דימיון ארוטי

in stigmata

New member
דימיון ארוטי

ואם ניתן להיות בהגשמה של רצונות דרך אשליות, הסביר את עצמי, אני הומו די מתוסכל שלא מגשים את עצמו, וההשגים היחידים שלי הם דרך הדימיון הארוטי - ספרות ארוטית, שיחות ארוטיות, תמונות וסרטים , שימוש בביורטור. אך הדת רואה את זה, ואתם כאנשים שמשלבים את חייכם בין שני עולמות מנוגדים? והאם אני יכול לשלב אתי עצמי גם בזה, אני אדם רוחני ומאוד רוצה להיות דתי או לפחות מסורתי!

Nחמן

New member
אתה אדם צדיק!

עוברים עליך הרבה נסיונות קשים ומרים. אתה מוצא דרך לפרוק את תסכוליך באמצעים שהזכרת ובלב שלא להגיע למצבים של עבירה על משכב זכור. זכותך להיות אדם דתי מקובל ואולי במשך הזמן תמצא פתרון גם ליצרים הקיימים. זו דעתי הפרטית אבל בטוח, שהיא משקפת א5ת רוחו של הרב קוק זצ"ל כבהודעה קודמת. עכשיו אגלה את אוזנכם: אבי ז"ל נפטר ביום פטירתו של הרב קוק זצ"ל (ולהבדיל בין אבל לשמחה באותו יום נולד גם מנהל הפורום הקודם, למי שעדיין זוכר). אני רואה בזאת סמליות רבה. חוץ מזה כמוך יש רבים. גם אין לי מושג, מה עושה היהודי החרדי ה"סטרייט" והנשוי בחדרי חדרים. כאשר התגוררתי בגוש דן הייתי מגיע לעיתים לכיכר הרברט סמואל בת"א (לימים היו שם תחנות המוצא של הקווים, שלאחר מכן הועתקו למסוף כרמלית). אזור זה היה ידוע לשמצה ב"זכות" מועדוני הבר שבו. לא אחת הייתה יוצאת לקראתי זונה ומציעה לי להזמין אותה למשקה (וכמובן גם ל...
). בין ה"לקחות" שהיו פוקדים אותן נראו לא פעם אנשים, שלפי חזותם החיצונית הגיעו מבני ברק השכנה... נו! אז שאיש לא יטיף לך מוסר. רק מה? כמובן הכל נעשה בחדרי חדרים. אף אתה השתדל לעשות את מלאכתך בחדרי חדרים מבלי צורך לדווח על כך לאיש. הנה מצאת לך פורום להתפרק בו ולא צריך להיות מתוסכל.

yuni9

New member
שלום!

