם- וומבי: ההגנה פחות או יותר שווה (באם שומר אישי יותר טוב, וומבי הלפ דפנדר יותר אימתני). התקפית באם עדיף בעיקר בזכות קבלת ההחלטות שלו (או בגלל קבלת ההחלטות של היריב), זה מה שהופך אותו להרבה יותר יעיל, לפחות עד שוומבי ישפר את התחום הזה.
באם- קיירי: fun fact: ממוצע הנקודות שלהם בפלייאוף השנה היה זהה. זה לא אומר שהם סקוררים באותה רמה, אלא רק שהפער ביניהם יותר קטן ממה שנדמה. יחד עם הפער ההגנתי העצום לטובת באם, והעובדה שהוא לא הדקייס מטורף שמפתח טינה כלפי כל קבוצה ששיחק בה עד כה, לדעתי צריך להקנות לו את היתרון בדירוג. אני מניח שלא הרבה מכם ירימו גבה על המיקום הזה של באם, זו הדרך שלי לומר שגם קיירי לא שייך לטופ 20.

21. פוקס- הציג יכולת דומה לעונת הפריצה משנה שעברה פרט לכך שאחוזי הקליעה קצת התיישרו לממוצע שלו. הוא העלה את הווליום משלוש ומעניש את מי שעובר מולו מתחת לחסימה, זה הרכיב העיקרי שהיה קצת חסר במשחק ההתקפה שלו. סה"כ השתכנעתי שהוא הקינג המוביל על פני דומאס, לא תמיד במשחקי עונה רגילה אבל כן במשחקי high stakes. יש לפוקס וייב accomplished משום מה אבל הוא למעשה אחד השחקנים הכי פחות הישגיים בדירוג, עם הופעת פלייאוף בודדת בקריירה.

20. מקסי- עשה קפיצת מדרגה העונה והתקופה בה אמביד היה פצוע נתנה לנו מידע נוסף על מה הוא כן ומה הוא לא. ראינו שקבוצות לא יכולות לעצור את הסקורינג שלו גם כשההגנה מתמקדת בו, הוא יקלע את ה25-30 שלו. מצד שני המאזן הקבוצתי היה שלילי מובהק. אז מקסי הוא סקורר אדיר וגם מוסר משתפר, לא בטוח שהוא מספיק בשל להוביל קבוצה מנצחת בתור ה-אלפא. התלבטתי בינו לפוקס, שניהם דומים בהרבה מובנים. בסוף הרקורד שמתעצב למקסי שהוא מופיע במשחקים גדולים והיה מצוין בפלייאוף השנה נתן לו את האדג'.

Krit123

Well-known member
22. באנקרו
נתמקד בהשוואה שלו מול זאיון - שניהם מייצגים עוצמה פיזית/סקיל שקשה להכיל, שניהם שחקנים שפורחים בכדורסל יחסית בידודי. הטיעון בעד ציון מבוסס על יכולת הפיק שלו והעובדה שהוא מסוגל לשחק ללא הכדור בחלקים. כאמור לדעתי לא ניתן לבנות על המספרים שציון סיפק ב"שיאו", מכיוון שהוא צריך לנוח חצי עונה לפני ואחרי שיא היכולת, וכמובן שהיא לא שונה במהותה ממה שפאולו סיפק בפלייאוף, סביבה שציון טרם נבחן בה.
לבאנקרו יש קליעה שתאפשר לו לשחק קצת ללא הכדור ולדעתי הוא טיפה עדיף בהגנה, מה גם שמנטלית הוא לטעמי מאוזן מציון, שאמנם בשיא האנרגיות מאוד מרים את הקבוצה שלו, רק שיש לו ירידות במצב הרוח והליכה של ילד בן 8 מאוכזב לפעמים.

21. מקסי
חייב לומר שידעתי שהוא מוכן לתת מספרים אם כי לא ציפיתי שיכנס לרול בכזה טבעיות. חסר לו טיפה עקביות כדי להשפיע בדקות ללא ג'ו ג'ו, ויש לו עוד ניסיון לצבור, ואפשר להוסיף שהגנתית בעונת הרוקי הוא היה תחרותי בהרבה מהגרסה הנוכחית.

