דיקור סיני

liat302

New member
דיקור סיני

אני מנסה להכניס להריון ללא הצלחה, יש לי כמה שאלות לפני שאני אתחיל עם הטיפול של דיקור: יש לי שאלה: עד כמה זה עוזר להכניס להריון? עשיתי כל הבדיקות, הכל יצא תקינות..הבעיה זה המחזור שלי לא סדיר בכלל... אם הדיקור יכול לעזור לסדר את החודשי של המחזור? כבר הבררתי אצל דיקור (טיפול אצל פרטי) כל טיפול אחד עולה 240 ש"ח, אם זה יקר? בברכה טלי

uri_a

New member
אף אחד לא יכול להבטיח

אבל בעקרון לרפואה הסינית (שבתוכה נמצא גם הדיקור, למרות שבד"כ בבעיות פוריות ומחזור ישלבו גם אמצעים רפואיים נוספים כמו צמחי מרפא) ישנם הצלחות מרשימות למדי בתחום הזה. טיפול במחיר 240 שקלים הוא לא מהזולים שתמצאי אבל גם לא ממש יקר. ישנם מטפלים טובים מאוד שגובים מעט פחות מסכום זה וישנם שגובים הרבה יותר. בהצלחה!!

dafna333

New member
אני אוסיףמ לתשובה של אורי

שאם הבדיקות יצאו תקינות זה אומר שמבחינת הרפואה המערבית מה שהם יכולים להציע לך זה גלולות, לכן הייתי מציעה לך מאוד לנסות קודם טיפול ברפואה סינית משום שיש לו הצלחה גדולה בהסדרת המחזור. 240 ש"ח כמו שאורי כתב לך, זה לא זול אבל גם לא יקר, ואם זה מטפל שמתמחה בתחום הפריון אז זה שווה את הכסף.

tomifu

New member
תוספת

הייי קחי בחשבון שבד"כ בטיפולי פוריות מדובר על תקופה של לפחות שלושה חודשים עד שרואים תוצאות למיטב ידיעתי. לוקח זמן עד שמביאים את הגוף לאיזון פנימי ומוכנות לקלוט הריון וההתחלה היא כמובן בהסדרת המחזור בהצלחה תום.

liat302

New member
היי תודה על התגובות שלכם!!!יש לי עוד שאלה?

כבר התחלתי עם הטיפול דיקור,,, הוא שים לי מחטים בגוף שלי אחכ הוא הלך והשאיר אותי לבד בחדר עם המחטים ל20 דקות, אחרי 20 דק הוא חזר שוב לחדר ובדק את המחטים שלי אחכ הלך שוב מהחדר, בסה"כ 40 דקות. אחרי 40 דק' הוא הוציא את כל המחטים ועשה לי מסג בבטן שלי ל3 דקות.זה הכל. אם זה ככה דיקור שמשאיר אותי לבד בחדר עם המחטים? ? יש לי בעיה היא מחזור בלתי סידרים אבל הוא צריך לתת לי תרופה צמחי כדי לסדר את המחזור, לא?? אודה לכם הרבה אם תסבירו לי אם זה ככה מה שהוא עשה לי? זה פעם ראשונה שלי. שמעתי שכל מי שמנסות להכניס להריון צריך לתת להן תרופה צמחי בשביל לסדר את המחזור, אם זה נכון? תודה המון

למעלה