אני חושב שאני קצת מזדהה איתך, אני חזרתי בתשובה בסוף כיתה ו', אמנם זה היה תהליך ארוך מעט ודרך ממני להכריע לגבי הדרך בה אני בוחר. ועברתי ללמוד בישיבה תיכונית ( וגם חטיבה דתית ) ועכשיו אני נמצא בישיבה מעט לפני הגיוס. כל זאת למרות שכמעט במקביל, שהרי זהו הזמן של ההתבגרות המינית, התפתחה אצלי הנטיה ההומוסקסואלית. ואף על פי שבשלב כלשהו נפל לי האסימון שזה לא כל כך הולך ביחד המשכתי במסלול הזה. מאחר וגיליתי בעצמי אמונה חזקה בכל מה שקשור לדת בכלל וליהדות בפרט, וראיתי צורך לחקור זאת ולפתח את זה. שלא ישאר בתור דבר פרימיטיבי אינפנטילי, או במילים אחרות להוציא את אמונתי מהכוח אל הפועל. אמונה בה' ובטוב שקיים בבריאה. אם כל הסיבוכים שיש בה. בתקופת התיכון ניסית אמנם להתמודד עם הנטיה שלי, אך זה לא הלך כל כך מסיבה פשוטה, שהרמי"ם בישיבה היו מאוד טובים ונחמדים, במיוחד בשישית, אבל לא היה נראה לי שאני יכול לדבר איתם על עניינים כאלו, ושהם פשוט לא יבינו, וקל וחומר שלא יוכלו לעזור לי. בישיבה הגבוהה הצלחתי להתמודד בעיקר בתחום הסור מרע. למרות שהחזרה הביתה קשה מעט, מאחר ולהורים שלי אני לא ממש יודע איך לספר. כך שהם לא כל כך יכולים לעזור לי. וגם יש אינטרנט לא חסום, כך שאני נמנע מלגשת למחשב או לטלויזיה בכלל. וכמובן ההתמודות הכי קשה היא המחשבות שצצות ברגעים הכי לא נוחים ומתאימים, כגון בזמן התפילה או הלימוד. שאם אני נותן להן להשתלט עלי אני גם עלול להגיע לדברים אחרים שאני ממש לא רוצה להגיע אליהם. באופן כללי, אולי אני תמים עדיין, אבל אני מאמין שאני אוכל לשנות את הנטיה שלי, או לפחות להגיע למצב שאני אוכל לחיות עם אישה. כפי שאנו רואים בפרשת הבריאה, זכר ונקבה ברא אותם, ולבנות בית. ומוכן גם לכך גם אם ההתמודדות שלי תהיה לאורך תקופה ארוכה בחיי, ואלי אפילו כשהתבגר ועד שאזדקן, שאז ספק אם ישנה לי משהו מכל זה. וגם מאחר ואני רואה את הקשר עם מישהו אחר כנגד רצון ה', והייתי מעדיף ללכת 'ראש בקיר' מה שנקרה, ולא לנסות להתפשר על דברים שנראים לי בסיסיים, שהרי הם כתובים במפורש בתורה שבכתב. ולראות איך לפתחם מעבר לאיסור והשבירה, אל עבר התיקון וההשלמה. ולהשלים עם כך שיש לי התמודדות מסוימת שאני רואה שישנם כאלו שגם הם שותפים להתמודדות זו, מה שיכול מאוד לעזור. ואלוי גם האתר החדש של "הוד" צריך עיון, שיביא דברים קצת יותר למודעות ציבורית. בעניין מה שאני עושה עכשיו אני משתדל לעסוק במה שאתה קורא לו רוחניות, בלימודים אמוניים פילוסופיים משהו, וגם בלימודים מעשיים, שהינם הכרחיים על מנת להוציא את העניינים הרוחניים בפועל, שנכללים בזה לימודי הלכה וגמרא. ובפשטות לומד תורה, וזה עוזר. כפי שהכוזרי כתוב שה' מתגלה בעולם וזו ההוכחה הגדולה ביותר לקיומו ולקיום הקשר הרלוונטי מאוד שלנו איתו. בנוסף לכך שאנו חיים בדור של הסתר פנים, אנו מצפים למשיח, בכל מקרה נשתדל להשאיר לו כמה שפחות עבודה. ובע"ה אני אנסה ללכת לטיפול פסיכולוגי ולראות במה הוא יכול לעזור. (אם יש למישהו הצעות...) ובעזרת ה' נעשה ונצליח. באופן כללי כדאי לנסות, להיות דתי, מאמין ורוחני, רק לא לשכוח שזו דרך חיים ולא בוחרים ומחליפים כשזה לא נוח כמו גרביים או משהו כגון זה. ולסיכום כל שרוח הבריות נוחה הימנו, גם רוח המקום נוחה הימנו... אני מקווה שעזרתי בנקודת מבטי, כך אני רואה את הדברים, גם אם זה לא מושלם ורק באמצע הדרך, אחרי הכל כך הוא העולם הזה. פרוזדור לעולם רוחני, מיש שלא יהיה רוחני פה, מה יהיה לו שם ???

yuni9

New member
מצטער

ההודעה הייתה אמורה להיות תגובה להודעה הבאה,...

JordenRiver

New member
בהצלחה יוני!../images/Emo50.gif

זכור תמיד "אם אסק שמים שם אתה ואציעה שאול הנך" תחזיק תמיד בה' ותדבר איתו בכל מקום ומצב שתהיה בו גם אני (כמו רבים פה) עובר דברים לא פשוטים הנה אתמול לא ישנתי כמעט כל הלילה (ולא בגלל שהתינוק העיר אותי...) וגם עכשיו אני עושה עבודה לדחות את זה על כל פנים הנה, עברה עוד שניה ועדין לא נכנסתי לפורנוגרפיה תודה ה' יתברך!! תודה!! אין כמוך!

סורנטו

New member
רוצה להבין, האין זה כמו לחטוא בבגידה? כולנו

יש רגעים קשים בעניין וצרכים, ויש שאין להם זאת מתוך אילוצים... האם זו לא אותה התחבטות?

yuni9

New member
תודה!

וממילא יש להבין שמוטלת עלינו עבודת ה', ומנוחה בעולם הבא (ושבת מעין עולם הבא, עיין דרך עץ חיים לרמח"ל...)

yuni9

New member
כלומר הקודמת

לא היה לי כל כך זמן לראות איך זה יצא,...

גנימדס

New member
שיהיה לך לבריאות

ובריאות, נראה לי, זה הדבר הכי חשוב. כל אדם דתי שתשאל, יגיד לך שאסור להכנע ליצר המין,.כל כך הרבה גדרות נעשו על התחום הזה ולעניות דעתי- זה נעשה בצורה מוקצנת ומוגזמת. אסור לגוע, אסור לחשוב, אסור ואסור....... מה מותר? כפי שהעירו חכמי הפורום הסטרייטים יכולים למצא פורקן ביחסי מין בנושאים, הגייז לא. לדעתי (בלבד!) , אי אפשר לחיות בצורה שכזו .זה מטריף את הדעת ואת האדם עצמו. תן לעצמך מקום מוגדר מראש לשחרור, אינך נזיר ואינך מלאך, כל נסיון מוקצן להפוך לאחד כזה יזיק לנפשך. מעלי ישנה תגובה של אדם שגדר עצמו בשלל אסורים, לעניות דעתי, זה לא בריא כלל וכלל. ואם אתה רוצה להיות אדם דתי או מסורתי- הייה. אל תשכח שקודם אתה בן אדם. ואי אפשר להקצין לגמרי לצד השני מבלי שנפשך תיפגע.

