דיקסי-ביקורת

הבריזה בנונשלנטיות...../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

כל כך רציתי לראות שוב את הגורית

maya100

New member
היא תמיד עושה את זה...אני מפגינה!!!

רוצה את עמית והתמרמרה ויוסי!!!!

Lear22

New member
אני מסכים שזה מעצבן

אבל מצד שני אין מה לעשות זה הכללים של המקום וצריך לכבד את זה בטוח שאתם לא הייתם הראשונים ולא תהיו האחרונים שתתהו לגבי העניין, אבל אני בטוח שיש כאן איזשהוא שיקול ומחשבה, אחרת המסעדה לא היתה נוהגת ככה במשך כל כך הרבה שנים, זה ככה מהיום שהיא קיימת, והיא קיימת המון זמן.. הפעם הראשונה שאכלתי שם היתה בערך בכיתה ט' עם אבא שלי...

שיהיה להם לבריאות ../images/Emo4.gif

אני מסכימה עם הרמיזה שיש שם תבלין לא חוקי
(וזה מכיוון שהרוטב מוכן ומכיל אותו). חוצמכנפייים שלי הם חריפות ומפילות לי את הושט
, קשה לי לראות בהם "מסעדת בשר" או WHATEVER כי זה נראה כמו בר ובבר אני בחיים לא אזמין המבורגר, אלא צ'יפס וכאלה (עדידוש- BACK ME UP
). מזכיר לי את הברים שיש ב JFK ע ה"תפריט היומי" המגוחך. אבל זו תקיעות שלי ונראה לי גם שאני די לבד בעניין. לא 'כפת

adidushim

New member
באתי לעזרת חַאאאאאבֵר

כשאני בפאב אני בחיים לא מזמין סטייק אנטריקוט וכיו"ב למרות שאלו מופיעים בתפריט. וכמו אמא שלי, גם לי קשה להתנער מהמחשבה שלא מדובר באיזה פאב או דיינר אמריקאי טיפוסי כשהולכים לדיקסי. את לא לבד בשריטה הנ"ל

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifדי די די ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עדידוש- אני לא יכולה. על הבוקר אני עם התקף צחוק ממך
אתה מחזיר אותי לתקופות ישנות שאמנם שכחתי, אבל הם היו הטובות ביותר
איזה כיף

adidushim

New member
לשגע אותך עוד?

נגעתי בטיפפפפפפפפפקססס!!! נגעתי בללללללללללבבבבבבבבןןןןןן נגעתי בכדור האאאאאאאאאאארץ... (כן,הייתי פעיל בהפסקות בביה"ס היסודי ,
)

../images/Emo6.gif סטופ נגעתי בא-דום בלי חוקים

ובלי מצוות
טיפקס לא מריחים?
אני הייתי קופצית חבל, גומי וקלאס- איזה כיף
רוצה עוד פעם

adidushim

New member
אני לא,לא צריך להגזים

אבל היה את הקדאווה - משחק שהכללים שלו הוא לפוצץ במכות ילד תמים והוא הופך להיות הקדאווה. משחק אופייני לאיזור בו אני גר... ועכשיו אני הולך להתארגן,צריך ללכת לאיפשהו

meravbr

New member
אצלי דיקסי מתחברת אוטומטית עם

סטייק עסיסי ורווי דם... כי ככה הרגילו אותנו חברים
אבל הכי אני אוהבת שם את ארוחות הבוקר למרות שאני צריכה להיות במצברוח מיוחד כדי לאכול א. בוקר במקום כה אפלולי....

Lear22

New member
הדיקסי

היא מסעדה לכל דבר בדיוק כמו אודאון או אוונגארד למען ההשוואה בטח שלא פאב או בר.

למעלה