דילמת קניה.

החולם 42

New member
דילמת קניה.

שוקל לחיוב ליקנות בזמן הקרוב קטנוע 250 סמ"ק מאלבר, עדין קצת חושש ביגלל שהמותג חדש ולא מספיק מבוסס בארץ, וחושש שלא יקרה לו מה שקרה לקטנועים ממותגים אחרים בארץ, האם החששות שלי אמיתיות או שאני טועה ?????
.

dgmeir

New member
לא חושב שזאת צריכה להיות בעיה

יש להם את הדגם של דיאלים לסמ''ק שתמחפש... אני גם עכשיו מחפש לעשות טרייד אין על הקטנוע הישן שלי ומחפש איך ואיפה...בבדיקות שעשיתי על הדגם הזה קראתי שיש לו צריכת דלק טובה של 1 ל 27 ככה... ובפקקים אתה יכול לתמרן איתו בנוחות יחסית.

פרארי1

New member
כבר שנה פלוס בארץ

עם כמות מכירות יפה וגב חזק בדמות אלבר, לא הייתי משווה לכל מיני יבואנים קטנים שבאו ונעלמו.

החולם 42

New member
האם שנה ?

של מכירות אמור לתת הרגשה של ביטחון לגביי המותג, או שאהיה כמו אלו שקנו כל מיני קטנועים יוסנג , ליפאן וכו... שהיתרסקו ונעלמו ?

פרארי1

New member
זה נראה שונה

כמות המכירות בשנה הזו גדולה בהרבה ממה שמכרו כל אלה שנעלמו ביחד והמוצר שאלבר משווקת טוב בהרבה מהקטנוע המתפרק שהיה ליוסאנג (MS3 250) ומהסינים למיניהם.

על פניו נראה, שלהבדיל מכל המותגים שבאו ונעלמו, דיאלים מצליחים להלחיץ קצת את השחקנים הגדולים בשוק, אבניר ומטרו.

האם כל זה אומר משהו על העתיד?
לא יודע.

החולם 42

New member
תודה !

עוזר לי בהתלבטות וכנראה לעת עתה כנראה אלך על המוכר לי משנים קודמות ומותג שקניתי 3 פעמים ונתן להם עוד כמה שנים וניראה לאן הרוחות נושבות למרות שאהבתי את הצורה של הדיאלים תודה רבה....

פרארי1

New member
תבוא לעדכן אחרי שתתחדש

dgmeir

New member
מה אתה קראת/שמעת על המכירות שלהם?

מעניין אותי לדעת ואני מניח שגם את פותח השרשור... איזה כלי יש לך אתה שלהם? איזה דגם

שחר גו

New member
עדיף שלא לקנות!!!!

אל תקנה שמעתי רק דברים רעים על הקטנועים שלהם דיאלים

anigodin

New member
בפורום הזה שמועות לא תופסות.

אם יש לך מידע ממקור ראשון שיש בעיה מוכחת עם דיאלים, אז תהיה פה התייחסות.
שמועות וסיפורים לא מבוססים לא עובדים פה.

פרארי1

New member
מחזק את מה שנאמר קודם לגבי שמועות

מתוך נהלי הפורום - "הפורום מקצועי ונבנה על ניסיון וידע. שמעתם מחבר? קראתם בעיתון או בפורום אחר? לא מעניין אותנו."

יש לך נסיון שלילי עם קטנועי דיאלים?
רכבת עליהם בכלל?
יש לך דעה אישית, מבוססת?
נשמח לשמוע.
קטילות על בסיס שמועות לא מבוססות, לא בבית ספרינו.

susi11

New member
מת על עלה ש"שמעו" ו"הבינו"

הם הכי לא אמינים מבחינתי.
תאכלס מכמה חוות דעת של חברים רוכבים שיש להן ניסיון עם הקטנוע כבר כמה חודשים, אז הם בהחלט מרוצים. גם אני בעצמי עשיתי כמה נסיעות קצרצרות על הS3 250 וחושב שהוא אחלה קטנוע.
המכירות גם מדברות בעד עצמן כך שלא צריך לפחד

Yemeth

New member
האם שמעת זאת מהמוסך שלך?

מישהו כבר ציין פה בעבר שהמוסכים מלכלכים על דיאלים בגלל הוראות מהמתחרים, לא?

מנסיון קצר של כ 3 חודשים...

היי אני לא מגיב פה בדרך כלל אבל יוצא לי לטייל פה מדי פעם....

לפני כ 3 חודשים נכנסתי לאלבר עם הג'ויימקס 250i שלי שנת 2010 עם 70K על המד (קטנוע בימיו האחרונים לפי איך שהוא נשמע והתנהג) כדי לשמוע קצת על טריידאין.
לקצר סיפור ארוך לקצר, הציעו לי על הקטנוע הגמור שלי 12,000 (קניתי אותו לפני שנה+ ב11,500) + ארגז 45 ליטר, סבל, שנתיים אחריות, 3 טיפולים ראשונים חינם, עד 36 תשלומים ללא ריבית, מערכת אבטחה של "הזעקה האחרונה" (ששולח לי SMS על כל תזוזה של הקטנוע ומראה לי בנייד איפה הקטנוע נמצא בארץ בכל רגע נתון).
מיד הסכמתי. מיותר להגיד שלא תמצא דיל שאפילו מדגדג את מה שאני קיבלתי מיבואנים אחרים, אז מבחינת תנאים של טרייד אין או רכישה אין להם מתחרים (אגב, בגלל שהם חדשים בארץ וככה הם פורצים לשוק, שזה גאוני)

יצאתי כעבור שבועים עם DAELIM S3 advance (שהגיע לסניף הקרוב לבית) אחרי מסכת עינויים מצד איש המכירות שיצא ילד חובבן ונקניק... אבל לא נורא, לא משהו שקצת צרחות לא יכלו לסדר....
בקיצור אני עדיין בהרצה ואני דיי מרוצה מהקטנוע, יפה, נוח, החזק בקטגוריה של ה250, אין צורך במפתח כדי להניע (גאוני ביותר) ועוד פינוקים...
קיבלתי את הקטנוע עם דיסק קידמי קצת עקום, כך כשאני בולם איתו אז לקראת עצירה הוא מתחיל קצת לרעוד...קפצתי למוסך המורשה הקרוב אלי (אבנוע בראשון לציון) שם הכרתי את מוטי בעל העסק וגם המוסכנית הראשי או יחיד שיש שם.
בחור מאוד שירותי ואדיב שמיד הזמין את החלק כמובן ללא תשלום מאחר ואני בתקופת האחריות. פשוט החלטה שלי הייתה לחכות לטיפול סוף הרצה כדי לטפל בזה מאחר ואין לי יותר מידי פנאי בבוקר כדי להסתובב במוסכים והבעיה ממש זניחה מבחינתי.

בקיצור, מוקדם להגיד אבל ב3 חודשים הקצרים האלה אני דיי מבסוט. מקווה שלא פתחתי לעצמי פה...

נסיעת מבחן על דיאלים

יצא לי לעשות נסיעת מבחן על ה-S3 הדגם של ה-250, וחוץ מהקטע של המפתח החכם (שזה באמת גאוני), יכולות התמרון היו מעולות. יש לקטנוע מרכז כובד נמוך והתמרונים היו חלקים.
עדיין לא רכשתי אותו, אבל נראה שהוא כן שווה את התמורה.

למעלה