דיסנילנד

ומשתינות וגם מחרבנות

ולא תמיד נקטר האלים בין רגליהן.

בוגו דארלינג

אני מעולם לא זכיתי להנאה האמיתית של להיות בין שתיכן ממש בין הסדינים, אז למה שאשרת אותך כקו טלפון לשיחות אירוטיות ביניכן?! זה לא מעניין, זה סתם "קוקטיזינג" מבחינתך. זה שיש לכן משהו עם בן אוזיליו [מי זה יא חנטרישיות] אבל יש את מכשיר הפלא המעניק השכלה בחינם לחסרי ידע והבנה, אז גיגלתי. דר' משה בן אוזיליו ממקימי גדוד 890 של הצנחנים.

גונג דארלינג

זה די תמים מבחינתך לחשוב שיש רק בן אוזיליו אחד. ואגב, לא זכור לי שאי פעם קפת ואני היינו מתחת לאותו סדין, אלא אם כן זה קרה בגלגול קודם באיזה קבר אחים בפונאר, אבל שם, למרבה הצער, דומני שלא היו סדינים. ואם כבר ציינת קוקוטיזינג, האם אתה מודע לכפל הוואגינות של קפת? האם אתה ער לכך שפיצול אישיות יכול להתחיל מתחת לחגורה? אני מציעה שתהרהר בזה. ותזרום.

רגישה, נורא רגישה

זה מה שקורה שקונים צ'אקרות* בשוק הכרמל או מבזבזים זמן אצל איזה מקובל שמחנטרש לך על שורש נשמה ובאותה הזדמנות שודד לך את הארנק. אני מודע היטב לכפל ואגינותיה, רק אני לא ממש זוכר איך זה קשור ל"תגיד לחברתך.. וגו'" כאילו אם אני מדבר עם קפת אני מדבר עם הואגינה של בוקובזה? בוגו, ידידתי הגדולה מן המרפסות, אני זורם.
* סוג של תבלין שהחלו לייבא לארץ בחמש השנים האחרונות ויש לו נטייה לעודד התעטשויות.

לא מספיק לזרום

צריך לזרום בשאנטי. אם אתה מדבר עם קפת ודאי שאתה מדבר עם הוואגינה של בוקובזה, השאלה רק איזו מהן. אני, לפני שאני פונה אליה, קובעת עם המתקשרת שלי שתגיד לאיזה צד כדאי לפנות. ואגינת ימין מייצגת את אנרגיית ין והשמאלית קשורה לאנרגיית יאנג. לכן, בימים שבהם אני מעדיפה להתחבר לצד הנשי של קפת אפנה לואגינת שמאל. אני בטוחה שזה ברור. כמו כן הרשו להמליץ. לשיפור הזוגיות ולהגדלת השפע הכינו סלט של חסה, קליפות בוטנים ואבנים אנרגטיות. שטפו את החסה היטב תחת מים זורמים וקרירים והניחו לה להתייבש. לאחר מכן קרעו את העלים בידיים והניחו בקערה כתומה. טלו חופן קליפות בוטנים (לא החיצוניות המחופסות, אלא הדקות האלה שבאמצע), מוללו מעט ובזקו מעל העלים. ברפואה האיורוודית הבוטן נחשבת למזון מזיק ובסלט שלנו הקליפות מייצגות את ההתקלפות מהאנרגיות השליליות. גרסו את האבנים (אמאטיסט ומונסטון יתאימו במיוחד) לפרורים גסים והוסיפו לסלט. תבלו בשמן עיסוי ובמעט מלח. הגישו באהבה. בתאבון.

הפעם האחרונה שהייתי בשאנטי

אושפזתי לכמה ימים בגלל עודף שאנטי, זיוני שכל ותסמונת ניו-אייג'יות טיפוסיות של: כזה, כאילו, אור, התחברות, ריקודים שבטיים ומסאג' מכאיב ללא התפרקות נאותה. אז אני ושאנטי לא מתחברים. טיפ למבטח, איך את מרסקת את הקריסטלים, ניסיתי ושברתי שני פטישים עליהם והם עדיין לא מרוסקים. אגב בתרבות שלנו הקליפות מייצגות את הקליפעס, כוחות הרע, שהמקובל ששפכת לו הרבה כסף טען שהוא משחקק אותך מהן.

עזבו אותכם מהגיון, עשו לי טובה,

אני בקטע של אור ואהבה מי שחפץ לקרוא מאסת ניו אייג' מזוקקת מהסוג הקלאסי שיקרא את

רסקול

New member
נתתי לואדים לקרוא לפניי

הוא הסמיק, החוויר, התנפח בפנים וחטף התקף צחוק שכמעט חשבתי שהוא הולך למות. אחרי שהוא גמר קצת לצחוק הוא שוב פעם חטף התקף צחוק, ואז נתן לי לקרוא בזמן שהוא תקתק אותי מאחורה וצחק בלי הפסקה.* אני הוטרדתי בשאלה איך בחורה אינטיליגנטית כמו הבוגונווילה קוראת זבל כזה ועוד מפיצה אותו כמו וירוס ברשת. *הרעידות ממש עשו טוב לנקודת הג'י שלי.

מה זה "נטורל" ?

את מתכוונת הם משחררים ת/לאמה לרוץ, ואז כמו זאבים/אריות/נמרים הם רצים אחריה, אחד קופץ לה על הגרון ועם הכתרים שעלו לו אלפי שקלים הוא חונק אותה, בעוד שחבריו עם התותביות או השתלים קורעים חור בבטנה ומתחילים לאכול כל מה שהם מוצאים בה? וואוווווו

ובכן,

למרות שהתיאור הציורי קוסם מאוד, למיטב נסיוני האינדיאנים היקרים מבשלים אותה בסיר. בלי טחינה, בלי לאפה ובלי אמייאת. מה אתה חושב, שיש להם זמן שם בהרים לשטויות האלה? מה גם שבבוליביה לא גודלת טחינה. אפילו טחינה אורגנית לא. היית מאמין?

למעלה