20 . אדביו
אם האולימפיאדה הייתה חלק מהדירוג הייתי מקדם אותו בכיף, יש לי תחושה שהוא בשל לשחק לצד גבוה נוסף במקום להתמודד לבד בקו הקדמי פעם נוספת. בחצי הראשון של העונה קיבלתי רושם שהוא השתפר בהתקפה, ובכן, לא בדיוק, סיים את הרגילה בממוצע נמוך מאשתקד ביעילות פחותה, רק שאז שיפר ממוצעי פלייאוף. כל מה שהוא צריך זה עזרה בקו הקדמי וכמובן שג'ימי יהיה זמין.

נערך לאחרונה ב:

Rapgamer

Well-known member
23. באנקרו
נתמקד בהשוואה שלו מול זאיון - שניהם מייצגים עוצמה פיזית/סקיל שקשה להכיל, שניהם שחקנים שפורחים בכדורסל יחסית בידודי. הטיעון בעד ציון מבוסס על יכולת הפיק שלו והעובדה שהוא מסוגל לשחק ללא הכדור בחלקים. כאמור לדעתי לא ניתן לבנות על המספרים שציון סיפק ב"שיאו", מכיוון שהוא צריך לנוח חצי עונה לפני ואחרי שיא היכולת, וכמובן שהיא לא שונה במהותה ממה שפאולו סיפק בפלייאוף, סביבה שציון טרם נבחן בה.
לבאנקרו יש קליעה שתאפשר לו לשחק קצת ללא הכדור ולדעתי הוא טיפה עדיף בהגנה, מה גם שמנטלית הוא לטעמי מאוזן מציון, שאמנם בשיא האנרגיות מאוד מרים את הקבוצה שלו, רק שיש לו ירידות במצב הרוח והליכה של ילד בן 8 מאוכזב לפעמים.
מסכים עם רוב הטייק, אבל חושב שציון לא באמת בר השוואה לבאנקרו בתור כלי התקפי בכדורסל בידודים. באנקרו שחקן התקפה טוב מאוד שיגיע לג'אמפרים מהsweet spots שלו, ציון unstoppable באחד על אחד והוא ישמיד אותך אם ההגנה לא מתאימה את עצמה מולו. במובן הזה אני חושב שהוא כוח התקפי רמה מעל יתר השחקנים שמדורגים כאן (לא שאני חולק על כך שהוא שייך לדיון כעת בגלל הדברים מסביב).

עקרונית אתה צודק שציון לא נבחן בפלייאוף אבל משחק הפלייאין האולטרה-מרשים שלו מול הלייקרס בכל זאת נתן אינדיקציה מסוימת. הפיזיות והסייז של לברון וAD קיבלו ממנו בראש.

ממליץ לך לערוך את המיקומים בהודעה המקורית (אנחנו מדרגים 20-22, לא 21-23).

Krit123

Well-known member
אם נתמקד באייסו וביכולת שיא של זאיון הוא אכן רמה מעל ומאוד קשה להתמודד איתו, מצד שני הוא עצמו לא מסוגל להתמודד עם הדרישות האלו לאורך זמן. איך הוא יתמודד לאורך סדרת פלייאוף? גם לא ברור. בינתיים סיים כמעט כל עונה פצוע בניסיון להוביל לשם את הקבוצה, נתון מצחיק זה שהוא בליגה 3 עונות יותר מבאנקרו ושיחק רק 32 משחקים יותר. נפצע גם בהופעה ההיא מול הלייקרס, שאגב, קצת התקזזה לו אחרי שתי הופעות סופר חלשות מולם, כולל אחת במשחק חשוב.

Rapgamer

Well-known member
לא חושב שזה פייר להתייחס למשחק פלייאין כמו למשחקי עונה רגילה, גם אם "חשובים". הפליקנס דוקא סגרו את העונה חזק באותם משחקים חשובים. האזכור של הist יותר לגיטימי בעיני.

