דיסנילנד

דיסנילנד

השר גונן שגב יושב על הברחת אקסטות השר צחי הנגבי מואשם בחלוקת תפקידים שלטוניים לחברי מרכז הליכוד השר חיים רמון מואשם במעשה מגונה גם כבוד הנשיא קצב עומרי שרון בדרכו לכלא על עסקאות נדל"נ מפוקפקות של ראש הממשלה הקודם אריק הרמטכ"ל מכר מניות בבורסה הישראלית ערב פרוץ הקרבות פתאום נזכרתי גם באחד, גינוסר, שהיה ראש השב"ק שעשה מליונים בעסקאות עם פלשתינים. שכחתי מישהו? מישהי? האם ייתכן שיש קשר כלשהו, אולי אפילו קלוש בין אמות מוסר ציבורי זיבלוני של נבחרים לבין מחסור באפודים, באוכל, ובמים למילואימניקים לוחמים? לא...לא ייתכן, איגור אומר שגיאדמק יהיה יום אחד שר. והוא ידאג לזה שלא יהיה קשר בין הדברים. איגור גם אומר שהבעיה האמיתית היא שיותר מידי בקלות חושפים את חוסר הקשר הזה, וגאידמק יטפל גם בזה. אני נוטה להסכים עם איגור שהוא קוסון עולם וגם גאידמק לא חסר לו.

קפת

New member
לא הבנתי את הקשר בין איגור וגאידמק

למעט זה ששניהם חובבי וודקה. אנא הבהירי (אבל תיזהרי, אם את רוסיה אמיתית את יכולה לצאת מזה לבקנית) את הקונספירציה המתרקמת. ובהזדמנות זו, הרשי לי להזהיר לכל צופינו בתפוצות, שאני תמיד הייתי בעד החזרת משטר מלוכני.

דיסנילנד?

אני הייתי היום במקום בשם "מעלה עקרבים". זה חינם(מיכל דלק - איזה 500 שקל, אבל זה לא שאני שילמתי). אין תורים של שעה(ועוד יש להם החוצפה לתלות שלטים בהם מצויין שזה תור של שעה). והאחרון, אחרון ובכלל לא חביב, אין מיקי'פאקינ'מאוס שרודף אחריך.

א י ל ה

New member
בטח שכחת

את ראש הממשלה שכחת, המנהיג הדגול, המצביא המהולל, מר אהוד אולמרט, שלא מזמן רכש דירה במחירים שחורגים מטווח המחירים המקובל, ובאופן לגמרי מפתיע, חורגים דווקא כלפי מטה. ובאותו אופן מפתיע, הקבלן ההוא, שמכר בחריגה, זכה לאישורים על דברים שהם, כן, באופן מפתיע, חורגים מהמקובל. זה פשוט חורג אותי, ההצטרפויות מקרים האלה. זו הוכחה לקיום האל. או לקיום אמות מוסר ציבוריות קלושות. אם בכלל. מה שבא קודם. נכון, סווטה, שהצטרפויות מקרים מד-אי-מות כאלה מוכרות לך ממכורתך, רוסיה של הקומראדים? זה עוזר לך לקליטה של העלייה?

קפת

New member
א י ל ה עם רווחים כפולים

ומכופלים. את מ-ד-א-י-מ-ה אותי בבקיאותך ברזי הפוליטיקה והאקטואליה. האם ייתכן שהתחלת לקרוא עיתונים ואולי אפילו, רחמנא לצלן לצפות בחדשות בטלויזיה? כי אם כן, בטוח שסוף העולם קרב ובא. הכינו את הממחטות.

א י ל ה

New member
טפו טפו טפו

חמסה חמסה רחמנא לצלן. השתגעת, בוקובזה, תגידילי? אני עשיתי לך משהו רע, שאת ככה מקללת אותי בעיתונים וחדשות? הא? תיזהרי שאני לא אגיד לך ג'וקים או חתולים או משהו כזה. עכשיו הסכיתי. זה לא שאני שומעת עיתונים או קוראת חדשות. זה שהצחנה הגיעה לי עד לנחיר השמאלי ומאיימת לדגדג לי גם את הימני, וזה, זה כבר סימן שהמצב ממש בקקד, כמו שאומרים בצנעָה. כשהמיץ של הזבל מגיע לנחיר, זה אומר שכולנו ספוגים בחרא מכפרגל ועד אף. ולזה, מה לעשות, אפילו אני חייבת להגיב. לפני שזה יגיע לי לפריזורה. כי אני מוציאה הרבה כסף על הרעמה האדומה שלי ואף דביל מושחת לא שווה את זה. אז אני אומרת, מספיק עם הגועל נפש הזה. אני אומרת, מספיק לקרוא מושחתים נמאסתם מתוך כורסאות מרופדות. אני אומרת, מספיק להגיד מה אני יכולה לעשות. אני אומרת, חייבים לעשות ויפה חצי שעה קודם, כי אוטוטו, אבל ממש ממש אוטוטו, כל תנועה קטנה שתעשה גלים כבר תחנוק אותנו. הרגע הגיע. הכתובת על הקיר. זה או אנחנו או הם. מה את אומרת, סווטה, תבואו את ואיגור ונלך לשרוק בבית כנסת, שיישמע הקול וירעדו הלבבות*? * כן, לבבות. במקור. לא לביבות. זה שייך לחג אחר.

