מנסיון קצר של כ 3 חודשים...
היי אני לא מגיב פה בדרך כלל אבל יוצא לי לטייל פה מדי פעם....
לפני כ 3 חודשים נכנסתי לאלבר עם הג'ויימקס 250i שלי שנת 2010 עם 70K על המד (קטנוע בימיו האחרונים לפי איך שהוא נשמע והתנהג) כדי לשמוע קצת על טריידאין.
לקצר סיפור ארוך לקצר, הציעו לי על הקטנוע הגמור שלי 12,000 (קניתי אותו לפני שנה+ ב11,500) + ארגז 45 ליטר, סבל, שנתיים אחריות, 3 טיפולים ראשונים חינם, עד 36 תשלומים ללא ריבית, מערכת אבטחה של "הזעקה האחרונה" (ששולח לי SMS על כל תזוזה של הקטנוע ומראה לי בנייד איפה הקטנוע נמצא בארץ בכל רגע נתון).
מיד הסכמתי. מיותר להגיד שלא תמצא דיל שאפילו מדגדג את מה שאני קיבלתי מיבואנים אחרים, אז מבחינת תנאים של טרייד אין או רכישה אין להם מתחרים (אגב, בגלל שהם חדשים בארץ וככה הם פורצים לשוק, שזה גאוני)
יצאתי כעבור שבועים עם DAELIM S3 advance (שהגיע לסניף הקרוב לבית) אחרי מסכת עינויים מצד איש המכירות שיצא ילד חובבן ונקניק... אבל לא נורא, לא משהו שקצת צרחות לא יכלו לסדר....
בקיצור אני עדיין בהרצה ואני דיי מרוצה מהקטנוע, יפה, נוח, החזק בקטגוריה של ה250, אין צורך במפתח כדי להניע (גאוני ביותר) ועוד פינוקים...
קיבלתי את הקטנוע עם דיסק קידמי קצת עקום, כך כשאני בולם איתו אז לקראת עצירה הוא מתחיל קצת לרעוד...קפצתי למוסך המורשה הקרוב אלי (אבנוע בראשון לציון) שם הכרתי את מוטי בעל העסק וגם המוסכנית הראשי או יחיד שיש שם.
בחור מאוד שירותי ואדיב שמיד הזמין את החלק כמובן ללא תשלום מאחר ואני בתקופת האחריות. פשוט החלטה שלי הייתה לחכות לטיפול סוף הרצה כדי לטפל בזה מאחר ואין לי יותר מידי פנאי בבוקר כדי להסתובב במוסכים והבעיה ממש זניחה מבחינתי.
בקיצור, מוקדם להגיד אבל ב3 חודשים הקצרים האלה אני דיי מבסוט. מקווה שלא פתחתי לעצמי פה...