דירה נאה

חנוך617

New member
דירה נאה

לו הייתם צריכים לבחור בין דירת 4+ חד` בק"ס, אלעד או רמב"ש לבין דירה ישנה של 2 חדרים בב"ב או י-מ, במה הייתם בוחרים?

חנוך617

New member
מה למעשה?

אמנם בני ברק וירושלים יותר מושך את רוב הציבור אבל צריך לחשוב קדימה אם זה מציאותי לגור בדירה קטנה עם ילד או 2.

א77

New member
ק"ס, זה קרית ספר ?

ומה עם החסידים? אולי ק"ס יכול להיות כפר סבא.

א77

New member
את ברכפלד אני מכיר מבפנים

בין השאר חסידות ויז'ניץ הרי אמורה לאכלס הרבה מאד משפחות שם. יש שם עוד חסידויות. ביתר אני גם מודע לחסידים שם. אבל בקרית ספר אין הרבה חסידים, בינינו. הרי אפילו מלמדים לת"תים מייבאים מבחוץ...

חנוך617

New member
נתפסת לנושא

שולי. העיקר שיש לחסידים איפה לגור. לגבי מלמדים זה ממש לא קשור!

sarav55

New member
חנוך אין מה לדבר

רמת בית שמש חבל"ז מי ילך לאלעד ירושלים מי ילך לבני ברק

sarav55

New member
לא לבני ברק ולא לאלעד

אלא הייתי בוחרת בירושלים ורמת בית שמש מתלבטת בין שניהם

חנוך617

New member
אולי את

בתור ירושלמית. מה תאמרי לזוגות שההורים שלהם גרים במרכז?

sarav55

New member
אני הייתי אומרת להם

אין כמו ירושלים עיר הקודש על אף כל הצרות וייסורים כל פסיעה ופסיעה בעיר הקודש זה ברכה לא מחליפה אותה בעבור עוד כמה חדרים!!!!

Rצינית

New member
כיוצאת עדות אשכנז...

בס"ד לא הייתי בוחרת באלעד -פרענקית באורגנל... ואני לא גיזנית!! זו פרענקיות מוגזמת שם....

חנוך617

New member
לא מקובל לכתוב

כאן בשפה זו. תחשבי מה שאת רוצה ואני לא אתווכח איתך על זה, אך כדאי לשמור על שפה מכובדת. בסיידר? תודה.

זה מאוד אינדבדואלי.

יש את השיקול של קירבה למקום עבודה או לימודים של הבעל או האשה שזה בד"כ בערים הגדולות וגם שיש יותר מקומות עבודה בערים הותיקות (כי שם יש יותר פורשים לגימלאות ) אבל מצד שני קיים גם השיקול של הנוחות .יש באמת כאלו שמוצאים שביל אמצע כמו נוה יעקב בירושלים או קרית הרצוג בב"ב . שוב זה תלוי באלף ואחד דברים בכל מקרה הרבה הצלחה . חיים

חנוך617

New member
יפה. אתה נשמע בחור

חושב. אני שאלתי במצב שאין את השיקולים הללו, אלא את הענין של גודל הדירה והעיר.

Rצינית

New member
חיים.חשיבתך נכונה.

בס"ד המקומות שהזכרת אכן נותנות פתרון לכל אלו המתלבטים כחנוך. יש לך את הכל. מרכז-ליד ההורים.מחיר לא של דירה בתוך ב"ב. עדיף זאת מפרויקטים..

חנוך617

New member
ומה עושים

אחרי שהבית מתמלא ב 2-3 ילדים? איפה משכנים אותם? בסלון? במטבח?

למעלה