דיפרילין

ריקי בש

New member
דיפרילין

היי בנות!! מישהי יודעת אם אפשר לקבל דיפרילין בקופ"ח כמו את שאר ההורמונים או שצריך קודם לקנות בבית מרקחת???? עשיתי בדיקות הבוקר ונאמר לי להתחיל להזריק היום ובצהריים נתקבלו בדיקות הדם ואז הרופאים שינו את דעתם והתקשרו לומר לי שאין עדיין דיכוי הורמונלי (אחרי שלושה שבועות של הסנפות ..) ולכן עליי להתחיל היום להזריק דיפרילין עד יום שני שאעשה בדיקות ונראה מה קורה... שיגעו אותי כבר לגמרי!!! בטיפולים קודמים הגבתי מעולה לדקפפטיל (לא יומי אלא זריקה אחת) אז למה בכלל החליפו לי להסנפות האלה ?! שאלתי את הרופא והוא אמר שהם מנסים... מנסים, שמעתן? למה על חשבוני? זה נראה לי כרגע שעומד להיות טיפול מייגע במיוחד- ותסלחו לי על האופטימיות.... אשמח לקבל תגובות וזריקות מסוג אחר- של עידוד וכאלה.. ריקי

hagk

New member
דיפרלין

דיפרלין/דקאפפטיל ניתן לקנות בקופת חולים חבל להוציא כסף על בית מרקחת פרטי שיהיה בהצלחה

ריקי בש

New member
דיפרילין

כן, בסוף מצאתי את החומר אצל האחיות יחד עם שאר ההורמונים. חששתי שצריך לקנות את זה בבית מרקחת כמו דקפפטיל. בכל מקרה, התחלתי ביום חמישי להזריק לעצמי...!!!! לא יאומן !!! כן, בעצמי, אני שהייתי רואה מחט ומקבלת דופק מואץ ולא מסתכלת אפילו כשמזריקים לי... לא קל לי אבל בינתיים ברוך השם אני מצליחה! אז כיפק היי!!! יום טוב ותודה על האינפורמציה, ריקי

באמונה

New member
../images/Emo32.gifהזרקת דם לשריר יחד עם האמפולה.

היום ניסיתי להזריק לטוסיק אבל כששאבתי יצא דם והתפשט במזרק. כשלא ענו לי בביח אלישע הזרקתי במקום אחר למרות שהיה מעורב שם דם (וכן, זה מגעיל כמו שזה נשמע!) הייתי צריכה לזרוק ולפתוח חדש? היה שם 3 אמפולות של מנוגון והיה לי חבל כי חשבתי שזה לא נורא... צדקתי? שאלה נוספת: רק היום הצלחתי למשוך ת'בוכנה כדי לברר אם יוצא דם... ויצא! בפעמים קודמות לא נמשך לי,והאחות אמרה שזה אומר שזה כנראה בסדר. היום פשוט משכתי יותר חזק. זה אומר שאולי בפעמים הקודמות גם כן פגעתי במקום לא טוב. מה הסכנה בכך אם זה באמת קורה? אפשרויות שעולות לי לראש: שזה כואב, שזה עושה שטף דם, או לא מתפזר טוב, שזה לא אפקטיבי. בנות?

לי מ ו ר

New member
אם זה לא מצליח

לא משנה כמה תמשכי דם לא ישאב
לא נורא, הזרקת למקום אחר, אבל עכשיו את יודעת שזה חשוב לבדוק. החומר הוא חומר שומני ולכן מזריקים אותו לשריר או לתת עור, שם לוקח לו זמן להתפרק.

באמונה

New member
לא הבנתי

אם זה לאמצליח לא ישאב דם או שהתבלבלת בניסוח? אם נכנסתי במקום לא נכון אבל לא משכתי מספיק חזק ולא הצלחתי למשוך כלום ולכן חשבתי שזה מקום בסדר...זה נורא? אחד הדברים שמניתי בשאלה ב
עשוי לקרות?(חוסר פיזור או חוסר אפקטיביות וכו?)

hyb

New member
אם שאבת דם

זה סימן שפגעת בכלי דם. כלי הדם באיזור בטוסיק הם בד"כ ורידים קטנים ולא רלוונטיים. הכי גרוע שיכול לקרות זה שהחומר יגיע המהירות למחזור הדם ובמקרים נדירים תהיה עליה בקצב הלב(אבל זה גם יכול לקרות מהלחץ....) בנוסף יכול להיווצר שטף-דם שנראה כמו סימן כחול מכוער (מישהו עוד יחשוב שהרביצו לך)

באמונה

New member
זה הכל?ומה רע שיתפזר מהר?

העליה בלחץ דם? וברגל יש נימים גדולים יותר? כי גם שם הזרקתי פעם אחת בלי שהצלחתי למשוך.

hyb

New member
זה לא נורא

אבל גם לא מומלץ כי הפירוק בשריר טוב יותר כי החומר שומני. גם ברגל כלי הדם השטחיים הם קטנים יחסית.

ססוני

New member
ניתן "לקצר" את התהליך

במידה ווהזרקה הינה באיזור מיועד להזרקה בשכבת השומן התת-עורי: כלומר שיפולי הבטן או החלק עליו יושבים. ניתן לאחר משיכת הבוכנה פשוט מעט לסגת לכדי שני שלישים או שלושה רבעים של המחט וסביר שלא תזריקו לכלי דם.

