דיסטורשן/אוברדרייב

shlomke4

New member
דיסטורשן/אוברדרייב

אני יודע חרוש.. אבל אני אעשה את זה קצת שונה הפעם.. זה כבר נהיה קצת מטופש לשאול איזה דיסט/אובר נשמע הכי טוב.. מה שאני רוצה זה פשוט ללכת לשמוע בעצמי.. אבל אני אשמח לקצת עזרה במיקוד החיפוש, כלומר: איזה פדאלים הם הבולטים והנחשבים ביותר? (שאני אדע במה להתמקד) מה מחיריהם? איפה ניתן להתרשם/לקנות? שווה/לא שווה להזמין פדאלים דרך האינטרנט? תודה מראש לעונים!

yoni162

New member
קצת קשה לענות

אם היית מצמצם קצת את התחום (דיסטורשן *או* אוברדרייב) היה אפשר להמליץ לך על דברים ספציפיים..אבל אני לא מבין אותך. אתה אומר שאתה הולך לשמוע בעצמך, אז בשביל מה למקד כשאתה אפילו לא יודע מה אתה רוצה? דיסטורשן או אוברדרייב, אלה שני דברים שונים. אם כבר אתה הולך לחנות, תנגן על כל מה שיש להם (או על כל מה שיתנו לך). זה לא עולה כסף (אלא אם כן תשבור משהו). מה זה משנה מה הפדאלים ה"בולטים"? אם זה לא "בולט" לא תקנה? אם תסגר על איזה סאונד ספציפי ששמעת באיזה אלבום או שיר, יהיה אפשר למקד אותך לפדאל ספציפי, ואלי אפילו ל-setting מדוייק..אבל אם אתה הולך להתרשם, אתה רק תרוויח מלשמוע כמה שיותר סוגים של פדאלים. איפה אפשר להתרשם/לקנות? מן הסתם בחנויות.

terje

New member
הכל יחסי

כמה כסף יש לך? ואיזה סגנון סאונד אתה מחפש? השוק הזה מוצף בדברים טובים... ודיסטורשיין ואוברדרייב הם די שונים אחד מהשני, מקד את השאלה שלך - ויהיה יותר קל לתת לך תשובה. More

shlomke4

New member
תורת היחס

כסף - לא הייתי מתנגד כמובן לשלם פחות.. מצד שני, אין מצב להתפשרות על סאונד. סביר להניח שאם אני אדלק על משהו לגמרי.. הכסף לא ילקח בחשבון (להוציא מצבים קיצוניים במיוחד..) סאונד- כאן זה קצת יותר קשה... אני מאוד אוהב את הליד של זפלין ושל גאנז אבל גם הייתי רוצה להפיק מהגיטרה סאונד דומה לשל אריק ג'ונסון (אם זה אפשרי בכלל עם הלס פול שלי..) מצד אחר לגמרי.. לא הייתי מתנגד לנגן לכלוך גראנג'י (alice) , או הנדריקס.. שגם די מלוכלך.. יש משהו שיכול לענות על כל הצרכים הנ"ל בצורה טובה? או שזה יצטרך להתחלק לשני פדאלים? (גם זה בא בחשבון.. כמובן שהם יקנו בשלבים, אבל זה הגיוני.)

The Walrus

New member
יש הרבה אפשרויות

כמו שפירטתי בהודעה שלי. הייתי מציע לך לצאת לסבב חנויות, לנסות הכל: טי-רקס, טונבון, סילבר דראגון, ביג מאף, רט, ויז'ואל סאונד, כל מה שמציעים לך תנסה... בחר מה שאתה הכי אוהב. קשה למצוא דיסט אחד שעושה את כולם, אבל לדעתי עדיף דיסטורשן אחד טוב מאשר שתיים לא משהו.

למעלה