דילמת פייסבוק

holabo

New member
את מוזמנת לפתוח אחת../images/Emo8.gif

אני מצטרפת

Rtitan

New member
דילמות שנמצאות בתוכינו...

לכי צעד אחרי צעד, לדעתי - אל תמחקי כלום... בפייסבוק את יכולה להיכנס להגדרות הפרטיות ולהסתיר כל דבר שאת רוצה, כולל הסטטוס שלך, כולל גלריות של תמונות ועוד. את לא רוצה שידעו כרגע מה הסטטוס שלך?... תסתירי אותו. את רוצה שלא יראו תמונות שלו? הסתירי את גלריות... נוח מאד
. אם בכל זאת את רוצה למחוק את התמונות שלך... הייתי עושה גיבוי ונותן לחברה טובה למשמרת - ואז מוחק
... את לא יודעת מתי תרצי את התמונות שוב... אני מבין את הזעם ואת התחושה - אבל אחרי תקופת מה, דברים נראים מאד אחרת
, אל תעשי משהו פרמננטי מדי - וזו רק המלצה שלי, כל אחד ודרכו הוא.
עשי מה שמרגיש לך טוב ונוח - היי "את", תני תעצמך את החופש שקיבלת לקבל את ההחלטות ש"את" רוצה גם אם כל העולם שואל ומרים גבה - אלו החיים שלך ולא של אף אחד אחר
. ולגבי הבכי...
... רק בבקשה, אל תבהלי כשהוא יחזור מדי פעם...

לא בכי אבל שוב אני ערה בשעות כאלו

ואין לי כביסה לקפל ולא צריכה למרוח לאק ולא בא לי לקרוא ספר.... מה עשוים עם נדודי השינה הללו?

../images/Emo6.gif

מצחיקולה, חשבתי להתחיל לעשות הליכת בוקר מוקדמות . אני אוהבת את השקט שלפני היום.אז נכון שאין לי כלב להוליך אבל סתם ככה לצאת ולנשום אויר צלול . אני אנסה מחר ונראה .

Rtitan

New member
אני לא מבין מה המשחק הזה ../images/Emo6.gif

אני רק מקבל מחברים שלי כל הזמן בקשות לכל מיני דברים - אבל מעולם לא התחלתי לשחק אותו...
יש שם שלבים?

Rtitan

New member
לאט לאט הם יעברו... זה לוקח זמן... ../images/Emo24.gif

לאט לאט מתרגלים ל"אין" הזה, לחלל הזה שנותר בלב ולהבנה שמי שהיה כבר איננו שם ולעולם לא יהיה יותר. זה לא תהליך מיידי, לוקח זמן לעכל ולהבין - תזכרי שהוא את תהליך הפרידה ממך כבר עבר מזמן בינו לבין עצמו ולכן הוא נמצא הרבה יותר "קדימה" בפרידה - והותיר אותך לדמם לבד. יש בני אדם כאלו... לך נותר לעבור את האבל הזה עם עצמך ועם חברים שיחזיקו אותך - ואל תהססי להישען, לזה יש חברים והם ישמחו מאד שתגידי להם "אני צריכה אתכם עכשיו" - והחברים הטובים יהיו שם ככל שתצטרכי. לפני כמעט שנה עברתי פרידה מאד קשה מבחינתי - ודווקא כאן, בסביבה זרה לחלוטין גיליתי חברים מדהימים - אנשים שהיו רק ידידים או עמיתים לעבודה ולפתע הבנתי כמה מקום אני תופס בתוכם כשהם היו איתי בכל רגע שהייתי צריך... רק הערב הם חגגו לי (בשבוע וחצי איחור...
- רק כעת היה זמן פנוי) יומולדת ואמרתי להם שלא יכולתי לבקש להיות במקום טוב יותר ועם אנשים טובים ומבינים מהם, והודות להם זו אחת התקופות היפות בחיי... חברים טובים יהיו איתך בכל רגע שאת צריכה - הם לא ממש יידעו איך לעזור אז פשוט היי פתוחה ואמרי להם כשאת צריכה, הם מאד ישמחו לקבל את המידע שאת רוצה את קירבתם ועזרתם. וכמו שכבר אמרתי לך - הבדלי השעות בין ארה"ב וישראל גורמים לי להיות ער כשאת לא מצליחה לישון - תרגישי חופשייה לדבר
.

אני מבינה שהוא מקדים אותי.

יש לי חברות מדהימות שמתארגנות בסבב טלפוני ופגישות כדי לחזק אותי, אחי ואחותי תומכים בי, אני חושבת שיש לי מזל גדול . אני מגלה דברים חדשים, לאט לאט כאילו ניפקחות העיניים אחרי שינה של 20 שנים. החלום היה מתוק ונעים,עכשיו אני מתעוררת לאט לאט ומגלה את העולם שסביבי. אם אתעורר שוב בארבע, מבטיחה לשלוח מסר.

pinkninja

New member
../images/Emo6.gifגם לי הייתה דילמת פייסבוק

אבל שונה: גיליתי שהגרוש בוגד בי בפייסבוק אז התלבטתי מאוד בהתחלה אם להצטרף לפייס או לא... אבל... ברור שכן!!!
העצה שלי: אם באמת אין לך 700 חברים, זה פשוט לפתוח פייס חדש, לכבוד ההתחלה החדשה... ולשלוח לכל החברים מהפיייס הישן שכן חשובים לך, לינק קישור/ הודעה על הפייס החדש. ואז תוכלי להוסיף אלו תמונות שתרצי, ולעדכן את מי שבא לך, במה שמתאים לך...

mazoneli

New member
רעיון גרוע, את בורחת מהתמודדות עם הסביבה

למה
, את מקילה עליו ולדעתי לא מגיע לו, אם יפנו אליך בשאלוץ ולא יבוא לך להסביר תשלחי אותם אליו. לא מבין למה שוב את צריכה לוותר בשביל משהו שהוא רצה. ולא אני לא חושב שפייס זה כזה חשוב, אבל התנהלות כזו משליכה גם לשאר תחומי החיים. respect sister

למעלה