דיסק יווני

Captain Yahav

New member
דיסק יווני

אם באמת יש פה אנשים שמבינים במזרחית אני צריך לצרוב דיסק עם מוזיקה יוונית, אבל לא כל הפוסומליפי ושלומי סרנגה, כאלה יותר מקצועניים ופחות מוכרים.. ובטח שיש כאלה אשמח לקבל שמות

12אניהיא

New member
לא מבינים במזרחית בכלל

ומה רע בשלומי סרנגה? הרי רק אותו אתה מכיר כניראה.

ta greeco

New member
מסכן הבחור...................

רק שאל שאלה אולי קצת מתבלבל בין יוונית ומזרחית - אבל הכוונה ........ ומותר להתבלבל - הרבה זמרים מזרחיים כתבו מילים ומשתמשים בלחנים יווניים 12אניהיא - קצת סובלנות............. ולקפטיין - המפורסם והידוע - קזנג'ידיס - KAZANTZIDIS יש עוד מאות - תלוי בסיגנון האהוב סטרטוס דיוניסיו . אנגלופולוס מנולים, סטמטיס קוקוטס, ומוקריס, ציצניס וצעירים יותר - נוטיס ספניאקיס, קוקרוליס אנה ויסי ועוד חפש בקאזה - תצמא אלפי שירים בהצלחה

amnonos

New member
איך מתחילים עם מוסיקה יוונית?

הולכים לקאזה - מחפשים rembetika או rebetika או rempetika ומקבלים שלל ראשוני. עכשיו יש לך מבחר אמנים גדול . תתחיל להאזין וכל פעם תחפש יותר על אמן שאתה אוהב. אפשר גם zeibekiko או tsifteteli- סגנונות ריקוד שונים ובודאי יש לך תעסוקה לחודשים הקרובים - אם לא לכל החיים. בהנאה.

F a d i

New member
ואם אתה רציני ורוצה להכנס ממש

למוזיקה היוונית אז אני ממליץ לך על האוספים שיצאו בארץ: 1."אגן הים התיכון","בטברנה" ו-"אצל אנדריאס בחצר" בעריכת שמעון פרנס 2."הופה הופה" 1 ו-2 (5 דיסקים סך הכל) OPA OPA בעריכת פני קינן ודוד פלאי 8 הדיסקים האלה ייתנו לך אינדקציה די טובה לגבי מה אתה אוהב (במיוחד אלה שנמצאים במס'2 כי שם יש גם שירים חדשים) וכמובן איך שהמליץ לך אמנון! בהצלחה!

מוזיקה יוונית

לפי דעתי המוזיקה היוונית היא הכי טוב הבעולם אין על המלך של המוזיקה היוונית סטליוס קזאנדיגס הוא הראשון וגם האחרון אין לו יורשים הקול ההאגדי של המוזיקה היוונית עדיין חי ונושם

משוגעת,,זה מקומך

יש לך כבר שידוך,, יוסי קטנוע לשנכם זמר משותף. האמת הוא גדול מכולם,,, ברוכה הבאה לביתנו הפעיל והשמח. ציון

asi15

New member
לנסיך והנסיכה

לענת ואליקו והילדים חג שמח מהאוהב אסי יחיאל יאסו

spiridula

New member
ציון איפה מופיע?../images/Emo168.gif

ציון, אולי אתה יודע איפה מופיע פטרוס איבריוס באתונה ואם הוא בכלל מופיע?

תשובה ל spiridula

ובכן ידידי, פטרוס הופיע עד לפני כשבועיים עם ניקולופולוס במועדון גרמס באתונה. בפעם האחרונה שדיברנו הוא תיכנן סיבוב הופעות עם ניקולופולוס ברחבי יוון,ברגע שיהיה לי קשר איתו אני הודיע לך. טוב "אני חולה על זה",,אני מקוה שאתה מבין??? ציון

spiridula

New member
../images/Emo140.gifציון תודה

ציון, אחלה, תודה על האינפורמציה, אחד הזמרים הגדולים (לעיני בלבד) ידידתי ולא ידידי

julie7

New member
../images/Emo15.gifספירידולה מי שלא תהייה

הפטרוס הזה..הוא חביב הנשים אז אספר לך עליו קצת הוא הופיע עם גליקריה גם בחרמה בחורף 2001 דומני וגם במדוסה.חורף 2002 זמר בינוני עם הופעה בימתית טובה ...מכוער לטעמי . יש לו אישה וילדים .!!!! יש לי חברה שותפה מקסימה ששמה יעל היא זכתה לתשומת לב מיוחדת ממנו. יש לי גם את המובייל היווני שלו . מעוניינת??? מה עוד את רוצה לדעת שאלי ותעני..בהקדם ...

ג'ולי,,

אני חושב שהגזמת עם מנת המוסריות. סליחה,,אבל את עוברת לרכילות זולה ולדברים אישיים וזה לא יפה. כל אדם יעשה הטוב בעיניו,ואל לנו לשפוט. לדעתי הוא זמר מצויין,וגבר יפה תואר. ג'ולי,,יקירתי,,עצה חברית לי אלייך,היום את מגישה תוכנית ברדיו אזורי, חובה אלייך להיות שקולה ועינינית, ולא להיתעסק עם רכילות במיוחד של אומנים,לכי תדאי לאן הדברים יכולים להגיע. חג שמח שלך ציון קדם

Yasoo

New member
והנה הסבר ללוגיקה...

בשעור מבוא לתורת ההגיון מסבירים לסטודנטים מהי לוגיקה אם אלף זה לא בית וגימל זה לא דלת והא זה לא וו אז... המסקנה המתבקשת: זין זה לא חטא

julie 77

New member
לציון מג'ולי -מהמשרד

ציון ..מעולם לא התערבתי לך בהתכתבויות ובהתכתשויות שלך . תן לי להחליט מה זול לי ומה יקר לי. יש לך מסר בשבילי אז לעיני בלבד . אל תמנה את עצמך לביג- בוס. לא אהבתי את זה ...ציון ...

spiridula

New member
../images/Emo23.gifלגו'לי מו מספירידולה../images/Emo140.gif

גו'לי אהובתי, אנחנו הרי מבינות אחת את השנייה, שמחה על תגובתך והאינפורמציה, מה שזול לאחד... יכול להיות יקר מאד לשני. ומה שנכון הוא שכתבת את זה אלי ולא לאף אחד אחר.
וזו לא רכילות זולה, זו סתם האמת לצערי חג שמח נשמתי דרך אגב התכנית שלך נ פ ל א ה

yuvalhez

New member
לציון

ציון כאן יובל הס מהפורום..אני משקיף בדרך כלל רק מטומטם כמוך לא מבין שג'ולי וספירידולה הן חברות . זה מוסיף עניין ...וצבע ..וחיים... תן להן להנות ..סוף יש כאן עניין ולא רק ריבים

spiridula

New member
../images/Emo24.gifהכל ידוע מראש...../images/Emo8.gif

גולי אהובתי, " הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותו זה לשלם בכאב, אהוב יקר, לא עצרתי אפילו לראות כמה זה עולה לי..." או כמו שאומרים ביוונית: exo ta panda kai den exo tipota יש לי הכל אבל אין לי כלום... lol תודה מכל הלב תגידי, יעל יודעת איזה מזל יש לה?

למעלה