דיפרילין

המצב אצלי שונה

אמנם אני פוליציסטית, אבל לא אצל כולנו המצב זהה. המחזור שלי סדיר, ובדר"כ גם יש ביוץ טבעי. השאלה אם יכול להיות מצב שהביוץ קורה כ-23 יום אחרי המחזור האחרון. אם יש או אין מצב כזה. ומה פשר הדימומנצ'יק שהיה לי ביום שבו הייתי אמורה לקבל? ושבוע טוב לכולנו.

שטש

New member
אצל פוליציסטית אין דבר כזה

אצל פוליציסטית אין דבר כזה בדרך כלל.. זה למדתי, למרות ההבדלים בין אחת לאחת. ביוץ יכול להיות אצל אחת כמונו 14 יום או 20 יום או 30 יום או לא להיות בכלל... את הדימום, לדעתי, שווה לבדוק עם הרופא.

hyb

New member
גם אני פוליציסטית

ודוקא בפעם היחידה שהייתי צריכה שהמחזור יגיע לפני צילום רחם הוא איחר בשבועיים. למרות שבד"כ הוא די סדיר. אצל פוליציסטית הכל יכול להיות

שטש

New member
ועוד דבר,

פעם אמר לי הרופא בדיוק על אותה הבעיה כשלוקחים ארגסט- אם יגיע מחזור לפניו או בעקבותיו בו יגיע ואם יכול להיות בכל זאת הריון (הלוואי) אז וודאי שאחרי ארגסט לא תופיע המכשפה... כה אמר לי הרופא. מקווה שזה עוזר..

רגע, לא הבנתי משהו...

אם מישהי בהריון לוקחת ארגסט, זה לא יפגע בהריון? כך בפירוש אמר לך הרופא??? זה מוזר, כי הרופא שלי אמר לעשות בדיקת דם לשלילת הריון לפני שמתחילים עם הארגסט.

babywishing

New member
כל פעם שלקחתי ארגסט

הרופא אמר לי בפירוש שזה לא מזיק להריון, להיפך אם יש הריון ארגסט מחזק אותו. ככה לי הרופא אמר, לפני שעברתי למומחה פוריות. כנראה שהרופא רצה שתעשי בדיקת דם כדי להיות בטוח אם יש או אין הריון (הלוואי שיש). אבל אולי שווה לחשוב חיובי בדיקת דם כדי לגלות הריון ולא כדי "לשלול"

ריקי בש

New member
ביוץ

כן, לי יש חברה שאחרי שתקופה מסויימת לא הצליחה להרות, נבדק זמן הביוץ שלה ואז נאמר לה שהביוץ שלה חל ביום ה- 28 למחזור. יש כל מיני זמני ביוץ, לא לכולן זה קורה ביום ה- 14 למחזור. אל תתייאשי, תמשיכי לעשות מה שצריך ותקווי לטוב כי בסוף זה כך יהיה. בהצלחה וממתינה לבשורות משמחות, ריקי

למעלה