פציעות זה נכון, העונה בכל זאת שיחק 70 משחקים. זה עניין של העדפה אישית האם להסתכל על כשירות בתור אלמנט בסיסי בהערכה של שחקן, או בתור סעיף יותר צדדי ששולפים אותו רק במקרה של שחקנים ברמה מאוד דומה.
בכל מקרה אנחנו מסכימים שהיכולת נטו של ציון גבוהה יותר משל שחקנים אחרים כאן, אבל שהפרמטרים מסביב הופכים אותו לשחקן פחות אמין, והשאלה היא איזה משקל לתת לכל צד.

Krit123

Well-known member
אצל ציון חייב להיות אלמנט בסיסי, הזמינות היא סיפור הקריירה שלו בינתיים, הפעם הראשונה שאנחנו מדרגים אותו הרי. רוב העיסוק בו הוא סביב המשקל והפציעות.
אם היה מספק את יכולת השיא ואשכרה מסיים אותה אז מילא, פשוט לא קרה. לא עמד בעצימות הגבוהה של ניסיון ההתחמקות מהפלייאין פלוס המשחק עצמו.

התייחסתי למשחק מכיוון שיש גבול כמה אפשר לעצור שחקן התקפה מעולה. היה לו משחק גרוע בחצי גמר הטורניר, ואז שניים טובים, ואז סטט גרוע פעם נוספת במשחק האחרון של העונה הרגילה (המקום השישי היה in play?). סביר ששחקן הרמה הזאת ייתן משחק גדול בשלב מסוים מול אותה יריבה, לכן התייחסתי גם לעונה הרגילה. ובוא, לברון/איידי זה מצ'אפ נהדר נקודתית, אמנם לאורך זמן קשה מלברון לבקש לעצור אותו, אפילו אם הוא מגובה באיידי.

Rapgamer

Well-known member
אצל ציון חייב להיות אלמנט בסיסי, הזמינות היא סיפור הקריירה שלו בינתיים, הפעם הראשונה שאנחנו מדרגים אותו הרי. רוב העיסוק בו הוא סביב המשקל והפציעות.
כן זה בסדר. רק אמרתי שזה עניין של כמה משקל לתת לזה מול היכולת. השוואה של יכולות כדורסל vs כשירות היא קצת יותר בעייתית מאשר יכולות כדורסל vs יכוחות כדורסל.
התייחסתי למשחק מכיוון שיש גבול כמה אפשר לעצור שחקן התקפה מעולה. היה לו משחק גרוע בחצי גמר הטורניר, ואז שניים טובים, ואז סטט גרוע פעם נוספת במשחק האחרון של העונה הרגילה (המקום השישי היה in play?). סביר ששחקן הרמה הזאת ייתן משחק גדול בשלב מסוים מול אותה יריבה, לכן התייחסתי גם לעונה הרגילה. ובוא, לברון/איידי זה מצ'אפ נהדר נקודתית, אמנם לאורך זמן קשה מלברון לבקש לעצור אותו, אפילו אם הוא מגובה באיידי.
לא הבנתי את הנקודה שלך. שההתעלות שלו במשחק הפלייאין שווה פחות כי הוא לא היה טוב נגדם במשחק עונה רגילה? שהיכולת שלו היא אקראית ואם אתה זורק קוביה מספיק פעמים אתה תיפול במקרה על משחק טוב?
פלייאין מדמה את האינטנסיביות של הפלייאוף, זה שהוא הצטיין במשחק צריך להיזקף לזכותו. גם העובדה שהצטיין מול קבוצה פיזית עם סייז ושחקן הגנה מהטובים בליגה. לא צריך להיסחף כי זה סה"כ משחק אחד, אבל גם לא צריך לבטל אותו בטיעונים משונים.

