דינק 200 או גויריידר 200

itai199

New member
לא רלוונטית בכלל... לקימקו הנ"ל אין מיגון רוח

בכלל, לעומת המיגון של הג'וי רייד שהוא עדיף בכמה וכמה מונים, והוא יהיה נוח יותר בכביש המהיר (תנסה לנסוע חיפה תל אביב על 120 קמ"ש ללא מיגון רוח) ונוח יותר לשניים. עוד 10- 15 קמ"ש במהירות הסופית (בהנחה שהקימקו לא מזייף יותר מדי,ותאמין לי הוא מזייף יופי) לא שווים את הנוחות והיכולת שיש לג'וי רייד. קח גם בחשבון שטיפול גדול בג'וי רייד הוא כל 12K ק"מ ובקימקו כל 8K ק"מ ולכן העדיפות גם בתחום הזה היא של הג'וי רייד,וגם הוא טיפלה יותר אמין מהקימקו.....(בעצם הרבה יותר אמין). לכן העדפה שלי היא הג'וי רייד ואחרי שהGS500 ימכר אני יחפש אחד..... נ.ב הגדר בבקשה הבדלי יכולות??? היו לי את שני הכלים(ג'וי רייד 150,וB&W 250) ועדיין לא חושב שההשוואה רלוונטית.

ששאול

New member
מצחיק

אני הייתי בטוח שהB&W עדיף ללא כל השוואה אני רכבתי על 2 הכלים (נסיעות מבחן לא נסיעות ארוכות או אחזקה ארוכה של הכלי) ובB&W הגשתי תחושת כביש יותר טובה, מהירות יור גבוהה, ובכלל הוא 75 סמק יותר היה לי ברור 40% יותר בסמק שללא ספק הוא מושך יותר, ואם הרבה יותר כח יש לי גם 2 חברים שאחד עם BW והשני עם גוי רייד ולשנהם ברור שהBW יותר טוב אשמח לשמוע אם עוד מישהו מסכים לדעתך כי אני ממש חושב לקנות במבצע הזה את הBW ולפי מה שאתה אומר עדיף את הגוי רייד...

yoni3003

New member
אני מאמין שאתה יכול להוציא מהם את הB&W במחיר

זול יותר או לחלופין לקבל הטבות מרחיקות לכת

itai199

New member
הB&W יותר טוב במה???

חוץ ממנוע אין שם שום דבר שעדיף על הג'וי רייד,והמנוע עדיף רק בכוח אבל באמינות הוא לא משהו בכלל. תא המטען של הג'וי רייד גדול מהקימקו,הרצפה של הג'וי רייד שטוחה לעומת "מנהרת השלדה" שיש בקימקו,תנוחת הישיבה ומבנה הקטנוע בג'וי רייד מאפשרים לך לשלוח רגליים קדימה ולשנות תנוחה הרבה יותר מהקימקו. אבל אם הקימקו עושה לך את זה ,אז תבלה!!!!

YAMAHA R1

New member
מה אתה מקשקש איתי. אתה היית מאוהב ב- BW שלך..

אני זוכר איך אהבת אותו ושיבחת אותו והמלצת עליו. בשלב מאוחר יותר אתה גם הרכבת לו משקף מעוצב ואמרת ש"זה הופך את הקטנוע המדהים הזה לכלי בינעירוני מעולה". יותר מאוחר גם קישטת אותו במדבקות של גולגולות ועצמות- את זה דווקא לא אהבתי. ממש השקעת בו. ושאני לא אזכיר לך איך היה לך קשה להפרד ממנו כשמכרת אותו... אז פתאום יש לך כל כך הרבה טענות עליו?... מוזר... אני חושב שאם מרכיבים על ה- BW את אותו משקף שאתה קנית בזמנו במחיר של כ- 600- 700 ש"ח אצל היבואן ניתן לקבל כלי שחוץ מנוחות ומיכולת נשיאת מטען ותאי אכסון, אולי גם אבזור, עולה על הג'וירייד בכל פרמטר אחר להשוואה. ככה גם ניתן להתגבר על הבעיה העיקרית שלו שהיא היעדר מיגון הרוח.

