דיסטורשן jcm800

guitaroman

New member
דיסטורשן jcm800

איזה דיסטורשן פדל היום מזכיר את הדיסטורשן של המגבר הזה או ה valvstate של שנות ה80?

eran377

New member
לא לגמרי הבנתי את המשפט שלך...

מה הקשר של הטונבון לגיבסון?

yotamn9

New member
אמממ

אני חושב שהוא התכוון לזה שטונבון-גיבסון-מארשל זו שלישיה שמתחברת טוב. יעני משלים את החיבור של גיבסון ומארשל.

eran377

New member
רגע

במידה ויש גיבסון ומארשל, מוסיפים טונבון וזה משלים את החיבור של הגיבסון והמארשל לגיבסון ומארשל? שים לב לניסוח שלך אחי

guitaroman

New member
דווקא שמעתי אותו->

בכלי זמר והוא לא נשמע מדהים, נשמע טוב,אבל לא מה שציפיתי ניגנתי עם גיטרה שראבל על מגבר הוט רוד פנדר מנורות יכול להיות שזה בגלל המגבר לא יודע אבל שבאתי הביתה הדיסטורשן של המגבר שלי valvstate 8020 נשמע יותר טוב מה אני יגיד לכם..

The Walrus

New member
זה מוזר כי

הוא מתאים בדיוק למשימה. גם אני ניסיתי אותו בזמנו בכלי זמר ולא אהבתי. כנראה בעיה אצלם.

RoieL

New member
אני יודע,

רק שיבין שהדיסטורשן במגבר שלו לא כ"כ חרא, לטעמי לפחות. דיסטורשן מרשל קלאסי.

eran377

New member
זה לא בדיוק מרשל הקלאסי.....

אם אתה שואל אותי, הדיסטורשנים במגברים החדשים של מארשל דיי עלובים.

RoieL

New member
מסכים בהחלט, רק שאני דיברתי

על הוולווסטייט 8020 [אם זה מה שאני חושב שזה- ה- 80W עם שני ספיקרים?] שיוצר עד אמצע שנות התשעים. לטעמי הדיסטורשן שלו מצויין.

eran377

New member
לאחי יש אחד כזה.

והדיסטורשן שלו בכלל לא מי יודע מה... עם כל הכבוד למנורה שיש במעגל. טוב, עניין של טעם.

RoieL

New member
כנראה

מן הסתם דרייב של חלילית ששמעתי היה ברמות יותר טוב, אבל המגבר לא רע. זה בטח משנה גם באיזו מנורה אתה משתמש ואני מתאר לעצמי שכל מגבר ישמע קצת אחרת [או שלא?]

doc monti

New member
ממש לא

הדיסטורשן הוא סוליד סטייט, הוא לא נוצר מעומס על המנורה. המנורה רק מוסיפה הרמוניות לדיסטורשן שנוצר.

למעלה