חטא השכחה או סניליות מתוך זיקנה

ביביהו עם המתנות ושרותי הובלות של קבלן בשם יגאל עמדי והמאסטר הגדול מכולם דרעי , ההוא מהטרילוגיה: דרעי בהר חוצבים. אין לזלזל בשלטון מונרכי, יש בו יתרונות לרוב, קודם כל קשה לגלות שחיתות , זה כמו אבק מתחת לשטיח, לא רואים אז לא קיים, ככה אומר איגור, וחוץ מזה, השליט לא מתחלף כל הזמן אז מפחדים להתעסק איתו ואז יש פוליטיקה נקיה.

זה בגלל זו מדינה של יהודים

ולבנטינים, בגלל זה. הרי יהודים התמחו במשך 2000 שנות גלות ברמאות של השליט כדי לשרוד [לא בגלל שזה קו אופי יהודי], אז כבר שיהודי יושב ליד מערה מלאה באוצרות שלא יקח א-שטיקל זהב לכיס שלו? ותרבות הבקשיש הידועה לשמצה שאחינו הלבנטינים ובני דודינו המקסימים. כאילו מה? באיטליה יותר טוב?

א י ל ה

New member
מה זה איפודים לכל הרוחות?

זה זה מהשיר הידוע של שקיות הצי'פס, "כל שעה כל שעה איפוד נאנו כל שעה"?

ipod

ציוד סטנדרטי לחייל צפונבון. טעות מקלדת, ערפי את ראשי, השפילי אותי, מי אני בכלל, סתם כלבה רוסיה.

א י ל ה

New member
למה מגזימה סווטה?

אפשר סתם לתת לך בונזו מורעל. ואני סתם תהיתי אם פספסתי משהו בציוד החדשני של צהל. ככה זה כשנמנעים מחדשות. השאלות האלה עולות. סאמק.

גברת לנה המתוקה

אני שונא פוליטיקה ובטח דיונים משמימים על IPOD ובעיקר שלא היה לחיילים את מי לזיין כשהם נכנסו לכפרים הלבנוניים. חשבתי את לא מבינה כלום, רק איגור. היתכן שצומחת כאן מנהיגה עממית דוגמת לֵך וַאֲנַסֶּה?

גיי דה עמק

עוד אחד שהישראלי המצוי ישכח עוד יומיים שהוא הקים עיר אוהלים בשבילו. נרלי הוא ואביגור ליברמן רצים לכנסת ואיבט עוד יהיה בדיוק איזה שר בכיר וגאידמק שר אוצר. כלומר אם הבדיחה של המלחמה האחרונה שעלתה בחיים של אלפי פצועים ומאות הרוגים [לא לשכוח שגם חזבאללה הם בני אדם, אפילו אנחנו לא אוהבים אותם] תהיה הבאת המושג שחיתות אד-אבסורדום, אני מתחתן עם סווטלנה למה יש לה איגור שיכול ליצור קשר עם גאידמק שהוא אולי חבר של ליברמן. תמיד אהבתי חזיר, דג מלוח וודקה[איכסס וודקה]

איגור מתנצל

איגור אומר שהוא טרוד כרגע מעל הראש ולא יכול להתפנות לדון בסוגיה מעל דפי הפורום, הוא רץ לבחירות למועצה איזורית חבל הבשור, יש לו בעיות עם דילרים מקומיים ברמלה, והוא בכלל בתורכיה שם הוא מנהל מאבק השתלטות על מניות של חברת קבלני עפר ובניין חרירי בע"מ מביירות, הנסחרות בבורסה התורכית. אין לו זמן בשבילך.

שאיגור יביא פיסטוקים מתורכיה

ואז אולי נסלח לו. שיהיה מה לפצח עם הוודקה וזה. ואגב, נראה לי שזנחנו להתמיה את נושא הלאמות הצה"ליות. האם מישהו מכיר אישית חייל שחתום על לאמה? אם לחיילים לא היה מה לאכול (טוב נו, חלוץ הטייס הגיבור בטח חשב שרובם לא ישובו הביתה כדי לספר על זה) אז מה קיבינימאט נישנשו בעלי החיים הבוליביאנים המסכנים? ולסיום, האם יש מש"קי לאמות בצבא? הסוגיה טורדת את שלוותי, אבל חיים חרמנון גנב לי את ההצגה. הוא בטח מתבאס נורא שהמלחמה נגמרה

למעלה