איזה מילים !!! על הבוקר תענוג לקרוא דברים חכמים. ציון
כ כל קטנוע New member 15/4/03 #17 ציון אבכריסטו פרהפולי פילי מו ציון אני נושם וחי את סטליאוס קזנזידיס. אחרי חול המועד אני נוסע לאתונה .אני אבקר את הקבר של קזנזידיס. אני גם נוסע להורים של אתי אשקלוני בסלוניקי.
ציון אבכריסטו פרהפולי פילי מו ציון אני נושם וחי את סטליאוס קזנזידיס. אחרי חול המועד אני נוסע לאתונה .אני אבקר את הקבר של קזנזידיס. אני גם נוסע להורים של אתי אשקלוני בסלוניקי.
F F a d i New member 14/4/03 #9 ברוכה הבאה../images/Emo39.gif...מקווה שתהיי פעילה פה... צדקת מאוד בקשר לקזנתזידיס.. יום טוב
S shabtai2 New member 14/4/03 #11 הפורום מיועד רק למשוגעים ../images/Emo6.gif אנשים נורמלים תחפשי בפורומים אחרים. זה לא חדש שכולנו שרוטים,חסרי מנוח אבל.....זהו המקום לאוהבי המוסיקה היוונית. ברוכה הבאה למוסד הסגור אנחנו נזריק לך יוונית עד לאיבוד ההכרה, ברוכה המצטרפת.
הפורום מיועד רק למשוגעים ../images/Emo6.gif אנשים נורמלים תחפשי בפורומים אחרים. זה לא חדש שכולנו שרוטים,חסרי מנוח אבל.....זהו המקום לאוהבי המוסיקה היוונית. ברוכה הבאה למוסד הסגור אנחנו נזריק לך יוונית עד לאיבוד ההכרה, ברוכה המצטרפת.