דיקסי-ביקורת

adidushim

New member
דיקסי-ביקורת

במזל טוב פגשתי את אחת מאושיות הפורום הזה - אמא של פיונה שהגיעה נטולת פיונה! איזה מותק. קבענו לצהריים בדיקסי ,ושוב אוששתי את הטענה שעם האוכל בא התאבון
... כשנכנסנו למקום התיישבנו באחד השולחנות ומלצר המום מהחיים שלא גילה בקיאות בתפריט המשקאות ניגש אלינו ושאל מה נרצה לשתות. היא לקחה דאקירי בננה (35)שלטענתה היה טוב,אך טעם הבננה לא הורגש בו ממש.אני הזמנתי קייפריניה(30) שהגיעה עכורה יחסית לעשרות הקייפרינות שטעמתי בחיי,ולוותה במעטה קצף מוזר בין שברי הקרח המרוסק,שהזכיר מעט אגם חימצון באיזור הסופרלנד.
חזר המלצר ההמום והכין אותנו לבשורה המרה - לא נוכל לשבת בשולחנות אלא על הבר,אם לא נזמין מנה עיקרית בארוחה. לאחר שראה את פרצופנו שהתעוות לנוכח הידיעה המוזרה אמר המלצר ש"ישאל את המנהל מה אפשר לעשות" (אוי תודה),וחזר לאחר דקה והבהיר שנצטרך לקחת עלינו עול ולהזמין מנה אחת עיקרית לפחות. העול,שיקרא מעכשיו ניוקי עם גבינה ברוטב בטטות,הוזמן ע"י אמא של פיונה (55). אני לעומת זאת לא ויתרתי על הכנפיים(32) ששמעתי עליהם רבות (כן,זו הפעם הראשונה שלי בדיקסי).. העול של אמא של היה סביר אך לא מפיל ואף נדגם על ידי (פעמיים,כדי לוודא שאכן מדובר באוכל). הכנפיים שהזמנתי הגיעו פריכות ושוחות ברוטב טעים טעים שהותז לכל עבר
.... איזה מזל שאמא של לא ראתה.. לאחר בקשה חוזרת לתפריט הקינוחים שהיה כנראה בתהליכי הדפסה,הבנו שעדיף לצאת לקב"א באיזור עזריאלי וסגרנו את אפיזודת הדיקסי באספרסו קצר לא.ש.פיונה, ואויר לנשימה לי. החשבון הסתכם ב 159 שקלים חדשים. קב"א. קב"א כאמור נערך בעזריאלי עמוס הקונים והחיילים.קפיצה מהירה לרולדין (רודלין) הניבה טארט תפוחים וקרם וניל שהיה מעולה
- לי, ו"MCפלרי" לאמא-במקדונלדס,שהוגש פעמיים (פעם אחת טעתה המוכרת וזרקה בנושלנטיות את הגלידה לזבל. פעם שניה הוגש המקפלארי עם מנת גורמה של גלידה תעשייתית על מצע עצבים וזיגוג קריזה)... היה כיף. נהנתי. AND U?

אני../images/Emo12.gif?

נהניתי מאד- צחקתי המון
שמעתי סיפורים מפילים שגרמו לי לצחוק אפילו בשיעור פסיכומטרי שהיה אח"כ
. היה שווה כל רגע

adidushim

New member
מה זה הרעידה?

נרשמו 7 בסולם ריכטר בתוך המסעדה + מבטים מהשולחן ליד

anatc

New member
איזה קטע../images/Emo70.gifגם אני הייתי היום בדיקסי

צהריים חורפי, דרמות בעבודה, אז החלטנו שותפי למחלקה ואני ללכת לסיעור מוחות ויישור ראש בדיקסי. חייבת להתוודות שהייתה זו לי הפעם הראשונה (טוב, אל תרביצו לי), והיה מה-זה טעים
לראשונה חלקנו כנפי עוף - מנת הדגל של המקום (כך סיפרו לי). אז טעמתי את הראשונה, הבנתי את הטעם, עברתי לשניה, ולשלישית, ואת הרביעית בלעתי בלי למצמץ. המשכתי בחמישית, ולא ראיתי בעיניים והאם בכלל השארתי חצי כנף לקולגה ההמום שלי. הרוטב כמעט הכתים את חליפתי היאפית, אבל זה לא עניין אותי בכלל, עניין אותי הטעם הענוג, המרקם הקטיפתי ושילוב הטעמים של החמאה והצ'ילי, ולדעתי היתה שם גם "תוספת" ממכרת ולא חוקית בעליל. הגעתי מתנשפת להמבורגר-פטריות-בשמנת-מדיום שלי, ומרוב אקסטזה לא התלוננתי על השירות האיטי והלא מרוכז. יתכן וכל המלצרים חגו סביב אמאשל ועדידושים, מהופנטים מפרץ היופי וההומור של הזוג, וזו הסיבה לכך שהיינו צריכים לחכות מלאן זמן למנות ואח"כ את אספרסו לבקש משלושה מלצרים שונים, בהחלט יתכן. טוב, ההמבורגר. YYY - טעים
בהחלט נותן פייט להמבורגרים הטובים בעיר. לא נראה לי שצריך להוסיף מילים, כוונתי ברורה. דיקסי בצהרים: אלגנטי, ייצרי, מעוצב, טעים - אחלה מקום לסגירת עיסקאות ובמיוחד לסיעור מוחות - כשבחוץ משתוללת סערה. (פשי, איזו שנינות, ענת
) לסיום אספרסו קצר עצבני ואפקטיבי - והג'יפה בחברה נראית פתאום יותר כוסית. נכון, אני על הר חרמון אדום - אבל היה לי יום מה זה קשה.

adidushim

New member
חחחחחח חזק

"אני על הר חרמון אדום"... כאילו זה איזה פטריית הזיה מטורפת חחחחחחחחחחחחחחח

maya100

New member
אהבתי לגמרי את הביקורת!! ענק!!

הקצב, ההומור...איזה כיף לקרוא! ויש לי תחושה, שאת ואני באותה ברנז'ה... (אני כבר לא
)

anatc

New member
maya100 יקרה, לאיזו בראנז'ה את

מתכוונת? הנקה? (אני הנקתי שנה וחודשיים
) "תוספות לא חוקיות"? (אני שותקת
) ועכשיו אני הולכת לסיים את סלט הארוגולה/רימונים/מנגו האלמותי שהתחלתי.

maya100

New member
התכוונתי ברנז'ה תעסוקתית...

וליתר דיוק - ענף הפרסום...

זה היה חפוזי מדי ../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

אבל למה רק קינוח? לא דיברנו רצינו "פול מונטי" עם סושיה...
?

עמית@

New member
איזה כיף לכם, גם אני רוצה לפגוש

את עדידושים (את אמא של, אני כבר מכירה ואוהבת)

Lear22

New member
יש כזה קטע בדיקסי

שבשעות הצהריים חייבים לשבת על ארוחה מלאה, זה כבר שנים ככה. חייבים להזמין מנה עיקרית לסועד. בדכ זה לא כזה ביג דיל אבל אני מבין את העצבון. אגב, יש להם שם המבורגר טלה מעולה!! לא מומלץ להגיע בלילה גם מפאת התור הארוך וגם מפאת עשרות הילדים שצובאים על המקום בהתלהבות

למעלה