ריקי בש

New member
הזרקה

מדוע את לא מזריקה לבטן? אם עוד לא ניסית זה בטח נשמע מפחיד אבל אני מאוד ממליצה לנסות מפני שגם אני בהתחלה נחרדתי מהרעיון אבל כשניסיתי, גיליתי שזה הרבה פחות כואב מאשר בטוסיק (חוץ מזה שעם הזרקות בטוסיק, לקראת סוף הטיפול כבר לא יכולים לשבת...). לדעתי שווה מאוד לנסות. אני רק התחלתי ביום חמישי להזריק לבד כך שאני לא מתיימרת להיות מבינה גדולה בזה. אולי כדאי שתשאלי אחות על זה. בהצלחה. ריקי

יש לי שאלה על סופרפקט

פעם ראשונה שאני משתמשת בסופרפקט. קנינו אותו היום, ואני רואה שבעלון לצרכן כתוב שהתרחיף משמש לטיפול בשלבים מוקדמים של סרטן הערמונית. לא כתוב כלום על דיכוי בטיפול הפריה. אני מניחה שאין 2 תרופות באותו שם, אבל אולי חל פה איזה בלבול?? בטוח יש לי את התרופה הנכונה?

יופי. תודה.

עכשיו נשאר רק לקבל כבר ביקור מהמכשפה.... המניאקית הזו נעלמת דווקא כשכן רוצים אותה.

סביון1

New member
קחי בחשבון שהסופרפקט עלול גם לעכב

את המחזור בכמה ימים (לא בהכרח).

ריקי בש

New member
סופרפקט

כן, שמעתי שהתרופה משמשת גם לטיפול בפרוסטטה (בלוטת הערמונית) ואין עוד תרופה כזו "סופרפקט". גם אני משתמשת בפעם הראשונה (בכל מקרה, השתמשתי במשך 3 שבועות עד שביום חמישי הודיעו לי שזה לא עובד עליי...). תארי לך איך התרגזתי אחרי שכל הזמן הזה התבזבז בגלל טיפול חדש עבורי כשבטיפולים קודמים קיבלתי זריקת דקפפטיל אחת שעשתה את הדיכוי כראוי. ועכשיו אני מזריקה בכל יום דיפרילין עד תחילת הטיפול (אולי ממחר- יש לי בדיקות שוב בבוקר) כשאז אצטרך להזריק 2 (!!!!) ביום עד... השאיבה. שאלוהים יעזור לי לעבור את זה בשלום, כי אני לא יודעת איך אזריק לעצמי פעמיים ביום... בהצלחה רבה ומצפה לבשורות טובות. אמן! ריקי

שיו ריקי איזה מעצבן

שככה התבזבזו 3 שבועות. ממש מבאס. אני ממש ממש מקווה שהדיפרילין יעשה את העבודה ומהר ומהטיפול הזה תבוא השמחה הגדולה. אמן. כל הכבוד על ההתמדה!

ריקי בש

New member
גם אני מקווה ומאוד...

התמדה במה? מכל מה שכתבתי לא הבנתי למה את מתייחסת כשאת מדברת על התמדה... בכל מקרה, אני כולי תקווה שהפעם זו הפעם ויהיה לי יותר מזל משני הנסיונות הקודמים. אמן!!! בהצלחה, ריקי

ועוד שאלה, הפעם על מחזור שלא מגיע

זה לא אופטימי כמו שזה יכול אולי להישמע. אחרי מחזור IVF שנכשל, קיבלתי מחזור בול בזמן (28 יום) ונכנסתי לחודש הפסקה. אבל החודש הפסקה הזה התארך כבר ל-5 שבועות הפסקה, וסימני המכשפה לא נראים באופק. עכשיו יותר פרטים: בדיוק 28 יום אחרי המחזור האחרון קיבלתי דימומונצ'יק ממש קטן. חשבתי שאו, הנה אפשר להתחיל כבר טיפול, אבל הדימום היה חד פעמי ולא חזר. כעבור 5 ימים, ראיתי הכתמה מה זה פיצפונת (אבל זה היה יום-יומיים אחרי שעשיתי בדיקת PAP אז אני מניחה שזה מהבדיקה). מאז כלום! כלווווווום! המחזור שלי תמיד מגיע בזמן 28-30 יום. מיותר לציין שעשיתי כבר 2 בדיקות ביתיות (האחרונה היתה אתמול) וכמובן שהן שליליות. בהתייעצות עם הרופא, הוא אמר לחכות לשבוע איחור ואז לעשות בדיקת דם לשלילת הריון, ואז להתחיל עם כדורי ארגסט. עוד אף פעם לא יצא לי להשתמש בארגסט. חוץ מזה, אני פוליציסטית, ולא בטוח שתמיד יש לי ביוץ טבעי. למי ששרדה עד פה, הגעתי עכשיו לשאלה שלי: יש דבר כזה שביוץ יהיה ממש הרבה אחרי 14 יום מהמחזור? נגיד למשל 23 יום מהמחזור? יש דבר כזה בכלל? אני לא רוצה לקחת את הארגסט אם יש לנו סיכוי כלשהו. מצד שני, אני לא רוצה סתם לחכות כי גם ככה זה מיאש מאוד לחכות להתחלה של טיפול. מישהי שמעה על מצב כזה? או קרה לה? תודה!!!!

שטש

New member
המחזור גם לא יגיע

אמנם לא ב- IVF, אבל גם אני פוליציסטית, והמחזור יכול גם לא להופיע אצלי כ- 1/2 שנה... וביוץ??? הגוף שלי לא שמע עליו. את כמוני שייכת לאלה שאין להם הורמונים שיגרמו לביוץ ולמחזור לקרות... לא מעודד אבל אין הרבה ברירה אלא לקחת את הכדורים. ארגסט יהיה טוב לצורך הענין. ואל יאוש.. בסוף הכימיה תעבוד...

למעלה