דיסט

grassus

New member
דיסט

אני מחפש דיסט חם שידע לתת בראש אבל אם אני ארצה יותר רך ייתן לי גם אבל לא למטאל... בנתיים הפדאל היחידי שעלה לי זה הטונבון הוט בריטיש כי הדגימות סאונד באתר נשמעות טוב עוד שבוע בערך אני אהיה בת"א ואני יעבור בלא מעט חנויות.. בקיצור מה יש לכם להמליץ לי עד 1000 ש"ח?

The Walrus

New member
כתבתי על זה מאמר פעם

http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=212&msgid=89703200 בגלל שבסוף זה עניין של טעם, חנויות שכדאי לבדוק: כלי זמר: טונבון, סילבר דראגון וקארל מרטין (אם הם עוד מייבאים אותו...) בודגוב: טי רקס (מומלץ בחום...) מיוזיק סטור: ויז'ואל סאונד (יש את הjekkle and hyde שלהם למכירה בפורום), rat וטונבון רעש געש - keeley (מודים של בוס או פדאלים עבודת יד), ואולי יהיה להם עוד משהו מעניין של piggyfx או של zvex. מיוזיק סנטר נדמה לי - אלקטרו הרמוניקס (ביג מאפים למיניהם). וזהו בעיקרון...

grassus

New member
אני יודע איפה

אפשר להשיג את הדברים ואני אהיה כמעט בכל החנויות האלה השאלה שלי זה על מה בדיוק להסתכל?

The Walrus

New member
תשמע

זה עניין של טעם. תנסה הכל, תספר לנו על ההתרשמויות שלך... אז נוכל להמליץ והכל. אבל בינתיים? רק תוודא שניסית ה-כ-ל.

grassus

New member
אז זהו שאני בעצם שואל

מה לבדוק? אם יש דגמים ספציפיים כי אני לא אלך ואבדוק כל פדאל בטווח מחירים האלה גם אם אני ארצה

למעלה