Krit123

Well-known member
כן זה בסדר. רק אמרתי שזה עניין של כמה משקל לתת לזה מול היכולת. השוואה של יכולות כדורסל vs כשירות היא קצת יותר בעייתית מאשר יכולות כדורסל vs יכוחות כדורסל.
כן אז אני אומר שאצל ציון צריך לקבל הכי הרבה משקל ביחס לאחרים, כי הוא הכי שמן. אצלו זה עוד יותר מורכב כי אחרים החלו להיפצע בשלבים שונים וכבר נבחנו לאחר שהתאימו את הסגנון וכו', אצלו פחות ברור כמה יהיה אפקטיבי באינטנסיביות של ריצת פלייאוף במידה ויצטרך לשחק אחרת.
לא הבנתי את הנקודה שלך. שההתעלות שלו במשחק הפלייאין שווה פחות כי הוא לא היה טוב נגדם במשחק עונה רגילה? שהיכולת שלו היא אקראית ואם אתה זורק קוביה מספיק פעמים אתה תיפול במקרה על משחק טוב?
פלייאין מדמה את האינטנסיביות של הפלייאוף, זה שהוא הצטיין במשחק צריך להיזקף לזכותו. גם העובדה שהצטיין מול קבוצה פיזית עם סייז ושחקן הגנה מהטובים בליגה. לא צריך להיסחף כי זה סה"כ משחק אחד, אבל גם לא צריך לבטל אותו בטיעונים משונים.
לא אמרתי לבטל אמרתי קצת התקזז. והטיעון לא מורכב או משונה, תיתן לשחק טוב מספר מפגשים עם stakes מול אותה יריבה וסביר שהוא יצליח לספק משחק טוב, אחרי שהשניים הראשונים עם חשיבות היו חלשים.

Rapgamer

Well-known member
ואם תתן לו מספר מפגשים עם stakes מול יריבות שונות הוא לא יספק משחק טוב?
משחקי עונה רגילה עומדים בהשוואה למשחקי עונה רגילה, והוא היה טוב במהלך המשחקים היותר חשובים בסוף העונה. משחק הפלייאין זה משהו אחר ואין שום סיבה לקזז אותו עם משחק עונה רגילה.

Krit123

Well-known member
אני מצפה שיהיה לו קשה יותר מאשר מול יריבה שהתנסה מולה במשחקים חשובים וקיבל בראש. הקיזוז כביכול נעשה עם משחק הטורניר ובהנחה שהמשחק האחרון בעונה הרגילה היה לכל הפחות מונע מפגש מול הלייקרס, אם לא מוציא אותם מהפלייאין בכלל. שוב, בהנחה שזה היה המצב כי כבר עבר זמן.
זה שהם סיימו יפה את העונה במשחקים עם אינטנסיביות גבוהה יש משקל, אני כן התחברתי לטיעון הזה, רק שצריך להוסיף שאחרי אותו סטרץ' אינטנסיבי הוא נפצע.

fatnoam

Active member
אני מצפה שיהיה לו קשה יותר מאשר מול יריבה שהתנסה מולה במשחקים חשובים וקיבל בראש. הקיזוז כביכול נעשה עם משחק הטורניר ובהנחה שהמשחק האחרון בעונה הרגילה היה לכל הפחות מונע מפגש מול הלייקרס, אם לא מוציא אותם מהפלייאין בכלל. שוב, בהנחה שזה היה המצב כי כבר עבר זמן.
זה שהם סיימו יפה את העונה במשחקים עם אינטנסיביות גבוהה יש משקל, אני כן התחברתי לטיעון הזה, רק שצריך להוסיף שאחרי אותו סטרץ' אינטנסיבי הוא נפצע.
אני עם טל. זאיון איזה 5 שנים ברוטו בליגה, ללא משחקי פלייאוף. נעלם כל הזמן. בהתחלה היה גם קטע שכאילו הוא לא רצה לשחק. עונה שלמה פספס, שתי עונות של 24 ו-29 משחקים. בסופו של יום הקייס של הפציעות שלו כל כך חריג, שבכל משקל שתתן לזה, זה ידרדר אותו רחוק בדירוג.