JordenRiver

New member
לא אני המצאתי את האיסורים האלה....

הלוואי שהכל היה יותר פשוט, אבל מה לעשות שזה לא מה אתה מציע?

avitano

New member
אני מציע

להכנס לפרופורציות לגבי החיים ולא להיות עם הראש בקיר קודם תהיה מאושר, אחר כך כל השאר

JordenRiver

New member
ואם עושה אותי מאושר ללכת לים בשבת, עובר?

אני לא מבין את ההגיון הפנימי בתפיסה הזאת איפה פה עומד המוסר? ואם מישהו עושה אותו מאושר להיות עם ילדים קטנים, או לבגוד באשתו עם מישהי "שבאמת מבינה אותו" איפה אתה עוצר?

גנימדס

New member
מותר ללכת לים

להכנס לתוך המים זו בעיה. להתנגב זו הבעיה והאסור עצמו הוא לסחוט את המגבת. אני חושב שזו דוגמא איך הרעיון המרכזי של שבת משתכלל עם גדרות ואסורים רבים, אבל אם אדם ימנע מלרחוץ בים בשבת- לא יקרה לו דבר. מעבר לכך אם אדם ירצה לחיות כנזיר -זו בעיה שתגרור אחריה נזקים חמורים לנפשו. מאידך ברגע שאדם מזיק לאחרים, קרי : אנס ילדים קטנים או לבגוד באשתו, הוא גורם נזק לאחר- ואין מקום להשוואה. ואם כבר הזכרנו אונס ילדים קטנים: הדבר האיום הזה נעשה , בדרך כלל, על ידי הומואים מתוסכלים שהדחיקו את משיכתם המינית עד כדי כך שהיא יכולה להתפרץ רק בצורה השלילית ביותר. לדעתי-עדיף לא להגיע לתסכול מיני שכזה. וכאן נמצא המוסר שחפשת.

Nחמן

New member
מבקש להוסיף על דברי אביאל

לאחר שכבר שיבחתי את דבריך בתגובה אחרת, שהתורה איננה בעד נזירות. הנזיר נקרא "חוטא" ועיליו להביא קרבן בתום ימי נזירותו. אומנם שם מדובר בנזיר מיין ומתספורת אולם ההלכות של זה הן על כל החומרות, שאדם מבקש להחמיר על עצמו מעבר ליכולתו. אני סבור, שאפשר לקחת את דבריך בעירבון מוגבל. צריך להשתדל לחיות ע"פ התורה אולם במקום שבו יש חשש לנזק נפשי, יש לבדוק היטב את ההשלכות הצפויות ולא ללכת "עם הראש בקיר". אשרי מי, שבאמת מצליח לשמור על עצמו וגם מי שנלחם נגד הנטייה אבל בחוכמה ותוך ליווי מקצועי של רבנים ופסיכולוגים אך בשום אופן לא לבד מהנימוקים שהזכרת.

Nחמן

New member
לא לזאת התכוונתי

רק מי שלוקח אותה בצורה קשה עלול להינזק נפשית. זה עלול לקרות בעיקר לצעירים דתיים או חרדים בעלי אמונה חזקה. על כל פנים כדי שגם אתה לא תינזק חלילה הכנתי לך קטע תרופה למרפה. אז קח מעט אוויר, נשום עמוקות והחזק את הכיסאט חלזק. יש לך 8 דקות וחצי עם החשש הגיוור
האזן ותיהנה

yuni9

New member
טוב אולי

החשש לפגיעה בין אדם לחברו מבוססת על החשש לפגיעה בין אדם למקום, אדם לאלוקיו... אם אין יראת אלוקים אז גם אפשר לצפות לגרוע מכל. כמו שאמר אברהם אבינו ( שמתפלל על סדום בפרשה הקרובה, כל זאת על בסיס האפשרות לתיקון ולשיפור, מה שנקרא עשרה צדיקים בעיר, שאם לא מה שווה להשאיר את כל העיר...) כשמגיעים לפלישתים, ועלולים להרוג אותו, שהרי לא יקחו מישהי שהיא אשת איש, שהרי אין זה מוסרי. זה פשוט אבסורד. וצריך להבין שהדברים קשורים אחד לשני... בכל מקרה אני מצטער על ההתפרצות, אני חדש בפורום ועוד לא ממש הספקתי להציג את עצמי....

למעלה