דילמת פייסבוק

דילמת פייסבוק

לא כולם יודעים על השינוי המתחולל בחיי. מצד אחד בא לי למחוק את כל התמונות שלו ולשנות את הסטטוס שלי מצד שני אני לא רוצה שישר 700 איש יתחילו להתקשר ולשאול ולהילחץ ולהלחיץ. מה עושים? אה.. והיום בכלל לא בכיתי

הרקולס36

New member
700 איש?

סחטיין עלייך! במה את מתביישת? ואם את לא מתביישת אז תתעלמי... ואם את לא רוצה להתעלם,תגיבי בקצרה בכללי... ואם ממש ממש לא בא לך להגיב בקצרה,אז הגיבי לכל אחד ואחד מתוך ה700 באריכות....כך בטוח תמצאי עיסוק לימים הקרובים!

פחות מ700 ,

יש לי הרבה עיסוקים לימים הקרובים, אוצר מילים חדש שגיליתי צריך לבוא לידי ביצוע מיידי.

holabo

New member
מודיעים לכולם../images/Emo70.gif

במילא זה יעבור במוקדם או במאוחר כמו אש בשדה קוצים. תספרי את הגירסה שלך - בדיוק מה שאת רוצה שידעו. זה יחסוך לך הסברים לאחר כך. תתמודדי עם כולם בבת אחת, ולא אחד אחד אחר-כך, (שוב ושוב לתת הסברים) ועוד יתרון. כשכולם יודעים, זה הופך את זה לאמיתי ומוחשי וגם קצת סופי. מקדם מאוד בעיני את ההתמודדות. - ישר לשלב הבא.

בהתחלה רציתי להגיד את האמת - שהוא עזב

אותי לטובת האקסית...אחר כך זה נשמע לי כל כך מגעיל שבא לי רק להגיד - עזב את הבית. אלוהים , איזה

mazoneli

New member
שו אקסית ../images/Emo35.gif, אחרי 20 שנה הוא חזר לאקסית

או שאני מפספס BIG TIME

mazoneli

New member
לא ברצינות ../images/Emo35.gif, ממש הזוי נשבע לך

גמרת עלי, איך, מה, לקחת את גביע הגרושים הביזארים בהליכה.

holabo

New member
אפשר מקום שני?

גם הלשעבר שלי בחר לחזור ללשעבר שלו. זאת שהיתה כל כך מיתולוגית בעברו, ש-13 שנה אפילו לא ידעתי עליה. אבל אני, מה לעשות, אמיתי אמיתי- שמחה בשבילו. אני הולכת קדימה הוא הולך אחורה מפרגנת.

נעיתה

New member
החיבוק היומי גברת פיג'מה../images/Emo24.gif

אני לא מחקתי אלבומים שהוא נמצא בהם, לא ראיתי טעם. הוא הייה שם אז, הוא סוג של חלק גם עכשיו, ועוד לדעתי צפוי למות אחרי
את הסטטוס שיניתי לאחר מספר חודשים סתם כי שכחתי לעדכן וכולם גם ככה כבר ידעו. אני אומרת אם את שואלת כנראה שזה מציק לך אז יאללה לכי על זה ותעשי מה שבא לך

נעיתה

New member
זברה תחליפי ניק!

אם כבר אז כבר
נו אז... זה היה סיפור אהבה, יש ילדים של אהבה ואת תעשי עם זה מה שבא לך. אני השארתי את פיקניק משפחה ואת יום ההולדת המשותף ועוד מיני אלבומים כי גם אני שם וגם המוגלי ולי זה התאים. מצד שני הוא כבר לא חבר שלי בפייס סתם כי זה לדוג' לא בא לי בטוב. יכולה לספר לך שהיום ארזתי כל כך הרבה דברים שלו שנשארו בבית בכבוד שלא כל כך מגיע לו כרגע, כי ככה אני וככה סבבה לי. "תעשי רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב"

בקרוב אחליף ניק

זה היה משהו אינסטנט כשניכנסתי לכאן פעם ראשונה חנוקה מדמעות ובכי וחושבת שעולמי חרב.

יש דרך יותר שווה:

תצטרפי לאיזו קבוצה עם שם מעורר תהיות: מסיבות סקס לוהטות לגרושות טריות גרושות נהנות יותר תמצאי משהו. אם כבר הפולניה הזקנה שנקראת פייסבוק מפרסמת מה השינויים - לפחות שאנשים יחנקו מקינאה ולא מרכלנות נטו.

למעלה