fatnoam

Active member
שכחתי שם אחד אז מדרג ארבעה (וכן, באטלר זז ל-25 וכך הלאה. אפרסם רשימה סופית)

23. באם אדבאיו
אני מת על באם אדאבאיו אבל כל קבוצה שהוא השחקן הכי טוב בה לא יכולה להגיע רחוק בהגדרה. מוגבל מדי התקפית. יש לו עוד חסרונות, כמו סייז לעמדה וקליעה מבחוץ, אבל פאקינג אתלט גדול עם מוסר עבודה ופלוס חיובי בכל משבצת שהוא דורך בה. עובד קשה. אחד מהשומרים הטובים והמגנים הטובים על הטבעת. חצי מרחק שקשה לעצור (אם כי לא אבסולוטי), ומסיים לובים מצויין. לא טכני מספיק ולא יכול לייצר מספיק נקודות בקביעות כדי לשים את הקבוצה על הגב, ולכן זוהי תקרתו.

22. פול ג׳ורג׳
מצ׳פר את פיג׳י בכמה מקומות אחרי עונה טובה עם מיעוט בפציעות. סטאר מתבגר שעדיין יש לו את זה. לדעתי הוא הולך להיות מפחיד השנה.

21. ויקטור וומבניאמה
החייזר החייזרי יפתח את הליגה לאחר טורניר אולימפי לא רע בכלל, אבל לא דירגתי אותו במיקום הזה בגלל הטורניר, אלא כי בחצי השני של העונה הוא הפך לג׳אגרנאט אמיתי בהגנה. קצת לייצב את הקליעה מ-3 (כמעט שם), להעלות מסת שריר (באמצע הדרך יש לציין), וקבלת החלטות (יגיע עם הזמן) ויש לנו את הפרוטוטייפ המושלם לשחקן, כפי שהייתם מייצרים אותו ב- nba jam.

20. דמיאן לילארד
מרגיש שקצת ישנים על דיים בגלל עונה לא טובה, אבל שימו לב לטיימליין הבא -
לא מתאמן בקיץ כי מפחד להיפצע ולהרוס את סיכויי הטרייד. מגיע לבאקס בבום גדול אחרי הכנה רעה לעונה, מפטרים את המאמן לאחר כרבע עונה, ומנחיתים במקומו את דוק ריברס (חלש). לא מראה יכולת עבר, ולא מראה איזה שיתוף פעולה סינרגי עם יאניס. פאסט פורוורד לפלייאוף, יאניס נפצע ויושב בחוץ, דיים דופק משחק בסדרה לפנתיאון ונפצע לאחריו, והבאקס הולכים הביתה עם עוד שנה של הזדקנות הסגל ובלי הישגים.
את כל הנ״ל דיים מעמיס על הגב לפתיחת העונה הזו - ראו הוזהרתם.
כי עכשיו דיים מכיר את יאניס, הוא עשה הכנה מצוינת לעונה (מנוחה ואימונים אישיים, בלי טורניר) ואפילו דוק ריברס הביא צוות משלו לאחר שעונה שלמה היה צריך להילחם עם השאריות של בודנהולצר ואדריאן גריפין. בקיצור, אני צופה גדולות לבאקס, ובעיקר כי אני מהמר חזק על דיים.

וכל מי שדרג אותו נמוך
באמת הייתם מעדיפים את באם או סבוניס עליו? כשאין כלום בקבוצה ובחירת שחקן פרימיום אחד. את באנקרו?
אין על דיים במאני טיים, הוא מנהיג אמיתי ולא רק על המגרש, אחד השחקנים.

Rapgamer

Well-known member
נהניתי לקרוא את הטייק על דיים. הרבה ממה שכתבת נכון, אני התרשמתי שיש ירידה מסוימת באתלטיות שלא מוסברת על ידי הדברים שציינת. צריך לומר שעברו לא מעט שנים מהפעם האחרונה שלילארד סיים עונה מוצלחת מבחינה קבוצתית כך שחובת ההוכחה עליו.
כן דירגתי אותו מעל השמות שציינת למעט אדבאיו שהאימפקט שלו על ניצחונות גבוה יותר מהסקילסט שלו (ובכל מקרה הם די קרובים אצלי).