itai199

New member
צודק אהבתי אותו עד שנשבר לי הקראנק ועלה לי

5K ש"ח כדי לסדר אותו ומאז היו יחסי אהבה שנאה לקטנוע ולכן נמכר. וגם את הג'וי רייד שהיה לי אהבתי וטיפחתי אין קשר בין זה לבין שהBW פחות טוב מהג'וי רייד בהרבה תחומים שבהם קטנוע אמור לככב(אתה אפילו כתבת את זה). את מיגון הרוח אתה פותר אבל תנוחת הישיבה ומקומות האחסון הטיפולים התכופים יותר והאמינות הלקויה בחלקה(יכול להיות שנפלתי על קטנוע דפוק אבל שמעתי על הרבה מקרים) לא תפתור בחיים,אלה אם כן תחליף קטנוע. אתה רכבת על אחד מהקטנועים המדוברים? נ.ב המדבקות של הגולגולת הודבקה בגלל שהמשקף נסדק בחלקו השמאלי וזה הסתיר את הסדק ואת הדבק ששמתי. אבל טוב לשמוע פידבקים.

רק שתדע לגוייריידר יש המון גם בעיות

הכל תלוי במצב הקטנוע של המוכר. ( אני מניח שאתה קונה משומש ).

הג'וירייד מתאים מאד למתחילים...

אם מדובר בקטנועים חדשים, אז בדרך כלל המתחילים חסרי הניסיון קונים את הג'וירייד...

yohaim2

New member
יש הבדל בין מתחיל מבחינת כישורי נהיגה

לבין מתחיל מבחינת מתחיל בקטע של הבנה איך לקנות. הג'וירייד כלי חמוד לאללה,והוא נחשב לאמין,לפי מה שאני יודע. יש לג'וירייד יתרונות על ה-B&W וה-GD,כמו שיש להם יתרונות עליו. הכל תלוי במה דורשים מהכלי. אני חושב שהג'וירייד הוא כלי טוב,שהוכיח את עצמו. כשקניתי אותו,אמרו לי במוסך שבדק אותו,שהכלי במצב מעולה. והנה כמה שבועות אחרי-החלפת אטם ראש מנוע. אז אני לא מבין גדול באיך באמת בודקים כלי(למרות שהוא נלקח לבדיקה במוסך,ונהגתי עליו במשך כמה דקות לפני הקנייה),אבל עדיין,לכלים יד שניה תמיד,אבל תמיד יהיו ריג'קטים. מה עדיף,לקנות GD/B&W ושהסלילים יישבקו לך אחרי כמה חודשים? נופל בדיוק על אותו משקל,מה גם שזו בעיה מאוד ידועה בקרב הכלים הללו.

אין ביסוס לדבריך.

קודם כל, אפילו במבחנים נאמר כי הג'וירייד מתאים מאד לרוכבים מתחילים. הוא מספק את הדרישות הבסיסיות. לכן יש שאוהבים אותו. אישית אני רוכב בעל ניסיון רב ויש לי דרישות גבוהות יותר. אגב, הסלילים יישבקו אחרי כמה חודשים ? זו קביעה נחרצת שאין לה ביסוס וזוהי הכללה די רצינית. לכן היא מוטעית.

בועז בר

New member
יש ביסוס לדבריו.

הסלילים ישבקו אחרי זמן לא רב. (אלא אם כבר שבקו בעבר והוחלפו ב'מחוזקים') זו קביעה נחרצת שיש לה ביסוס.

ראיתי. ואתה טועה.

מתוך 16 אנשים שהשתתפו בסקר, רק שלושה אמרו שהסלילים שבקו חיים. אז איפה הביסוס לדבריך ? והכי מעניין שהרוכבים עם הסלילים ששבקו חיים, בכל זאת נתנו ציונים טובים מאד לקטנועים שלהם. רבים מאד החליפו מנועים בגלל אי טיפולים, שמן, רכיבה אגריסיבית ולא אחראית. זה הכל עניין של מדגם.

למעלה