דיקסי-ביקורת
במזל טוב פגשתי את אחת מאושיות הפורום הזה - אמא של פיונה שהגיעה נטולת פיונה! איזה מותק. קבענו לצהריים בדיקסי ,ושוב אוששתי את הטענה שעם האוכל בא התאבון
... כשנכנסנו למקום התיישבנו באחד השולחנות ומלצר המום מהחיים שלא גילה בקיאות בתפריט המשקאות ניגש אלינו ושאל מה נרצה לשתות. היא לקחה דאקירי בננה (35)שלטענתה היה טוב,אך טעם הבננה לא הורגש בו ממש.אני הזמנתי קייפריניה(30) שהגיעה עכורה יחסית לעשרות הקייפרינות שטעמתי בחיי,ולוותה במעטה קצף מוזר בין שברי הקרח המרוסק,שהזכיר מעט אגם חימצון באיזור הסופרלנד.
חזר המלצר ההמום והכין אותנו לבשורה המרה - לא נוכל לשבת בשולחנות אלא על הבר,אם לא נזמין מנה עיקרית בארוחה. לאחר שראה את פרצופנו שהתעוות לנוכח הידיעה המוזרה אמר המלצר ש"ישאל את המנהל מה אפשר לעשות" (אוי תודה),וחזר לאחר דקה והבהיר שנצטרך לקחת עלינו עול ולהזמין מנה אחת עיקרית לפחות. העול,שיקרא מעכשיו ניוקי עם גבינה ברוטב בטטות,הוזמן ע"י אמא של פיונה (55). אני לעומת זאת לא ויתרתי על הכנפיים(32) ששמעתי עליהם רבות (כן,זו הפעם הראשונה שלי בדיקסי).. העול של אמא של היה סביר אך לא מפיל ואף נדגם על ידי (פעמיים,כדי לוודא שאכן מדובר באוכל). הכנפיים שהזמנתי הגיעו פריכות ושוחות ברוטב טעים טעים שהותז לכל עבר
.... איזה מזל שאמא של לא ראתה.. לאחר בקשה חוזרת לתפריט הקינוחים שהיה כנראה בתהליכי הדפסה,הבנו שעדיף לצאת לקב"א באיזור עזריאלי וסגרנו את אפיזודת הדיקסי באספרסו קצר לא.ש.פיונה, ואויר לנשימה לי. החשבון הסתכם ב 159 שקלים חדשים. קב"א. קב"א כאמור נערך בעזריאלי עמוס הקונים והחיילים.קפיצה מהירה לרולדין (רודלין) הניבה טארט תפוחים וקרם וניל שהיה מעולה
- לי, ו"MCפלרי" לאמא-במקדונלדס,שהוגש פעמיים (פעם אחת טעתה המוכרת וזרקה בנושלנטיות את הגלידה לזבל. פעם שניה הוגש המקפלארי עם מנת גורמה של גלידה תעשייתית על מצע עצבים וזיגוג קריזה)... היה כיף. נהנתי. AND U?
במזל טוב פגשתי את אחת מאושיות הפורום הזה - אמא של פיונה שהגיעה נטולת פיונה! איזה מותק. קבענו לצהריים בדיקסי ,ושוב אוששתי את הטענה שעם האוכל בא התאבון