לגבי אדבאיו אני קצת מופתע מהעובדה שדירגת אותו מעל באטלר, ואמרת שקבוצה בהובלתו לא תגיע רחוק פר הגדרה, ומיאמי כזכור פיינליסטית 2023. איך שלא מסתכלים על זה something doesnt add up.

לגבי ג'ורג' לא ברור לי איזה פרגון מגיע לו על העונה האחרונה. זז חצי צעד אחורה במהלך העונה הרגילה והיה חלש בפלייאוף.
בכל אופן הוא בקונצנזוס מחוץ לטופ 20 של כולנו- לא מובן מאליו.

מופתע לטובה מהדירוג שלך לוומבי, חשבתי שיתקדם אצלך עוד הרבה (כנראה אצל כולנו בעונה הבאה).

fatnoam

Active member
נהניתי לקרוא את הטייק על דיים. הרבה ממה שכתבת נכון, אני התרשמתי שיש ירידה מסוימת באתלטיות שלא מוסברת על ידי הדברים שציינת. צריך לומר שעברו לא מעט שנים מהפעם האחרונה שלילארד סיים עונה מוצלחת מבחינה קבוצתית כך שחובת ההוכחה עליו.
כן דירגתי אותו מעל השמות שציינת למעט אדבאיו שהאימפקט שלו על ניצחונות גבוה יותר מהסקילסט שלו (ובכל מקרה הם די קרובים אצלי).

לגבי אדבאיו אני קצת מופתע מהעובדה שדירגת אותו מעל באטלר, ואמרת שקבוצה בהובלתו לא תגיע רחוק פר הגדרה, ומיאמי כזכור פיינליסטית 2023. איך שלא מסתכלים על זה something doesnt add up.

לגבי ג'ורג' לא ברור לי איזה פרגון מגיע לו על העונה האחרונה. זז חצי צעד אחורה במהלך העונה הרגילה והיה חלש בפלייאוף.
בכל אופן הוא בקונצנזוס מחוץ לטופ 20 של כולנו- לא מובן מאליו.

מופתע לטובה מהדירוג שלך לוומבי, חשבתי שיתקדם אצלך עוד הרבה (כנראה אצל כולנו בעונה הבאה).
חושב שההיילשות של ג׳ימי מסבירה את המחשבה שלי על מיאמי ואיך זה קורה למרות באם. אבל גם מחוץ למסגרת הזו, באם זה כבר לא פוטנציאל. זה מה יש. זה לא רק עניין של אופציה ראשונה אלא כבר גם של סטאר קוואליטי - אני מצקשה לחשוב על שחקנים הגנתיים פרופר שדירגנו כאן, או שחקני 2way מובהקים כאלה. דריימונד? גם שחקנים מהסוג הזה בקושי נכנסו ל-20 והליגה מפוצצת בכישרון.

את וומבי קשה מאוד מאוד לדרג, חצי עונה שני מפלצתי עם טעם של עוד. מצד שני הקבוצה זבלה וכמה מזה עליו וכו׳. לו אגב, יש הרבה מאוד סטאר קוואליטי שאין לבאם.

Rapgamer

Well-known member
ההיחלשות של ג'ימי היא יותר נרטיב מאשר עובדה. הייתה לו ירידה קלה בסטט' בעונה הרגילה והוא פשוט היה פצוע בפלייאוף. פול גורג למשל עם ירידה דומה בסטט ופלייאוף רע הוגדר אצלך כעונה טובה.
דירגתי את באם צמוד אליך כך שאין לי מחלוקת על הדירוג עצמו, פשוט זה נראה שאף אחד אצלך לא מקבל קרדיט על ההצלחות של מיאמי בשנים האחרונות (שנה ושנתיים אחורה זו פשוט לא היסטוריה רחוקה בקריירה של ג'ימי).

למעלה