דיסק חדש?

כןכן

אתם הדגים,כאילו עמוקים

Freaky Styley

New member
זוועת BTW?

זה דיסק מעולה. את בטח התחלת לשמוע אותם לפני שהם הוציאו את californication ו by the way ובגלל זה זה נשמע לך מוזר. אני בתור מישהו שהתחיל לשמוע אותם מBTW יכול להגיד לך שלדעתי הוא מעולה, וזה הסגנון שבגללו התחברתי אליהם. לא שאני לא אוהב את הפאנק שלהם, ההפך, אבל זה גם מעולה..

lollapalooza

New member
דווקא לא. ../images/Emo13.gif

התחלתי להקשיב להם מקליפורניקיישן, אבל נו, זה ענין של טעם. אני אישית שונאת את BTW. מותר לי.

michaelblum

New member
האמת היא

שיש הבדל גדול בין קליפורניקיישן לBY THE WAY גם בסגנון עצמו.בקליפורניקיישן עדיין מרגישים את הפאנק באוויר. (AROUND THE WORLD למשל) בBY THE WAY ממש לא, זה סגנון חדש לגמרי. אין זכר לפאנק. אז זה לדעתי לא נכון שמכלילים את שני האלבומים האלו יחד.

Eloola

New member
נכון,

לא צריך להכליל את שניהם ביחד, זוהי טעות מרגיזה ונפוצה. גם אני לא מטורפת על BTW.. לא שונאת אותו אבל גם לא משתגעת עליו. לעומתו- קליפורניקיישן מעולה וכמו שאמרת- באמת מרגישים בו עדיין את הפאנק באויר וBTW הוא ממש סגנון חדש ומחודש, והרבה פחות טוב מהקודמים. אבל שימו לב, יהיה יותר טוב בלעדיו אבל משהו יחסר בלעדיו.... מסכימים איתי..??

idanem

New member
מממ

btw הוא דיסק מאכזב, בגלל שכולם ציפו למה שהיה באלבומים הגדולים ו-btw היה קצת שקט לעומת האחרים, אבל עדיין הוא דיסק מעולה! כל להקה משנה את הסגנון שלה כל אלבום, ולפי דעתי, רד הוט התחברו לצד השקט של השירים שלהם כבר מ-bssd, עם שירים כמו under the bridge ו-breaking the girl, ומאז הם עברו לעוד שירים שקטים באלבום הבא שלהם (קליפורניהקיישן) עם שירים כמו scar tissue ו-otherside, ואז הם החליטו ללכת כל הדרך על אלבום שקט כמו btw, אבל עדיין להשאיר חלק מהגוד אולד fאנק עם שירים כמו can't stop.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

מרסדס בנד!!! את רוצה שהם יהפכו לערסים??... ויתחילו לגדל אפרו בחזה? חחחח ....

angel 0f r0ck

New member
האלבום החדש../images/Emo99.gif

אנילא חושבת שהאלבום החדש שייצא להם ימשיך את הקו של by the way ואני גם לא חושבת שהוא יהיה דומה ל-californiation בכלל. אני גם לא חושבת שהוא יהיה כמו אלבומים ה-fאנק הראשונים. יש לי הרגשה שזה הולך להיות אלבום מאוד חדש ,מגוון ומעניין. אני חושבת שיהיו שירים ענקיים ועצבניים. לא יודעת..יש לי הרגשה טובה בקשר לאלבום הזה.

למעלה