דירוג אופא

the red dragon

New member
דירוג אופא

הפועל מדורגת במקום 110 מכבי חיפה- 88 מכבי ת"א- 141 ביתר לא מדורגת ביכלל חח

Bull Shit

New member
קישור לזה יש?

וחיפה לפנינו?? יש לנו בהרבה יותר ניסיון ממנה באופ"א.. אולי בגלל ליגת האלופות.. שעברה את יונייטד.. אולי.. ואת בית"ר.. לא פלא.. היא לא הייתה אפעם בליגת האלופות שלא נדבר על אופ"א.. למכבי גם יש סוג של ניסיון.. אבל גם הוא מועט..

the red dragon

New member
בבקשה קישור

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2008.html אנחנו רק שלוש מקומות אחרי דורטמונד ו6 מצ'סק"א סופיה הדירוג מתיחס לחמש שנים האחרונות

just adiki

New member
וואי 5 שנים..

אז זה לא כולל את ההצלחה ההיסטרית שלנו באופ"א אז..? זה בכלל כבוד בשבילנו, שלא העונה המצויינת באופ"א היא הדבר היחידי שהקפיץ אותנו ככה

just adiki

New member
ממ...

איך זה שחיפה מדורגת לפנינו?! טוב נוו בעצם היו להם עונות טובות באירופה, אני שמחה שאנחנו לפני מכבי ת"א ולפני בית"ר [טוב, היא בכלל לא מדורגת]. ושיהיה לנו המון בהצלחה באירופה השנה ושבעזרת השם
נצליח להתקדם בדירוג ולהיות בין 100 הגדולות ואפילו יותר
כבוד.

Bull Shit

New member
אז למה ירדנו?!

אם אנחנו ירדנו בצורה כזאת משועמתית.. חיפה בכלל הייתה צירכה להיות יותר מ-150!! (לא שיחקה כבר שנתיים באירופה..)

just adiki

New member
למה שנתיים?

היא דווקא שחקה.. ושנה שעברה אירופה היתה ההצלחה הכי גדולה שלה.

Bull Shit

New member
... אני מתבלבל?

אה נכון... חח.. שכחתי שרק השנה בית"ר לקחה אליפות.. אבל רגע.. אם הזיכרון שלי מטעה אותי.. העונה הכי טובה שהייתה לה זה שהיא ניצחה גם את יונייטד בזמנו 3-0... לפני כמה זמן זה היה?

the red dragon

New member
התבלבלתה

מכבי ת"א ניצחה את יוניטד ליפני כמה שנים. שנה שעברה חיפה שיחקה נגד ליברפול והודחה בליגת האלופות ואז ירדה לגביע האופא ומשם הגיע לשמינית גמר והפסידה לאספניול

just adiki

New member
../images/Emo31.gif

מכבי ת"א היתה מתה לנצח את יונייטד.. חיפה ניצחה את יונייטד וזה היה שנה אחרינו אם אני לא טועה ככה שזה היה לפני 5 שנים אז אני חושבת שזה עוד נחשב בדירוג. בקשר לשאר הדברים אתה צודק.

adi cb14

New member
קצת סדר...

מכבי חיפה ניצחה את היונייטד 3-0 כשהיונייטד בהרכב משני והיה לה שם קמפיין מצויין שבו היא כמעט ועלתה לסיבוב הבא על חשבון לברקוזן נדמה לי. מכבי ת"א הוציאה בליגת האלופות תיקו מול יובנטוס וניצחה את אייאקס בעזרת משחק ענק של דגו שכבש צמד. שנה שעברה מכבי חיפה עשתה עונה נהדרת בגביע אופ"א. ואני אשמח לדירוג אופא לקבוצות יש לי רק לארצות מי שיש קישור שיביא.

למעלה