דיני חברות

etiiii

New member
דיני חברות

מישהו יודע איזה מהפקודות/חוקים הבאים צריך להביא למבחן: 1. חוק החברות, תשנ"ט - 1999 ; 2. פקודת החברות [נוסח חדש], תשמ"ג – 1983 ; 3. פקודת השותפויות (נוסח חדש), תשל"ה - 1975 ; 4. פקודת האגודות השיתופיות, 1933 ; 5. חוק העמותות, התש"מ- 1980 ; 6. תקנות החברות (פירוק), התשמ"ז – 1987 ; 7. חוק ניירות ערך, תשכ"ח – 1968 ; 8. חוק החברות הממשלתיות, תשל"ה – 1975 תודה!!

לא בדיוק

הוא אמר שמחבינתו רק המקראה שלו ומחברת של השנה... אבל איך הוא יבדוק את זה אני לא יודע. בסיכומים של שנים קודמות יש חומר מיותר, שהוא לא לימד השנה ולא ישאל עליו.

etiiii

New member
אני הבנתי שזה חומר פתוח לגמרייי

ושאפשר להביא הכל...... לגבי מה שרשמת שהיה במקראה... לא ראיתי שם את פקודת האגודות השיתופיות.... בטוח היה שם? ולגבי חוק ניירות ערך בטוח לא צריך אותו? ומה לגבי חוק החברות הממשלתיות?

יכול להיות שגם את זה הוא שכח להביא

המרצה אמר באחד השיעורים (היחיד שלא הייתי בו) את מה שאמרתי. עיקר הקורס והמבחן הם חוק החברות ופקודת החברות בנושא פירוק.

הוא נתן מקראה שבה יש

חוק החברות. פקודת החברות - רק החלק שעוסק בפירוקים, כי הוא החלק היחידי שעוד בתוקף. (לי אין במקראה, נדמה לי שהוא שכח אותו, אבל צריך אותו). פקודת השותפויות. פקודת האגודות השיתופיות. חוק העמותות. תקנות החברות (פירוק). ועוד כמה שקפי הסבר שמותר להכניס למבחן. כמו כן הוא אמר שמותר מבחינתו להכניס מחברת של השנה. בסיכומים של שנים קודמות יש חומר שהוא לא לימד השנה ולא ישאל עליו השנה. אני אביא מחר למבחן במקרו א' את המקראה בחברות, אבל אני לא יכול להשאר אחרי, אז מישהו יצלם ממני לפני המבחן, ואחרי זה יעביר את הצילום הלאה.

למעלה