דיסק חדש?

מוצארט

New member
דיסק חדש?

הבנתי מקריאת כמה הודעות כאן בפורום, שרד-הוט מתכננים להוציא דיסק חדש השנה. למישהו יש השערות איך הוא יישמע? האם הם ימשיכו עם הפופ כמו שהיה ב-2 הדיסקים האחרונים, או שהם יחזרו לסגנון החדש והטוב - הFאנק. מצפה לשמוע את דעתכם.

easily

New member
תגובה!!!..........

Californication By the Way ושני השירים החדשים מאלבום האוסף: Greatest Hits. זה הדיסקים הכי טובים של הלהקה. עם הסגנון הכי טוב!!!!

Bassיסט

New member
מוצארט צודק...

אני נגיד לא הכי אהבתי את ביי דה וואי ולעומתו אני מעדיף את "חלב אם" לדעתי אלבום משובח מאוד!!!

תוםתום19

New member
אני לא בטוח מתי הוא יוצא

אני לא יודע ממתי האלבום יצא ולא נראה שיש מישהו יודע חוץ מרד הוט אבל הם פירבמו כבר 4 שירים מהדיסק החדש שלהם ולפי איך שהם נשמעים זה צריך להיות דיסק ענק!!! השירים הם:Rolling Sly Stone, Levrege of space, save the population וFortune Faded. שירים ענקיים..

michaelblum

New member
brandy

הוא שיר קאבר להופעות. אני לא חושב שהוא יהיה בדיסק החדש.

תוםתום19

New member
אני מקווה שאתם יודעים שלגיטריסט של

רד הוט, הלא הוא ג'ון, יש קריירת סולו ואם מישהו מכיר את ההופעה שלהם בסליין אז הוא היה יודע שג'ון עולה בדר"כ עם שיר אחד שלו. Brandy זה שיר של ג'ון והוא שר אותו (למי שלא יודע).. לפי מה שהבנתי גם שפלי וצ'אד מנגנים איתו באלבום אז הם יודעים את התפקידים.

lollapalooza

New member
הו לא,

Brandy זה לא של ג'ון, ממש לא
והוא גם לא שר אותו... דווקא אנתוני שר. (ג'ון מלווה אותו, לא יותר מזה.) ופלי ניגן בסה"כ בשיר אחד באלבום אחד של ג'ון, וצ'אד באלבום אחד...

lollapalooza

New member
ואממ

איזה שיר שלו ג'ון שר בסליין
הוא אמנם שר לפעמים, אבל לרוב אלו לא שירים שלו.

michaelblum

New member
תשמעי

השירים החדשים שנשמעו בסיבוב ההופעות של 2004 הם הרב יותר איכותיים לדעתי מהשירים של BY THE WAY. אני מקווה מאוד שרוב השירים באלבום יהיו כך. אני חושב שאפשר להיות אופטימים.

בהנחה שההשפעה של ג'ון על החומרים

בדיסק הבא תהיה מרכזית(בדרך כלל זה ככה. ולמרות שהדס תתבאס עליי-הוא עצמו סיפר שב- BTW הוא היה ב"מוד" מוסיקלי שהשפיע לחלוטין על הדיסק).אני מצפה ליותר "כאסח". לא בטוחה שפאנק אבל פחות הרמוניות משני הדיסקים האחרונים(נראה לי שזה הקו של ג'ון כרגע).

lollapalooza

New member
אני ממש לא מתבאסת...

אני מודעת לחלוטין שההשפעה המרכזית על האלבומים היא של ג'ון, ולכן אני מטילה את האחריות לזוועות BTW עליו. (
) לעולם אין לדעת מה יהיה הקו שלו, מבחינה מוזיקלית, זה מאוד תלוי למה הוא מקשיב באובססיביות באותה תקופה. פשוט צריך להעלים לו את כל האלבומים של הביץ' בויז, שכבר עשו מספיק נזק...

למעלה