דיקור בסרטן ריאות...

דיקור בסרטן ריאות...

שלום חברים יקרים, אשמח מאוד להעזר בבעלי הניסיון בטיפול בחולי סרטן ריאות. למטופל שלי- חולה סרטן ריאות (שהפניתי לד"ר לי לשם קבלת פורמולה) יש כאבים עזים באיזור הקלוויקולרי - גידולים לימפתיים למטופל מבנה גוף בריא ויש לו עמידות לכאב - עבד פיזית כל חייו - פועל בניין וכרגע רק משככי כאבים עובדים האם יש נק' "פטנט" שנתקלתם בהם למקרים כאלה ? המלצות, הצעות, הערות והארות יתקבלו בברכה. נ.ב אני יודע שיש לתת את כל התמונה הקלינית אך אני מעוניין כרגע רק לנסות ו"לעצור" (אם אפשרי) את התפשטות המחלה ולהקל על הכאב. אגב, מאז שהחל לקחת את הפורמולה של ד"ר לי הוא חש הרבה יותר טוב - לוקח פחות משככים. תודה מראש אחלה יום ורפואה שלמה לכולם! שחר נרדיה

ממתינים לטיפולים ...

מדהים עד כמה שהבירוקרטיה יכולה להרוג, כבר חודשיים וחצי מאז גילו(יותר נכון הוא הלך להיבדק) אצלו את המחלה ומאז הוא רק בבדיקות ברווחים של שבוע . בכל אופן עוד שני פרטים שיכולים לעזור- 1.המטופל בן 56- עישן שנים רבות משהו כמו 3-4 ח פ י ס ו ת ב י ו ם !!! 2.יש חיפוי עבה ושמנוני על הלשון - משהו שקשה לפספס וגם אנשים שלא מטפלים שמים לב לזה. המטופל צריך להתחיל טיפולי-הקרנות בשבוע הבא : הקרנה אחת ביום במשך 10 ימים רצופים (מלבד שישבת בהם מנוחה) לגבי כימותרפיה עדיין לא דובר על זה. תודה, שחר נרדיה.

אני הייתי מתחיל עם פרוטוקול דיטוקס.

הרי ברור שהוא גדוש ברעלים. החיפוי הזה שאתה מתאר יכול לציין את הגודש הזה, אולי על הטחול אך בטח שגם בכבד (אחרי שנים של התמודדות עם כמויות ניקוטין). כמות הרעלים שנמצאת לו במערכת היא חסם בדרך לריפוי כי הגוף עסוק בלהתמודד איתה, לכן הייתי מסלק את המלחמה הזו מהגוף ומפנה את המשאבים של הגוף להתמודדות עם הטיפולים. מאחל לך ולמטופל שהוא יצליח להתמיד בטיפולים איתך ולא יוותר. אני אישית לא רואה בדיקור שיטה לטיפול בסרטן ונראה לי שזה גובל בשרלטנות לומר שנוכל לעצור את ההתפתחות של הסרטן ע"י דיקור. אבל מה שכן, לעזור לו בהתמודדות הקשה עם הטיפולים המערביים שבדרך.

מסכים בהחלט.

תראה אני לא הייתי חושב לעולם גם על דיקור לטיפול בזמן מחלת סרטן אבל העניין הוא שכאשר ד"ר לי שמעה שהוא מטופל שלי אז היא שמחה ואמרה שדיקור מאוד יעיל והיא ממליצה לו להמשיך אצלי בטיפולי הדיקור במיוחד בזמן הסרטן - אמרה שזה עוזר . יש איזשהן נק' אמפיריות מומלצת שבאותן היית דוקר / טכניקת טיפול מסויימת במקרה זה.... תודה רבה על תשובתך שחר נרדיה

דיטוקס

אני לא בטוח שאני זוכר במדוייק, אבל אני זוכר את Li15 עם Kid9. יכול להיות שגם Liv5 או 4 השתרבבו להן פנימה.... אני צריך לחזור למקורות בשביל זה.

דיקור.

הנקודות St36 ו Sp6 נמצאו כנקודות שמשפיעות על תאי מערכת החיסון, ע"י כך שמסוגלות להעלות את ייצור הלימפוציטים B ואת רמת ה T Cells - הלימפוציטים שנלחמים בתאים סרטניים. הפעולה מתבצעת, עם מניפולציה עדינה במחטים, מידי 5 דק'. מומלץ להוסיף בדיקור את Co11 + מוקסה ישירה ב Ren4, Du14 וב St36 בחיבור בין העור למחט. + נקודות אנסטטיות- לאילחוש כאב: GB41, Co4, Co3, Si18 Pc6 יכולה להיות תוספת מצויינת, כיוון שמשפיעה על אזור החזה וגם לה תכונות אנסטטיות, בד"כ נדקרת לשיכוך כאב יחד עם Co4. הטיפול לא ירפא את הסרטן כמובן, אך במידה מסויימת, יכול להאט את קצב התקדמות המחלה, שהוא יחסית לקצב התקדמות של סוגי סרטן אחרים, מהיר מאוד. בהצלחה, שירי.

למעלה