דינק 200 או גויריידר 200

biranit35

New member
דינק 200 או גויריידר 200

תגובות בעד ונגד יתקבלו בברכה

ג'ויירייד 200 היה לי ואני ממליץ בחום

אין לי מילים טובות או רעות להגיד על הדינק, מפאת חוסר ההכרות. חבר שעבר חוויה לא נעימה עם עופר אבניר, סאגה שנמשכה כחצי שנה סביב בעיות רבות מאד עם האקסייטינג 500 שלו, גורמות לי להליץ שלא לעבוד איתם. מקרה אחד, יש וודאי רבים שחוו אחרת. עם מטרו לא היו לי בעיות, להיפך אני קונה אצלם קטנוע שלשי בימים אלה ומרוצה מכל נקודת השקפה.

itai199

New member
מצטרף לשאלה+ מהי מהירות שיוט וסופית של

כל כלי. ומרווח טיפולים בדינק.

dts

New member
נסיעת מבחן עשית ?

ספורי ניפלאות היבואן ו 1000 שקל פחות בשנה בטיפולים לא ממש ישנו לי אם הכלי לא טוב לי ברכיבה. בטיול למטרו תנסה את ה HD200 על הדרך.

yoni3003

New member
כבעלים לשעבר של גוי רד שניגנב

וכמי שבדק את הדינק החדש בהחלט הייתי הולך על הגו'י רד כי הוא יותר נוחויותר חזק ומהיר ובכלל זה קטנוע מנהלים וזה לא.יותר נכון להשוות מול הHD200 כי זה סגנון אחר של קטנוע. בכל מקרה אם תרצה ללכת על סאן יאנג עכשיו ריכזנו כמה חבר'ה קנייה וקבלנו הטבות (אני לקחתי VS) די טובות אז תשלח לי מסר ואני יפנה אליך את הסוכן שמולו סגנו עיסקה. אז או שתיתקשר אלי או שתשלח לי מסר עם הטלפון שלך ואני יעביר את זה הלאה בכל מקרה שיהיה בהצלחה ותעשה ביטוח מקיף מנסיון זה ממש כואב כשאין לך מקיף וגונבים לך (-: בהצלחה יוני 054-6200501

yoni3003

New member
הVS עלה 14400, אתמול קבלתי

ועכשיו אני בהרצה... אני מאוד מרוצה לבנתיים (40 ק"מ) אם תרצה אני יכול לעזור לך בלקבל הטבות מכיוון שעשינו קנייה מרוכזת של כמה חבר'ה.. תשלח לי מסר עם הטלפון שלך ואני יעביר את זה לאיש קשר והוא יחזור אליך וגם אתה תוכל להינות מההטבות כמו תשלומים והנחות מיוחדות על אביזרים. בכל מקרה שיהיה לך יום כתום (-:

yaboosh

New member
אני קיבלתי היום את ה VS שלי ,אחלה כלי....

תתחדש סע בזהירות!

duduzaar02

New member
תודה אבל כבר יש לי VS משלי...

סתם התעניינתי כמה הנחה על חדש אפשר לקבל בקומבינה שארגנת. שלי אגב יד שניה (עם 1300 ק"מ, שלושה חודשים על הכביש, עלה 12,700). ואכן גם אני מצטרף להתלהבות מהכלי.

אל תיגע בדינק../images/Emo70.gif

יש לי כזה, ואני מוכנה לתרום אותו לצורך ניסויים בנבלות

trekatom

New member
אולי תואילי לפרט מעט ../images/Emo35.gif

לגבי הדינק.. האם זהו דינק 200 ? איזה שנתון ואילו צרות כבר חווית ממנו ? מעוניין מאוד בתגובתך משום שאני מחפש כרגע קטנוע מנפח 200 והדינק הוא הדגם שבחרתי להתמקד עליו בחיפושים...

יום חמישי, הזמנתי גרר

והוא טען שבדינק הוא נתקל יותר מידי... בוא נתחיל עם זה שהיו לי תקלות שלא אמורות לקרות בשום פנים ואופן, וקרו לעוד מספר של דינק 200, ולגרנד דינק של אחד המוסכניקים.... אם החלטת דינק 200, אני רק יכולה להגיד לך אמן, ובהצלחה.
יולי

iyehuda

New member
את יכולה קצת לפרט על איזה בעיות מדובר

זה ממש לא מסתדר לי יש להם את אותם מנועים ויחס העברה של הדינק גורם לדינק להתאמץ פחות ( פחות מהיר מהגויירד ) ולמשוואה הזאת תוסיפי את המובי ,גוקי,הרואיזם האמינים ביותר מבית קימקו איך זה שהדינק לא אמין כמו שכבר רשמתי ,אשמח לקבל פירוט על איזה בעיות מדובר

ששאול

New member
B&W

הודעה שכתבתי לפניי 2 דקות ונראה לי רלוונטית גם לכאן: הייתי שבוע שעבר במוסך שלי לטיפול ואמרו לי שB&W חדש שנת 2007 עולה קצת פחות מ18000 על הכביש לעניות דעתי הגוי רייד 200 עולה אותו הדבר או אפילו מעט יותר (זה אני לא בטוח 100% צריך לברר) בכל מקרה גוי רייד 200 הוא למעשה רק 176 סמ"ק ויש הפרשיי יכולות גדולים בין 2 הכלים אני באופן אישי הייתי לוקח את 2 הכלים לנסיעת מבחן ומכיוון שכבר רכבתי על שנהם הייתי לוקח את הB&W...

למעלה