דיסטורשיין

Papito

New member
דיסטורשיין

עשיתי היום סבב בחנויות בקשר לקניית פדל דיסטורשיין המטאל זון הוא כבד מדי בשבילי נגנתי על אפקט של חברה לא מוכרת אבל שם הדגם היה פסטרמה (בחיי) שהוא היה דווקא נחמד מאוד למחיר שלו (200) אבל רציתי לשאול אם בטורבו דיסטורשיין של בוס אני יכול לעבור למצב של אוברדרייב שזה בעצם הסאונד שאני מחפש ואם עדיף לי ללכת על הפסטרמה (מה זה השם הזה לעזאזל)

גילדורי

New member
סלאמי...

אוברדרייב יש בכל מגבר מסכן ולדעתי פשוט תנסה באיזה חנות את הבוס

ram liran

New member
אוברדרייב יש בכל מגבר מסכן???

דווקא בד"כ יש דיסטורשן, ובד"כ הוא די מחורבן. דרייב טוב אתה תמצא ר-ק במגברי מנורות. דרייב טרנזיסטורים, מה לעשות, זה פשוט לא אותו הדבר. אני מת על דרייב מנורות. אני לא יכול לשמוע דרייב טרנזיסטורים. Ram-bo

ram liran

New member
חחחח!

זה בסדר, גם שלי הומו. הוא עושה אוברדרייב גם בלי אפקט (רק שהוא לבס!
) Ram-bo

Sham 69

New member
חחחחחחחח ..

אני חייב להודות שנקרעתי עכשיו מצחוק, ואני עכשיו על הרצפה .. חחחחח "פסטרמה" ..

תשמע MXR

500 שקל בישביל קופסה בגודל של טוייסט(החטיף)וכפתור ושווה כול אגורה

ram liran

New member
מה בעצם אתה מחפש?

כמובן שעל כל דיסטורשן אפשר לנגן הכל, אבל יש דיסטורשנים שיותר טובים לליווי (כמו המטאל-זון, שהוא לליווי כבד במיוחד) או לסולואים (DS-1 למשל). היחידי שאני מכיר שיכול לבצע את שתי המשימות בצורה טובה (אבל גם הוא עדיף לסולואים מאשר לליווי) הוא הראט, אבל אני מסופק אם תמצא אותו. בכל מקרה, ההמלצה שלי היא הטורבו-דיסטורשן של בוס (DS-2), כי אני אישית די אוהב אותו.
קח את הגיטרה שלך לחנות ונסה. יש אלפי סוגים של דיסטורשנים. Ram-bo

The Exorcist

New member
הפסטרמה בדבש?

ואובר דרייב נורמלי יש רק במגברי מנורות (כמו שרן אמר)

אוברדרייב

המטאלזון גמיש בצורה מדהימה ולא רק למטאל [בטח ובטח שלא רק או בעיקר לליווי] אבל אם אתה רוצה גם דרייב תלך על הJACKHAMMER של MARSHALL.

למעלה